امان از بی سوادتی دادا :general208:ccv نه cvv2 برادر!!
تصفیه حساب ساعت 12 شب تا 12.30 دقیقه انجام میده بانک ملت فکر کنم!!!
یک سوم تا یک چهارم افت داشتمسلام دوستان.بازدیداتون چوطور بود امشب؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
با اجازتون.این یوفونت مال توئه؟![]()
گفتم که باید بعد ساعت 12 شب چک کنید یا 4 صبح بعضا 5 صبح میریزن ؛ به حساب میتونید گردش حساب بگیرید؛ از مزایای دولت الکترونیک و شاپرک هست
ما افت داشتیم آخه همه رفت بیرون ترقه بازی :دیسلام دوستان.بازدیداتون چوطور بود امشب؟؟
بدترین بازدید تو این چند وقت اخیرسلام دوستان.بازدیداتون چوطور بود امشب؟؟
با اجازتون.
اختیار داری اجازه مام دست شوماس
بابا دمت گرم عجب سایتیه کارمو راه میندازه مدام:general601:
فروشنده نمیخوای؟3 برابر بیشتر عیدی دادیم به کارمندا که تو عید هم بیان جوابگوی تلفن ها باشن و پشتیبانی بدن به مشتریا :/
در نتیجه امسال هم عید نداریم و باس شرکت باشیم ، حتی لحظه سال تحویل :/
این روزا همه سیستم واسط درگاه پرداخت میزنن شما چطور :general307::general307::general307:
پی لاین ، زرین پال ، پارس پال ، جی پال ، جهان پال ، سیبا پال ، بازپرداخت ، ای پی پال ، ایمن پرداخت ، پی پلاس ، ای پی بانک ، میهن پال
( سوء تفاهم نشه اسم این سیستم ها رو که بردم نه تائیدشون میکنم نه رد ، صرفاً جهت ذکر نام سیستم های موجود بوده ، حتی خودم هم با برخی از این سیستم ها کار کردم و برای شروع برخی کسب و کارهای اینترنتی که نمیتونن درگاه مستقیم بگیرن مفید خواهند بود)
اما خدا وکیلی یه کم تعدادشون زیاد شده و به برخی از سیستم های جدید که پشتوانه قوی هم ندارن از نظر سابقه شرکت و ... نمیشه اعتماد کرد
اینای که اسمشون رو نوشتم رو میشناسم و شاید بازم باشه :general107:
ماشالله تعدادشون از تعداد بانکها هم زیاد شده ( مثل موسسات مالی و برخی بانکها اینا رو هم باید ساماندهی و ادغام بکنن )
اینا چجوری مجوز میگیرن و با کدوم قانون کار میکنن
اطلاعات خوبی دستم بیاد خدا رو چه دیدی شاید یکی هم من باز کردم![]()