خوش بحالشون!!ما رو نگا نکن که دادا همه زندگیمون شده نت :general510:
ملت رفتن ترقه بازی :general612:
خوش بحالشون!!ما رو نگا نکن که دادا همه زندگیمون شده نت :general510:
ملت رفتن ترقه بازی :general612:
خوش بحالشون!!
من دقیقا الان وسط یه منطقه جنگیم :general208: پول رو بدی به ترقه بعد دود کنی بره هوا به خاطر صداش :general210:میگم این ترقه و نارنجک ها هر سال دارن آب میرن من یادمه زمان ما کپسولی مینداختی اندازی چند تا نارنجک های الان صدا داشت
الان دم در خونه میندازن انگار نه انگار ، یه چوب بگیری بشکنی صداش از اینا بیشتره :general707:
من که الان تو خونه نشستم حس زمان جنگ رو دارم :general312:یادش بخیر :general705:همون بیخیال شدن
میگم این ترقه و نارنجک ها هر سال دارن آب میرن من یادمه زمان ما کپسولی مینداختی اندازی چند تا نارنجک های الان صدا داشت
الان دم در خونه میندازن انگار نه انگار ، یه چوب بگیری بشکنی صداش از اینا بیشتره :general707:
محله ما ، پشه پر نمیزنه ، ساکت ، ساکت هست ، الانم دارم یک آهنگ Lana Del Ray گوش میدم و در حال محو شدن در افق هستم.من دقیقا الان وسط یه منطقه جنگیم :general208: پول رو بدی به ترقه بعد دود کنی بره هوا به خاطر صداش :general210:
ای ول دادا فازت رو میخوام :general510:محله ما ، پشه پر نمیزنه ، ساکت ، ساکت هست ، الانم دارم یک آهنگ Lana Del Ray گوش میدم و در حال محو شدن در افق هستم.
میمیری:angrybirds6::android10::android29::android14::android24::general208:محله ما که خیلی سر و صداس
راستی اگه دود ترقه رو تنفس کنی چی میشه؟
این حرفا چیه خجالت بکشمیمیری:angrybirds6::android10::android29::android14::android24::general208:
نزدیک 5 ساعته بمباران داریممحله ما ، پشه پر نمیزنه ، ساکت ، ساکت هست ، الانم دارم یک آهنگ Lana Del Ray گوش میدم و در حال محو شدن در افق هستم.
فیلم ترجمه میکنید ؟ زیر نویسدوستان محله ما الان بچه مچه ها ترقه بازی زیاد میکنن
راستی متون انگلیسی شما رو تضمینی ترجمه میکنیم با قیمت خیلی پایین تر از کسانی که هیچ بویی از ترجمه نبردن و خدا تومن هم پول میگیرن!بازم میگم تضمینی ترجمه میکنیم یعنی نشون هر آدم با سوادی بدید تایید میکنه که بیسته!
![]()
Adele کارش حرف نداره ، از طرفدارهای پرپاقرص شم ، امسال خیلی کم کار بود ، هیچ ترکی نداده ، نگرانش شدم :دیای ول دادا فازت رو میخوام :general510:
منم دادم sky fall ادل رو گوش میدم دیروز برای بار n فیلمش رو تماشا کردم الان تو فاز جیمز باندم :general608:
نیمشه درصد داد مونده به سبد خرید و ساده بودن سبد خرید . سیستم های که با پادینا بالا اومدن فروش کمی دارندمعمولا از هر چند بازدید از سبد خرید , خرید انجام میشه؟
دسترسی سایت ات های رو منتقل کن به من ، فردا برات یک یادبود هم میزنم ، یادت گرامی ، روحت شاد ، انشاالله تو اون دنیا بری بهشت بهت اینترنت 10 گیگ بدن :general503: :general607: :general404:نزدیک 5 ساعته بمباران داریم