k-boy
Registered User
از وقتی پاپ آپ گذاشتم پیج ویوم زیر 3 نیومده! مارو باش مراعات کیارو میکردیم پاپ آپ نمیذاشتیم!
بهتره دوتا پست ثابت بزارید اینجوری سریع تر به نتیجه میرسید یا حتی سه تا مونده به قالب شما و شلوغی قالباز دیروز همین روش رو استفاده میکنم ولی من به فکر یه ایده ای هستم که درامدش ثابت باشه
برو بچ قسمت اخرش هم ساختنشاهگوش و شوخی کردم تا قسمتای چندشون اومده؟
این کار تو هم شبیهه بعضی از استاتوسهای برخی افراد تو اف بی برای گدایی لایک ممیونه ها دادا :general711:توجه کردین دکمه تشکر ، روون تر شده ، به گمونم احسان گریس کاریش کرده :general106:
من لایک می خواهم چیکار ، pt فقط یک بخش وبمستر هاس ، اوقات بیکاری میایم با دوستان باشیم.این کار تو هم شبیهه بعضی از استاتوسهای برخی افراد تو اف بی برای گدایی لایک ممیونه ها دادا :general711:
نه بابا میگم شبیه اونا شدمن لایک می خواهم چیکار ، pt فقط یک بخش وبمستر هاس ، اوقات بیکاری میایم با دوستان باشیم.
یعنی چی اون وقت ؟؟؟اسکریپتی هست که امکان فروش فایل با سبد خرید داشته باشه ؟
دم بر و بچ گرمبرو بچ قسمت اخرش هم ساختن
از الان برای فیلم های 3 سال دیگه پستش رو دادن![]()
افزایش امار؟!؟!؟!؟! شی ژوری؟دم بر و بچ گرم
اون پیج فیس بوق هم برا افزایش آمار خوبه
=-=-=-=-=-
شاهگوش تا 14 اومده شوخی کردم هم تا 12
=-=-=-=--=-=-
یه سوال :
به نظرتون بخوام سریالای عید رو داغ داغ بعد از پخش بدم دست بیننده باید رو وی پی اس چه نرم افزارایی نصب باشه ؟؟
برادران کسی این سریالو دنبال نمیکنه؟:general405:شاهگوش و شوخی کردم تا قسمتای چندشون اومده؟
درهمون موردی که پیج فیس بوق دارم تو سایت لینک دانلودش رو میزارمافزایش امار؟!؟!؟!؟! شی ژوری؟
بالا جواب دادمبرادران کسی این سریالو دنبال نمیکنه؟:general405:
آخرین قسمتی که تو فروشگاه ها پخش شده کدومه؟
اگه لینکاتم فالو بود ربات گوگل تا اینو میدید سکته میزد این چه طرز لینک دادنه؟سایتی که می خوام معرفی کنم سایته که می تونید به راحتی به همه سایت ها دسترسی پیدا کنید.
با خرید یک اکانت به سرویس های سو-پر-کر*یو ، اپن* وی * پ*ی ان ، تو*نل-پلا-س ، آی* نت دسترسی داشته باشید...
و دارای سه سرور قدرتمند از سه کشور مختلفه.
دیگر محاسن این سایت اینه که هر سرویس بر روی یک سرور قدرتمند قرار داره بنابراین در اوج پیک کاری افت سرعتی رو احساس نخواهید نمود، و هر زمان که تمایل داشته باشید قادر خواهید بود از سرویسی به سرویس دیگر نقل مکان پیدا کنید
در صورت تمایل می توانید بر روی تبلت و یا موبایل تون از سرویس های ما استفاده کنید. و حتی بر روی دیگر سیستم ها
خدمات مولتی یوزر هم برای شما ایجاد کرده ایم که در صورت تمایل قادر خواهید بود از این خدمات ما نیز استفاده کنید
پ.خ نیومده به جدم قسمدرهمون موردی که پیج فیس بوق دارم تو سایت لینک دانلودش رو میزارمتو فیس بوق به ملت می گم دوس داشتین دانلود کنین برین این سایت
خیلی شیک
بالا جواب دادم
شاهگوش 14
شوخی کردم : مجموعه 6 قسمت 12
=-=-=-
@miladgraph شاهگوش جدید اومدبقیش رو تو پ.خ فرستادم برات
![]()
میخای اون "ویرگول" هارو هم لینک بدهسایتی که می خوام معرفی کنم سایته که می تونید به راحتی به همه سایت ها دسترسی پیدا کنید.
با خرید یک اکانت به سرویس های سو-پر-کر*یو ، اپن* وی * پ*ی ان ، تو*نل-پلا-س ، آی* نت دسترسی داشته باشید...
دیگر محاسن این سایت اینه که هر سرویس بر روی یک سرور قدرتمند قرار داره بنابراین در اوج پیک کاری افت سرعتی رو احساس نخواهید نمود، و هر زمان که تمایل داشته باشید قادر خواهید بود از سرویسی به سرویس دیگر نقل مکان پیدا کنید
در صورت تمایل می توانید بر روی تبلت و یا موبایل تون از سرویس های ما استفاده کنید. و حتی بر روی دیگر سیستم ها
خدمات مولتی یوزر هم برای شما ایجاد کرده ایم که در صورت تمایل قادر خواهید بود از این خدمات ما نیز استفاده کنید
میخوای همه اینا رو تو یه پیست پاسخ بدم:general710:یعنی دقیقا همین سایت :دی
قالبش رایگانه ؟
وضع فروش خوب هست ؟ (میانگین روزی چند تا سفارش میاد؟)
حیف که نوفالو هسسایتی که می خوام معرفی کنم سایته که می تونید به راحتی به همه سایت ها دسترسی پیدا کنید.