MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
فک کنم دوم باشه چون اول زنبیله:general105:افتخاری برای خودم
شاگردم تو کیورد خرید اینترنتی رفت رتبه اول
البته هنوز نمی دونه نیک چیه دامینش تو پنل منِ![]()
فک کنم دوم باشه چون اول زنبیله:general105:افتخاری برای خودم
شاگردم تو کیورد خرید اینترنتی رفت رتبه اول
البته هنوز نمی دونه نیک چیه دامینش تو پنل منِ![]()
والا به قرآن با این نوناشون.وبمستران عزیز نظرتون چیه عید مام سایتهامون رو تعطیل کنیم !!!!؟؟؟:general705:
گوگل و الکسا هم با اون عظمتشون فکر کنم با سال شمسی کار میکنن و تعطیل کردن :general307:
بازدید ها به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا کرده :general107:
ملت رفتن بگردن ما چرا الکی نشتیم پشت سیستم :general710:
اولش به فکر خودم هم رسید میلاد جان اما متاسفانه به اون ایمیل هم نفرستادهشما ایمیل [email protected] رو چک کنم احتمالا به این ایمیلیت اومده ...
مگه پولی نیست؟چطوری میشه لینک وارد بخش وبگردی بیتوته کرد؟
نه برای پنالتی هیچ اخطاری نمیده گوگلوقتی پنالتی میشه اخطار میده ؟
3-4 ماه پیش از یه طریقی کلی لینک کاملا طبیعی برای این سایت گرفتم برای همین از نظر الکسا حدود 570 تا بک لینک داره ، این باعث نمیشه که ظرفیت گرفتن تعداد بک لینک ها بیشتر بشه ؟
عمر سایت هم حدود 5 ماه میشه
در اون زمان به اوایل صفحه دوم اون عبارت مد نظرم هم رسیده بود . ولی چون اون روش بک لینکی رو نتونستم دیگه ادامه بدم رفته صفحه 4 ، ولی الان صفحه سه هست
اگه پنالتی بشه که حدود 5-6 ماه وقت و حدود 1 میلیون به باد میره، کلا مسیر زندگیم عوض میشه :|
فک کنم برا این که مطمئن باشن سایت ماله شما هست و به ایمیل info سایت دسترسی دارید ...دلیل اینکه به این ادرس میفرسته چیه؟![]()
يكي اينو واسه من معني كنه :
- درصد برگشتی چگونه تعیین می شود؟
درصد برگشتی اگر بین 0تا 19 درصد باشد روال معمولی سایت می باشد بالای 20 تا 30 میاد رو 70 درصد ارسال شد تسویه می شود بالای 30 درصد 50 درصد ارسال شد تسویه می شود
والا نمیدونم. خیلی از سایتا از بیتوته ورودی دارن , فقطم از وبگردی میتونن داشته باشن.مگه پولی نیست؟
لینکش رو میدی؟ مرسیوالا نمیدونم. خیلی از سایتا از بیتوته ورودی دارن , فقطم از وبگردی میتونن داشته باشن.
جایی تو بیتوته قیمتشو زده ؟
لینک چیو؟ :دیلینکش رو میدی؟ مرسی
خدايي ش جمله ش جمله نبود يا اينكه ادبيات من خيلي ضعيفه ؟؟
اگه مثلا از 100 تا فروشت 19 تا برگشت خورده باشه تسویشون با روال عادی مثلا 90 درصد ارسال شده رو واریز میکنن
اگه بین 20-30 باشه 70درصد مبلغ ارسال شده ر واریز میکنن
و اگه بالای 50 درصد برگشتی تو پنلت ثبت شده باشه 50 درصد از مبلغ ارسال شده رو به حسابت منظور میکنن
حالا مال کجاست ، عیب نداره دادا وقت طلاس وقت نداشته یه چند خط زیاد بنویسه و توضیح خوبی براش بنویسه ، میگن حتماً اونایی که نیاز دارن میشینن میخونن و به یه نتیجه ای میرسن دیگه![]()
لینک وبگردیلینک چیو؟ :دی
خدايي ش جمله ش جمله نبود يا اينكه ادبيات من خيلي ضعيفه ؟؟
اولش كه گفته بودن اونايي كه بالاي 2 تومن از سيستم برداشتي داشتن رو 80 درصد ارسال شده رو ميديم
الان از 735 سفارشي كه واسه من ثبت شده 164 تاش برگشت خورده كه ميشه تقريبا 24 درصد كه همون 70 درصد رو ميده???
اخر همه پستای بیتوته یه باکسی هست که عنوانش وبگردیه و لینکاش همه خروجین...لینک وبگردی![]()
جایی قیمت نزده یا خودشون هر مطلبی که عشقشون بکشه رو میزارن یا پول میگیرن میزارن :دیوالا نمیدونم. خیلی از سایتا از بیتوته ورودی دارن , فقطم از وبگردی میتونن داشته باشن.
جایی تو بیتوته قیمتشو زده ؟
خوب اون که تابلوئه پولیهاخر همه پستای بیتوته یه باکسی هست که عنوانش وبگردیه و لینکاش همه خروجین...
ایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمهببین robot.txt چی توش نوشته
خودم یکی از سایت هام سایت مپ نداره ولی ایندکس میشه