به جاش یک سرویس دیگه گذاشتن شبیه همینه، تمدید میکنی همونو بعدش باید بری یکی از دفاترش نقدا پرداخت کنی. 3 روز فرصته
آره نامحدود بهتره! من میزان حجم دانلودم رو حساب کردم در حالت نامحدود خیلی ارزونتر شده از حالت حجمی...
فقط مشکل سرعت پایینتره
یک حساب و کتاب ساده ...! (البته خیلی دقیق و علمی نیست و خیلی چیزها رو باید در نظر گرفت که طول میکشه :general205
یک مگ اختصاصی (که البته برای isp خیلی ارزونتر هست) حدود 200 تا 300 هزار تومان هست.
به فرض اینکه شرکت تازه کار و نوپایی باشه
سه مگ خریداری کنه جمعاً مثلاً سه تا 250 هزار تومان = 750 هزار تومان
هر سه مگ یک ترابایت = 1024 گیگ ترافیک میده
هزینه پورتها 5 هزار تومان هست....
هر گیگ حدود 735 تومن
که میدونید این برای تازه کار هست و...
معمولاً شرکتها به خاطر مسائلی که در زیر عرض میکنم براشون به صرفه هست که روی پورت بالاتر ببندند....
معمولاً همه سرعتها یکسان هست و روی 4 مگ میبندند اما این یکی که سه مگ اره روی 3 مگ یا 3072 بسته به فرض یعنی با تبدیل بیت و بایت 384 دانلود هست روی همه که قطعاً
این مشکل ساز خواهد بود...
اما اگر روی 512 بسته بشه که مشکلی نخواهد بود... البته برای نامحدود 64 میده بدون مشکل قطعاً زمانی که تقسیم بر 8 میشه و یک به هشت هست یک ششم اون 3 مگ
یعنی 125 هزار تومان 512 اختصاصی تقسیم بر 8 میشه 15625 که 16 هزار تومان فرض میکنیم + 5 هزار تومان پورت 21 هزار تومان.......
البته برای شرکت های تازه کار...... و pep ها قیمت های فوق العاده ای دارند... اما گران فروشی دارند.....
اگر در سیستم اداری باشید میدانید که هزینه ها اداری هم سنگین است و البته هزینه های نگهداری و.... استهلاک سخت افزاری....
اما برای اینترنت های حجمی بدانید که شما روی بهترین شرکت در بهترین حالت تنها 1/2 ترافیک را مصرف میکنید و در واقع دو برابر فروخته اند یعنی در شرایط فعلی 7200 که قبلآً 10 هزار تومان بود....
فکر کنید که همان 3600 باشد.
زمان خرید خیلی بیش از هزینه های استنهاک پشتیبانی و پورت از شما دریافت میکنند....
ترافیک ها باید چند برابر باشد؟
به فرض 800 تومان باشد (دست بالا) باید 4 و نیم برابر به فروش برسانند؟
مدتی پیش برای یک سری سرور اختصاصی مجبور شدیم که به تمام دارندگان آیپی معتبر از جمله شرکت های مذکور تماس بگیریم.
قیمت هر آیپی در رایپ (ارائه دهنده روسی آیپی ورژن چهار) حدود 6 تا 7 هزار تومان بسته به قیمت یورو است. اما توجه کنید سالیانه 6-7 هزار تومان
شما هر آیپی را به چه قیمتی خریداری میکنید؟ 5؟ 10؟ چند هزار تومان ماهانه؟
آیپی ورژن چهار که ماهیانه 500 تومان است را به قیمت ده برابر یعنی 5 هزار تومان هم قانع نمی شوند و 10 هزار تومان ارائه می دهند.....
ببخشید که طولانی شد..... :general504: