• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
این پیغامو که دیدم پولمو گرفتم و کدو برداشتم!

فقط و فقط شکایت!!

اگه همینجوری دست رو دست بذاریم یکی دیگه پیدا میشه و پول همه رو بالا میکشه! هیچ اتفاقی هم نمیا فته!

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
سلام خدمت دوستان عزیز
انجمن من راه اندازی شد
برید عضوش بشید و اگه خواستید فعالیتم کنید.
مدیر هم میشید.
این ادرسشه:
http://gadgetkade.com

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یک مدت که گوشیش خاموش بود، تا الان هم 3 بار توی یاهو بهش گفتم، 2 بار ایمیل زدم، 2-3 بار هم پیام دادم توی سایتش
اینجور آدما رو نباید دوستانه و مثل ادم باهاشون حرف زد چون پرو میشن، باید به سایتشون حمله کنی یا 4-5 نفری یک شکایت نامه امضا کنیم و تهدیدش کنیم
از اون دستا آدمایین که زبون خوش حالیشون نمیشه، از همون چت ها و پیام های توی سایتش معلومه!
اون شماره که تو سایتشه خاموشه! شماره دیگه ای داری بده!
نه این شماره رو دیروز از یکی از بچه ها گرفتم روشنه. پ.خ کردم.

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان 20تا الوما والت قیمت عمده میخوام کی داره

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان 20تا الوما والت قیمت عمده میخوام کی داره
بچه کرج که هستی
برو شاه عباسی چند روز پیش دیدم دونه ای 5 تومن هیچ فرق هم با این همکاری در فروشا ندارن

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
فقط و فقط شکایت!!

اگه همینجوری دست رو دست بذاریم یکی دیگه پیدا میشه و پول همه رو بالا میکشه! هیچ اتفاقی هم نمیا فته!
الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایت
مشکل شکایت اینه که اول باید بریم دادسرا بعدش ارجاع میدن به فتا، همون دادگاهش وقت تلف کنی داره
اگر میخواست با زبون خوش پرداخت کنه که تا الان کرده بعد حتی جواب یکی از این همه پیام های منو هم نداد!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
الان قبل از عیده، صبر میکنم اگر تا 15 ام پرداخت کرد که هیچی اگر نکرد میرم سراغ شکایت
مشکل شکایت اینه که اول باید بریم دادسرا بعدش ارجاع میدن به فتا، همون دادگاهش وقت تلف کنی داره
اگر میخواست با زبون خوش پرداخت کنه که تا الان کرده بعد حتی جواب یکی از این همه پیام های منو هم نداد!

بیچاره رو توی امپاس شدید نزارید

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279

حدس میزدم:D
اونروز 3500 آنلاین ریختم که پاپ آپ بخرم،همون لحظه پیام اومد:دوستان عزیز فعلا پاپ آپ نمیفروشیم
به یاهوش پیام دادم گفتش فردا میریزم،1 هفته بعد دوباره پیام دادم گفتش آره یادمه انشب میریزم و پیچوند:D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
وبلاگ رنک 2 وبلاگ 7 عدد موجوده>>>>با قیمت ارزان.
رنک 1 میهن بلاگ هم موجوده.
رنک 1 بلاگفا هم موجوده.

دوستانی که واقعا خریدار هستند پ.خ بدن سر قیمت کنار میام باهاشون.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
زدوبند شدیدی با مدیر تک شاپ داره . مدیر تکشاپم با کاربر فونیکس زدوبند داشتن که الان بهم زدن. فونیکسم باتو در ارتباطه! تکون نخور که اومدم :android29:
پس با این حساب من پولمو از امین میخوام :|

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
شما ها هنوز درگیر p2up هستید ؟
بابا خوبه اون آدرسی که میزنه پاپ آپ ها رو پاک میکنه از رو سایتش بدم بهتون بزنین همه رو پاک کنین راحت شین :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
شماره کارتم رو که داری؟:D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
امییییین .... شماره کارت رو تو یاهو دادم .. امروز ریختی ...ریختی ... نریختی هم نریختی دیگه ! کاریت نمیشه کرد آخه : ))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

پس با این حساب من پولمو از امین میخوام :|
من اگر این همه رابطه و زد و بند داشتم تا الان 163 تومن خودم رو گرفته بودم! : )))
160 تومن پولی نیست که بخوام اعصابم رو براش بهم بریزم ولی واقعا میره رو اعصاب که گیر همچین آدم زبون نفهمی آدم بیوفته و بقیه رو احمق فرض کنه! از همون عقیدش که فکر میکنه کاربرا باید توی ضررش شریک بشن و کد رو بزارن تا پرداخت کنه تکلیفش مشخصه! کشته مرده اون "پرداخت نامقدور" هستم که جلو درخواستم زده! : )))

بالا