با وی پی اس چه ربطی به سرعت بالای نت داره ؟؟؟نرم افزار خاصی نیاز نیست سرعت اینترنت بالای لازم دارید
عیده مرد مؤمن!چرا طبیعه ؟
این چن روز کمترین بازدید ها رو داشتم
آهان فکر کردم میگی ضبط کنم خودم آپلود کنمبا وی پی اس چه ربطی به سرعت بالای نت داره ؟؟؟
منظورم اینه که رو سرور برای ضبط سریالا از طریق نت چه نرم افزاری نصب کنم![]()
سرمایه گذاری کن برادر!فارسیشم پیدا کردم 25 تومن![]()
با وی پی اس چه ربطی به سرعت بالای نت داره ؟؟؟
منظورم اینه که رو سرور برای ضبط سریالا از طریق نت چه نرم افزاری نصب کنم![]()
منم برای همین گفتم به سرعت شما بستگی دارهالان اگه میخوای کاری کنی ملت از رو وی پی اس شما دانلود کنن ، باید وب سرور IIS رو نصب کنی و یه سری تنظیمات خاص !
ظبط سریال ها رو میشه بیشتر توضیح بدی![]()
متاسفانه آب قطعه :general502:اینترانت ؟ :{
اقا پماد سوختگی یادت نره .دیمتاسفانه آب قطعه :general502:
پ.ن: دوستان ما فردا عازم سفری شانزده ساعته هستیم با اسکانیا همراه با عبور از جاده های یاسوج :| مرگ و زندگی دست خداس ولی بعضی مواقع کنترل اوضاع از دست خدا هم خارج میشه :| مواقعی ک با اسکانیا سفر میکنیم :| خلاصه حسابی ما رو حلال کنید :|
پوریا جان تا الان اگه من می خواستم یه سریال رو بزارم که ملت نگاه کنن مثلا قسمت 53 ستایش 2 !!! (لینک) باید از طریق لینکی که گذاشتم می رفتم و 4 تا پارت رو با idm دانلود می کردم و بعدشم با یه نرم افزار 4 تا پارت رو به یه پارت تبدیل می کردم و همه اینکارا تو وی پی اس زیاد طول نمی کشید و اینترنت پر سرعت هم نمی خواست !!! حالا می خوام بدونم با توجه به اینکه سایت صدا و سیما این برنامه ها رو به صورت زنده نشون میده راهی نیست که با همون وی پی اس به صورت مستقیم سریال رو دانلود کنم و بعدم بزارم که ملت نگاه کنن یا نه باید بشینم مثل قبل کار کنمالان اگه میخوای کاری کنی ملت از رو وی پی اس شما دانلود کنن ، باید وب سرور IIS رو نصب کنی و یه سری تنظیمات خاص !
ظبط سریال ها رو میشه بیشتر توضیح بدی![]()
بالا توضیح دادممنم برای همین گفتم به سرعت شما بستگی داره
اگر شما میخوای خودتون از روی گیرنده ضبط کنید و آپلود کنید نیاز به سرعت بالا دارین وگرنه کپی از روی سایت های دیگه کاری نداره
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.
با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه هموطنان.
بخاطر اینکه مردم تو خونه هاشون نیستنچرا طبیعه ؟
این چن روز کمترین بازدید ها رو داشتم