Mohammad_Vazin
Registered User
فک کنم طراحی جدیدشون مبتنی بر فلت هست درسته ؟
همین صبا تها جاییه که خیر سرش اختصاصی کار میکنه کارهاشو و تیم برنامه نویسی خودشه... اما.... تنها سود براشون مهمه...
فیس بکس تحت یه سیستم رایگان الان 7 ایرانه :دی
فک کنم طراحی جدیدشون مبتنی بر فلت هست درسته ؟
بله خوبهمین صبا تها جاییه که خیر سرش اختصاصی کار میکنه کارهاشو و تیم برنامه نویسی خودشه... اما.... تنها سود براشون مهمه...
فیس بکس تحت یه سیستم رایگان الان 7 ایرانه :دی
من تو فیلد هاش فوش نوشتم بعد از تایید میره تو سایت به پرداختدوستان اينو زودتر گزارش كنيد تا سر كسي كلاه نرفته :
http://www.jayeze.net
بیخیال سیدجانکدوم سیستم ؟
چین برای خودش یک موتور جستجو اختصاصی داره ، بادیو 5 جهانه!علیرضا جان چه قدر جالبه هندی ها دومین رتبه را دارند در جستجوی گوگل.
چرا چین اول نیست. به نظرم چین برای خودش موتور جستجوی بسیار قوی بومی داره : درسته
salam . irچین برای خودش یک موتور جستجو اختصاصی داره ، بادیو 5 جهانه!
در مورد هند هم هندی ها بیشتر استفاده شون از google.co.in که 15 جهانه.
بچه ها حالا خودمانیم. واقعا بعضی از جستجو هایش از گوگل بهتر هست. یعنی بهتر فرد به نتیجه می رسه.salam . ir
83120 جهان :android01:
نگاه کن در زمینه های اس ام اس . عکس بازیگران. مطالب تفریحی و سرگرمی کار بکن.یکی به من بگه چجوری یه سایت تفریحی رو بدون اینکه براش هزینه کنم بیارم بالا.
در ازاش قالب سایتش رو بهینه میکنم (هم برای سرور ، هم سرعت لود برای کاربر)
زبان چینی خیلی سخته ، یادگرفتنش ، بعدش به گمونم رقیب خیلی زیاده ،پس چین داره فرمانروایی می کنه. راستی دیدم شما اطلاعاتی در این زمینه داری. یک سوال دیگر
چین ایا مثل شرکت گوگل . گوگل ادسنس داره یا نه.
بعدم الان یک سایت به زبان چینی زده بشه . به نظرت می گیره اگر اره
در چه زمینه ای
از 10 تا 3 تاش چینیه ، از 20 تا 8 تاش .اگر اشتباه نکنم از ده سایت برتر جهان سه تاش چینی هستند درسته.
بیا بریم شریکی پکیچ امین رو بخریم :دییکی به من بگه چجوری یه سایت تفریحی رو بدون اینکه براش هزینه کنم بیارم بالا.
در ازاش قالب سایتش رو بهینه میکنم (هم برای سرور ، هم سرعت لود برای کاربر)
شما یک قالب خوب داشته باش. و این گونه مطلب بزن. و هر روز اپدیت بکن. و مطلب مشکل دارم نزن.بیا بریم شریکی پکیچ امین رو بخریم :دی
تو ایران قوانین سئو ، با قوانین سئو وب جهانی متفاوت هست.شما یک قالب خوب داشته باش. و این گونه مطلب بزن. و هر روز اپدیت بکن. و مطلب مشکل دارم نزن.
انشالله بازدید می گیری.
در ضمن داش امین قیمتش را خیلی برده بالا: دی