• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
نرم افزار خاصی نیاز نیست سرعت اینترنت بالای لازم دارید
با وی پی اس چه ربطی به سرعت بالای نت داره ؟؟؟
منظورم اینه که رو سرور برای ضبط سریالا از طریق نت چه نرم افزاری نصب کنم :)

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
چرا طبیعه ؟
این چن روز کمترین بازدید ها رو داشتم
عیده مرد مؤمن!
____
یه کفش خریدم 140 تومن! (اسمایلی شهدا شرمنده ایم)
خداشاهده گرونترین پوشیدنیی بود ک تا حالا خریدم. :general503: و گرونترینش هم خواهد بود :general107:
پا هام تعجب کردن حضرتعباسی.

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
آهان فکر کردم میگی ضبط کنم خودم آپلود کنم
برای این کار کافیه فقط iis نصب کنی روی vps
توی گوگل سرچ کنید آموزش زیاده

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384

الان اگه میخوای کاری کنی ملت از رو وی پی اس شما دانلود کنن ، باید وب سرور IIS رو نصب کنی و یه سری تنظیمات خاص !
ظبط سریال ها رو میشه بیشتر توضیح بدی o_O

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
الان اگه میخوای کاری کنی ملت از رو وی پی اس شما دانلود کنن ، باید وب سرور IIS رو نصب کنی و یه سری تنظیمات خاص !
منم برای همین گفتم به سرعت شما بستگی داره
اگر شما میخوای خودتون از روی گیرنده ضبط کنید و آپلود کنید نیاز به سرعت بالا دارین وگرنه کپی از روی سایت های دیگه کاری نداره

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
ای خدا ، اینترترمون پکیده امشب :(((((((((((( یعنی زنگ بزنم پشتیبانی فوش بدم ؟

حسی که من الان دارم : خخخخخخ

فایل های ضمیمه

• ljfk;jf.jpg
    ljfk;jf.jpg
    15.3 KB · نمایش ها: 24

ufont

لایک‌ها
4,086
آقا نت من اصلا سایت های اژنوی(خارجی) رو باز نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به ولله :[
اینترانت ؟ :{

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
متاسفانه آب قطعه :general502: :D
پ.ن: دوستان ما فردا عازم سفری شانزده ساعته هستیم با اسکانیا همراه با عبور از جاده های یاسوج :| مرگ و زندگی دست خداس ولی بعضی مواقع کنترل اوضاع از دست خدا هم خارج می‌شه :| مواقعی ک با اسکانیا سفر می‌کنیم :| خلاصه حسابی ما رو حلال کنید :|
پیش از رفتن شما رو به صدای استاد می‌سپارم:
http://www.aparat.com/v/yWbJh

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اقا کسی وی پی اس خوب نمیشناسه؟ 500 گیگ میخوام واسه بک اپ قیمت خوب

ufont

لایک‌ها
4,086
متاسفانه آب قطعه :general502: :D
پ.ن: دوستان ما فردا عازم سفری شانزده ساعته هستیم با اسکانیا همراه با عبور از جاده های یاسوج :| مرگ و زندگی دست خداس ولی بعضی مواقع کنترل اوضاع از دست خدا هم خارج می‌شه :| مواقعی ک با اسکانیا سفر می‌کنیم :| خلاصه حسابی ما رو حلال کنید :|
اقا پماد سوختگی یادت نره .دی

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
پوریا جان تا الان اگه من می خواستم یه سریال رو بزارم که ملت نگاه کنن مثلا قسمت 53 ستایش 2 !!! (لینک) باید از طریق لینکی که گذاشتم می رفتم و 4 تا پارت رو با idm دانلود می کردم و بعدشم با یه نرم افزار 4 تا پارت رو به یه پارت تبدیل می کردم و همه اینکارا تو وی پی اس زیاد طول نمی کشید و اینترنت پر سرعت هم نمی خواست !!! حالا می خوام بدونم با توجه به اینکه سایت صدا و سیما این برنامه ها رو به صورت زنده نشون میده راهی نیست که با همون وی پی اس به صورت مستقیم سریال رو دانلود کنم و بعدم بزارم که ملت نگاه کنن یا نه باید بشینم مثل قبل کار کنم :)
منظور o_O رو حالا یه توضیحی بده :D
منم برای همین گفتم به سرعت شما بستگی داره
اگر شما میخوای خودتون از روی گیرنده ضبط کنید و آپلود کنید نیاز به سرعت بالا دارین وگرنه کپی از روی سایت های دیگه کاری نداره
بالا توضیح دادم :)
=-=-=---=-=-=

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اطلاعیه time.ir:
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.

دیشب حواسم نبود زمان دانلود رایگان توی IDM رو عوض کنم یک ساعت زودتر شروع کرد، یک گیگ به فاک رفت :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
افزونه مطالب مرتبط (yarpp) نصب کردم که بلافاصله بعداز تموم شدن پست , نتایجو نشون میده.
الان میخوام یه محصولیو اضافه کنم که بین این افزونه و نوشته های پستم نشون داده بشه ولی هرکاری میکنم یا میره بعد از این افزونه یا میره اول نوشته! چطوری میشه درستش کرد؟

ufont

لایک‌ها
4,086
دوستان افزونه ای سراغ دارید؟
میخوام یسری جملات پر معنی و قصار اماده کنم و یجا از سایت بصورت رندوم نشون داده بشه مثل پی سی دانلود

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
من انجمنی رو با انجمن ساز مای بی بی ساختم.دوستان من به یه مشکل خوردم و ازتون راهنمایی میخوام.وقتی تو یه انحمن سایتم زیر نجمن ایجاد میکنم،وقتی کسی سایتم رو میبینه،مثلا من 4 تا زیر انجمن ساختم ولی تو 2 تاش نمایش داده میشه و واسه دیدن بقیه ش باید طرف کلیک کنه رو انجمن
ولی من یه انجمن دیگه رو دیدم 4 تا زیر انجمنش هم معلوم میشد.
منو راهنمایی کنید.
اگه راهنمایی تون تصویری باشه که چه یهتر

بالا