دوستان افزونه ای سراغ دارید؟
میخوام یسری جملات پر معنی و قصار اماده کنم و یجا از سایت بصورت رندوم نشون داده بشه مثل پی سی دانلود
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم میخوام کسی داره بده استفاده کنیم
دوستان افزونه ای سراغ دارید؟
میخوام یسری جملات پر معنی و قصار اماده کنم و یجا از سایت بصورت رندوم نشون داده بشه مثل پی سی دانلود
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سرمایه گذاری کن برادر!
بله متاسفانه نمیشه ریسک کرد دمه عیدیدادا اونقدر از این سرمایه ها الکی به باد دادمالبته باد که نه به جیب بقیه دوستان :general705:
که به جایی نرسیده :general710:
نه حسش هست نه وقتش :general210: ونه علمش :general307:بله متاسفانه نمیشه ریسک کرد دمه عیدی
خودت نمیتونی فارسی کنی
/* memcache settings (by netafraz) */
global $memcached_servers;
global $blog_id;
$memcached_servers = array('default' => array('site.ir:11211'));
$blog_id = 'ysnzna14';
ساعت 1 شب تا 6 صبح دانلود رایگان بود الان مثل این که اینو حذف کردن (اندیشه سبز خزر) بعد اطلاعی ندادن! من دیشب همه حجمم رفت :|
یعنی منو بکشن دیگه از اینجا سرویس نمیگیرم!
فکر کنم این کد به خاطر شما و برای بالابردن امنیت شما توسط نت افراز گذاشته شده باشهاین کد دقیقا کارش چیه ؟:angrybirds8: تو فایل کانفینگ وردپرس پیدا کردم و کلا سایت رو بسته بود :general208::general208:
کد:/* memcache settings (by netafraz) */ global $memcached_servers; global $blog_id; $memcached_servers = array('default' => array('site.ir:11211')); $blog_id = 'ysnzna14';
والا چنگیز نت و تیمور نت بهتر از این هستن!بیا از چنگیز نت بهت اینترنت بدیم خیلیم عالیه یکه
تقریبا اینو متوجه شدم ؛ ولی سایت رو از کار انداخت داشتم یه فایل css ویرایش کردم کل سایت پرید :general410:فکر کنم برای کش باشه. از نت افراز هم تعریف میکنیم هرکاری میخواد با فایل های هاست میکنه :|
http://wordpress.org/plugins/memcached/
:general208::general208:کد اضافه شده مربوط به کش اعمال شده به دیتابیس وردپرس سایت
site.ir
توسط نت افراز می باشد. این کد به تازگی به این فایل اضافه نشده است. حذف این کد از فایل پیکربندی
wp-config.php
برنامه وردپرس منجر به ایجاد مشکل بر روی سرور و مصرف شدید سی.پی.یو توسط برنامه وردپرس بر روی سرور و کاهش شدید سرعت لود سایت می گردد لطفا بدون هماهنگی با واحد پشتیبانی از حذف این کد از فایل پرهیز نمایید.
کد مجددا به فایل اضافه و تنظیمات کش ریست شد.
در صورت اعمال تغییرات مستقیم به دیتابیس برنامه و نیاز به ریست کش دیتایبس لطفا از طریق ارسال تیکت برای بخش اورژانس اطلاع دهید تا کش اعمال شده به دیتابیس توسط نت افراز ریست گردد.
:general505:این کد دقیقا کارش چیه ؟:angrybirds8: تو فایل کانفینگ وردپرس پیدا کردم و کلا سایت رو بسته بود :general208::general208:
کد:/* memcache settings (by netafraz) */ global $memcached_servers; global $blog_id; $memcached_servers = array('default' => array('site.ir:11211')); $blog_id = 'ysnzna14';
ساعت 1 شب تا 6 صبح دانلود رایگان بود الان مثل این که اینو حذف کردن (اندیشه سبز خزر) بعد اطلاعی ندادن! من دیشب همه حجمم رفت :|
یعنی منو بکشن دیگه از اینجا سرویس نمیگیرم!
