دومت گرمخدمت شما ...
![]()
مخابرات تهران و خوزستان رو میدونم مشکل دارند و کابل برگردون دارند.... :دیبالا رو بخونی زندگی نامه زدم 2 دوزه دیپرتم کردن رو مخابرات :general307::general307::general307:
اما این مشکل 1 هفته ایه برام پیش اومده :general705:
میگن کابل برگردان داریم نمیتونم ببینم بعد 2 روز امروز نه فردا نه پس فردا زنگ بزن ببینم جریان چیه !!!!!؟؟؟![]()
من آذربایجانممخابرات تهران و خوزستان رو میدونم مشکل دارند و کابل برگردون دارند.... :دی
مثلاً دوتا استان پیشرو در فیبر نوری هستند....
شمارش چنده؟یک به چهار؟
145 ضربدر 4 مساوی با؟
580 هزار تومان؟!!! یعنی هر مگابایت اختصاصی یک میلیون و 160 تومن :general503:
6 برابر :general611:
آقا زنگ بزن رگلاتوری (سازمان تنظیم مقررات) شکایت کن...
دوستان یکی از وبلاگ هام رو فیلتر کردن میشه رفع فیلتر کرد
به شخصه کار با شرکت های هندی رو اصلا پیشنهاد میکنم، تا اینجا هرچی شرکت هندی دیدم پشتیبانیش واقعا مزخرف بوده و کیفیت 0! ترجیحا از سرویس های اروپایی یا آمریکایی استفاده کن هندی ها واقعا شخمین!دوستان کسی روی هند میزبانی شده تا حالا؟
![]()
بعید میدونم واریز کنه، برای من که از 16 ام هنوز 163 تومن رو نریخته، دیگه هم ازش استفاده نکردمآذپاپ آپ نمیخواد واریز کنه ؟
آقا شماره بدم زنگ میزنی پیگیر بشی؟ خودم حسشو ندارم واقعیتشآذپاپ آپ نمیخواد واریز کنه ؟
یکی دو روز دیگه تحمل میکنم بعد پیگیری میکنم ...آقا شماره بدم زنگ میزنی پیگیر بشی؟ خودم حسشو ندارم واقعیتش
اون شماره که تو سایتشه خاموشه! شماره دیگه ای داری بده!آقا شماره بدم زنگ میزنی پیگیر بشی؟ خودم حسشو ندارم واقعیتش
آقا شماره بدم زنگ میزنی پیگیر بشی؟ خودم حسشو ندارم واقعیتش
یکی دو روز دیگه تحمل میکنم بعد پیگیری میکنم ...
سلام دوستان این مشکلوچطوری حل کنم قالب رونمایش نمیده
Fatal error: Call to undefined function wp_get_jarchives() in /home/u207524743/public_html/wp-content/themes/Wbh011-Music/header.php on line 36
این پیغامو که دیدم پولمو گرفتم و کدو برداشتم!یک مدت که گوشیش خاموش بود، تا الان هم 3 بار توی یاهو بهش گفتم، 2 بار ایمیل زدم، 2-3 بار هم پیام دادم توی سایتش
اینجور آدما رو نباید دوستانه و مثل ادم باهاشون حرف زد چون پرو میشن، باید به سایتشون حمله کنی یا 4-5 نفری یک شکایت نامه امضا کنیم و تهدیدش کنیم
از اون دستا آدمایین که زبون خوش حالیشون نمیشه، از همون چت ها و پیام های توی سایتش معلومه!
دوستانی که کد مارو برداشته اند واریزشان تا موقعی که کد مارو نذارند انجام نخواهد شد. قرار نیست که هرموقع نرخ پاپ آپ به سودتون بود بیاین و هرموقع که ما با مشکل برخوردیم کدو بردارین. برای حل این مشکل همه ی کاربرا باید همکاری کنند تا ما هم بتونیم زود مشکلو حل کنیم و واریزارو انجام بدیم.