ممکنه یه روز بعدش ایمیل بیاد. گاها زمان ارسال ایمیل و اس ام اسشون همزمان نیست...فیلترینگ اس ام اس داده ایمیلتو چک کن هیچ ایمیلی نیومدهاصلا نمیدونم واسه کدوم سایتم اخطار داده!..کسی مورد مشابه براش پیش نیومده؟تلفنم جواب نمیدن..
![]()
ممکنه یه روز بعدش ایمیل بیاد. گاها زمان ارسال ایمیل و اس ام اسشون همزمان نیست...فیلترینگ اس ام اس داده ایمیلتو چک کن هیچ ایمیلی نیومدهاصلا نمیدونم واسه کدوم سایتم اخطار داده!..کسی مورد مشابه براش پیش نیومده؟تلفنم جواب نمیدن..
![]()
سرورشون مشکل داره. برای من ایمیلش دوروز بعد از فیلتر شدن اومد!ممکنه یه روز بعدش ایمیل بیاد. گاها زمان ارسال ایمیل و اس ام اسشون همزمان نیست...
من خودم شاگردمشاگرد نمیخوای؟
واقعیتش دست من نمک ندارهکلاس ها جلسه ی چنده ؟ :دی
برا سریال شوخی کردم که نبود احیانا ؟؟؟؟برای منم نت افراز ایمیل داده که فیلترینگ بهشون ایمیل داده که به صاحب هاست ایمیل بده که فلان مطلب حذف بشه
لینک های دانلودش رو حذف کردم به زور میگن برو خود مطلب رو هم پاک کن :android34::android34:
چه بانکی؟چرا نمیشه اینترنتی کارت به کارت کرد![]()
چرا نمیشه اینترنتی کارت به کارت کرد![]()
نه چطور ؟ برای بازی بتل فیلد بودهبرا سریال شوخی کردم که نبود احیانا ؟؟؟؟
ملیچه بانکی؟
من خودمو کشتم همش ارور میداد بعد دیدم برام اس ام اس اومد که فلان قدر از حساب شما کم شده (ارور میده ولی انجام میشه :| )چرا نمیشه اینترنتی کارت به کارت کرد![]()
دم عید یه کوچولو کم سر به سر بانکها بزارید به نفع خودتونهمن خودمو کشتم همش ارور میداد بعد دیدم برام اس ام اس اومد که فلان قدر از حساب شما کم شده (ارور میده ولی انجام میشه :| )
الان مانده حساب نمیده نمیدونم چند بار ازم کم شده :| اس ام اس هم بعد از نیم ساعت میاد :|
(ملی)
مایی که داریم چه گلی به سرمون زده؟وبمستری که اینترنت بانک ملت نداشته باشد وبمستر نیست .
وبمستری که اینترنت بانک ملت نداشته باشد وبمستر نیست .
https://epayment.bmi.ir/
ملت کارمزد میگیره :دیوبمستری که اینترنت بانک ملت نداشته باشد وبمستر نیست .
شما اطلاعاتت درمورد اینترنت و ای دی اس ال خیلی خوبه همیشه بیا تو این تاپیک تا ما استفاده کنیم استادمایی که داریم چه گلی به سرمون زده؟
اینترنت بانک پاسارگاد رو کار نکردید نه؟..