چنگیز نت.... :general404::general404:بیا از چنگیز نت بهت اینترنت بدیم خیلیم عالیه یکه
:angrybirds5:فکر کنم این کد به خاطر شما و برای بالابردن امنیت شما توسط نت افراز گذاشته شده باشه
این لینک رو مطالعه کنید http://www.netafraz.com/members/announcements.php?id=20
memcache یک سیستم کشینگ معروف هست ، کارش به این صورت هست که ، مقداری از فضای رم رو میگیره و داده های کوئری شما ، برای یک مدت زمانی مشخص کش می کنه ،این کد دقیقا کارش چیه ؟:angrybirds8: تو فایل کانفینگ وردپرس پیدا کردم و کلا سایت رو بسته بود :general208::general208:
تو شهر ما اندیشه از همه ارزونتره! ببین بقیه چقدر گرونن دیگه :دی:general505:
اصلاً حجمی خریداری نکنید.
ما ارائه دهنده آسیاتک هستیم
بنده بازم برخلاف دوستان نامحدود رو پیشنهاد میکنم
به دنبال پایداری باشید و قیمت که دو اصل مهم هستند.
در حال حاظر کیفیت در ج.ا.ایران معنی خاصی نمیده....:general208:
اندیشه سبز خزر (گیلان) یه کمی قیمتهاش بالاست :دی
چنگیز نت.... :general404::general404:
:angrybirds5:
راهکار دادن خیلی بهتر از آن است که بدون توجه به حریم خصوصی مشتری وارد هاست شوند....و...
به جاش یک سرویس دیگه گذاشتن شبیه همینه، تمدید میکنی همونو بعدش باید بری یکی از دفاترش نقدا پرداخت کنی. 3 روز فرصتهقبلا که سرویست تموم میشد یه تمدید موقت رایگان داشت اونم برداشتن.
آره نامحدود بهتره! من میزان حجم دانلودم رو حساب کردم در حالت نامحدود خیلی ارزونتر شده از حالت حجمی...اصلاً حجمی خریداری نکنید.
ما ارائه دهنده آسیاتک هستیم
بنده بازم برخلاف دوستان نامحدود رو پیشنهاد میکنم
کدوم شهر هستید؟تو شهر ما اندیشه از همه ارزونتره! ببین بقیه چقدر گرونن دیگه :دی
نامحدود 128 سرعت 7
256 سرعت 30 اما قطعیش زیاده موقع خرید اخطار میدن :|
512 به بالا اینقدر گرونه که کسی نمیخره!
ولی از دسترس خارج شدن سایت چی بود ؟ کل صفحات سفید شدmemcache یک سیستم کشینگ معروف هست ، کارش به این صورت هست که ، مقداری از فضای رم رو میگیره و داده های کوئری شما ، برای یک مدت زمانی مشخص کش می کنه ،
دفعه بعد که اون داده بخواهد مورد استفاده قرار بگیره ، بجای اینکه از دیتابس مستقیم بخونه ، memcache از اطلاعات کش شده داده رو می فرسته. روی سرعت تاثیر بالایی داره.
اگر memcache روی سرورات نصب هست ، بزار باشه ، چیز بدرد بخوره ایه.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921225000677
نامحدود خیلی بهتره ولی سرعتش کم و قیمتش زیاده!به جاش یک سرویس دیگه گذاشتن شبیه همینه، تمدید میکنی همونو بعدش باید بری یکی از دفاترش نقدا پرداخت کنی. 3 روز فرصته
خب پول 3 روز رو هم میگیرن دیگه!
آره نامحدود بهتره! من میزان حجم دانلودم رو حساب کردم در حالت نامحدود خیلی ارزونتر شده از حالت حجمی...
فقط مشکل سرعت پایینتره
شهر رودسرکدوم شهر هستید؟
کد رو لطف میکنید؟
و اینکه 30 تومن برای 512 هم زیاده :دی
سیم رانژه یا کافور نوری؟