• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
وبمستران عزیز نظرتون چیه عید مام سایتهامون رو تعطیل کنیم !!!!؟؟؟:general705:
گوگل و الکسا هم با اون عظمتشون فکر کنم با سال شمسی کار میکنن و تعطیل کردن :general307:
بازدید ها به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا کرده :general107:
ملت رفتن بگردن ما چرا الکی نشتیم پشت سیستم :general710:

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
وبمستران عزیز نظرتون چیه عید مام سایتهامون رو تعطیل کنیم !!!!؟؟؟:general705:
گوگل و الکسا هم با اون عظمتشون فکر کنم با سال شمسی کار میکنن و تعطیل کردن :general307:
بازدید ها به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا کرده :general107:
ملت رفتن بگردن ما چرا الکی نشتیم پشت سیستم :general710:
والا به قرآن با این نوناشون.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
وقتی پنالتی میشه اخطار میده ؟

3-4 ماه پیش از یه طریقی کلی لینک کاملا طبیعی برای این سایت گرفتم برای همین از نظر الکسا حدود 570 تا بک لینک داره ، این باعث نمیشه که ظرفیت گرفتن تعداد بک لینک ها بیشتر بشه ؟
عمر سایت هم حدود 5 ماه میشه
در اون زمان به اوایل صفحه دوم اون عبارت مد نظرم هم رسیده بود . ولی چون اون روش بک لینکی رو نتونستم دیگه ادامه بدم رفته صفحه 4 ، ولی الان صفحه سه هست

اگه پنالتی بشه که حدود 5-6 ماه وقت و حدود 1 میلیون به باد میره، کلا مسیر زندگیم عوض میشه :|
نه برای پنالتی هیچ اخطاری نمیده گوگل
یا از نتایج حذف می شه سایت تو کیورد مورد نظر یا نزول شدید پیدا می کنه
من می تونم تو یک ماه کاری کنم که لینک های الکسا بره بالای 10.000
رتبه های الکسا برای گوگل هیچ ارزشی نداره
سعی کن کم کم لینک بخری چون عمر سایتت هم کمِ

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
يكي اينو واسه من معني كنه :

• درصد برگشتی چگونه تعیین می شود؟
    درصد برگشتی اگر بین 0تا 19 درصد باشد روال معمولی سایت می باشد بالای 20 تا 30 میاد رو 70 درصد ارسال شد تسویه می شود بالای 30 درصد 50 درصد ارسال شد تسویه می شود

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
يكي اينو واسه من معني كنه :

• درصد برگشتی چگونه تعیین می شود؟
    درصد برگشتی اگر بین 0تا 19 درصد باشد روال معمولی سایت می باشد بالای 20 تا 30 میاد رو 70 درصد ارسال شد تسویه می شود بالای 30 درصد 50 درصد ارسال شد تسویه می شود
:D
اگه مثلا از 100 تا فروشت 19 تا برگشت خورده باشه تسویشون با روال عادی مثلا 90 درصد ارسال شده رو واریز میکنن
اگه بین 20-30 باشه 70درصد مبلغ ارسال شده ر واریز میکنن
و اگه بالای 50 درصد برگشتی تو پنلت ثبت شده باشه 50 درصد از مبلغ ارسال شده رو به حسابت منظور میکنن

حالا مال کجاست ، عیب نداره دادا وقت طلاس وقت نداشته یه چند خط زیاد بنویسه و توضیح خوبی براش بنویسه ، میگن حتماً اونایی که نیاز دارن میشینن میخونن و به یه نتیجه ای میرسن دیگه :D

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
اگه مثلا از 100 تا فروشت 19 تا برگشت خورده باشه تسویشون با روال عادی مثلا 90 درصد ارسال شده رو واریز میکنن
اگه بین 20-30 باشه 70درصد مبلغ ارسال شده ر واریز میکنن
و اگه بالای 50 درصد برگشتی تو پنلت ثبت شده باشه 50 درصد از مبلغ ارسال شده رو به حسابت منظور میکنن

حالا مال کجاست ، عیب نداره دادا وقت طلاس وقت نداشته یه چند خط زیاد بنویسه و توضیح خوبی براش بنویسه ، میگن حتماً اونایی که نیاز دارن میشینن میخونن و به یه نتیجه ای میرسن دیگه :D
خدايي ش جمله ش جمله نبود يا اينكه ادبيات من خيلي ضعيفه ؟؟

اولش كه گفته بودن اونايي كه بالاي 2 تومن از سيستم برداشتي داشتن رو 80 درصد ارسال شده رو ميديم

الان از 735 سفارشي كه واسه من ثبت شده 164 تاش برگشت خورده كه ميشه تقريبا 24 درصد كه همون 70 درصد رو ميده???

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خدايي ش جمله ش جمله نبود يا اينكه ادبيات من خيلي ضعيفه ؟؟

اولش كه گفته بودن اونايي كه بالاي 2 تومن از سيستم برداشتي داشتن رو 80 درصد ارسال شده رو ميديم

الان از 735 سفارشي كه واسه من ثبت شده 164 تاش برگشت خورده كه ميشه تقريبا 24 درصد كه همون 70 درصد رو ميده???

دادا راستی چرا سایتت اینقدر لودش پایینه
برا من اینجوریه یا مشکل داره یه نگاهی بش بنداز

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
والا نمیدونم. خیلی از سایتا از بیتوته ورودی دارن , فقطم از وبگردی میتونن داشته باشن.
جایی تو بیتوته قیمتشو زده ؟
جایی قیمت نزده یا خودشون هر مطلبی که عشقشون بکشه رو میزارن یا پول میگیرن میزارن :دی
اگه برات مهمه ایمیل بزن بپرس.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

فایل های ضمیمه

• robotstxt.txt
    2.3 KB · نمایش ها: 6
بالا