me-pc
Registered User
این پیغامو که دیدم پولمو گرفتم و کدو برداشتم!
فقط و فقط شکایت!!
اگه همینجوری دست رو دست بذاریم یکی دیگه پیدا میشه و پول همه رو بالا میکشه! هیچ اتفاقی هم نمیا فته!
این پیغامو که دیدم پولمو گرفتم و کدو برداشتم!
یک مدت که گوشیش خاموش بود، تا الان هم 3 بار توی یاهو بهش گفتم، 2 بار ایمیل زدم، 2-3 بار هم پیام دادم توی سایتش
اینجور آدما رو نباید دوستانه و مثل ادم باهاشون حرف زد چون پرو میشن، باید به سایتشون حمله کنی یا 4-5 نفری یک شکایت نامه امضا کنیم و تهدیدش کنیم
از اون دستا آدمایین که زبون خوش حالیشون نمیشه، از همون چت ها و پیام های توی سایتش معلومه!
نه این شماره رو دیروز از یکی از بچه ها گرفتم روشنه. پ.خ کردم.اون شماره که تو سایتشه خاموشه! شماره دیگه ای داری بده!
بچه کرج که هستیدوستان 20تا الوما والت قیمت عمده میخوام کی داره
از کی میخواید شکایت کنید؟نه این شماره رو دیروز از یکی از بچه ها گرفتم روشنه. پ.خ کردم.
فعلا کار به شکایت نکشیدهاز کی میخواید شکایت کنید؟
الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایتفقط و فقط شکایت!!
اگه همینجوری دست رو دست بذاریم یکی دیگه پیدا میشه و پول همه رو بالا میکشه! هیچ اتفاقی هم نمیا فته!
خوب حالا بگو کی هستفعلا کار به شکایت نکشیده![]()
p2upخوب حالا بگو کی هست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایت
مشکل شکایت اینه که اول باید بریم دادسرا بعدش ارجاع میدن به فتا، همون دادگاهش وقت تلف کنی داره
اگر میخواست با زبون خوش پرداخت کنه که تا الان کرده بعد حتی جواب یکی از این همه پیام های منو هم نداد!
زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایت
مشکل شکایت اینه که اول باید بریم دادسرا بعدش ارجاع میدن به فتا، همون دادگاهش وقت تلف کنی داره
اگر میخواست با زبون خوش پرداخت کنه که تا الان کرده بعد حتی جواب یکی از این همه پیام های منو هم نداد!
پس با این حساب من پولمو از امین میخوام :|زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:
عیبی نداره , نداشتم به جاش بهتون پکیج میفروشه :general711:پس با این حساب من پولمو از امین میخوام :|
شماره کارتم رو که داری؟الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایت
امییییین .... شماره کارت رو تو یاهو دادم .. امروز ریختی ...ریختی ... نریختی هم نریختی دیگه ! کاریت نمیشه کرد آخه : ))زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:
زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:
من اگر این همه رابطه و زد و بند داشتم تا الان 163 تومن خودم رو گرفته بودم! : )))پس با این حساب من پولمو از امین میخوام :|