• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این اسمش چرا اشتباهه ؟! :eek:
robots.txt باید باشه!

آره اصلاحش کردم . شایدم از این بوده تا حالا . ببینم نتیجش چی میشه
یه فایل هم به نام
sitmap.xml دارم . این قضیش چیه ؟ خود به خود ایجاد شده ؟ آخه من سایت مپ نساحتم که

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جدا از اسمش ، من اصلا نمیدونم کدوم Disallow ها باید باشه ، کدوم ها نباید باشه

بقیه اگه میدونن راهنمایی کنند
خود wordpress.org زده کدوما Disallow باشن بهتره.
خود من از یه سایت مشابه سایت خودم برداشتم...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
ایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمه
یه کمکی بدهید
فایل نمونه روبات گول رو یه نگا بندازین نیازی به توضیح فکر نکنم باشه سوالی داشتین در خدمتم google.com/robots.txt
فایل شمام باید اینجوری باشه نه این که دقیقاً اینجوریا منظورم ALLOW و DISALLOW هستش
خودتون هم میتویند با توجه به قوانین این قایل رو ادیت کنید

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
دوستان تمام لینک های سایت ارور404 نات فوند میده
مشکل از چی میتونه باشه ؟
وردپرس رو شبکه کردم و افزونه مترجم پیوند یکتا هم نصب کردم!
پیوندهای یکتارو به حالت پیشفرض برگردون شاید درست بشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به نظرم 98% از مدیرای ایرانی که از 2 الی ∞ یوزر زیر دستشون دارن رو ببندن به گاری چون فقط به کار این درد میخورن ( حتی بعضی ها به درد اینم نمیخورن )

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به آرشیو نظرات یکی از وبلاگای بلوگفا میشه دسترسی داشت؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
انشالله ک عمرش سریع تموم میشه ولی بعید میدونم :D
:general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:

چرا باید یه وبمستر ایرانی 20ساعت پشت سیستم بشینه و افتخار هم بکنه بهش وقتی هم سه دقیقه رفت دستشویی بیاد ببینه سایتش فیلتر شد :D
چرا باید اویزون هاست ها بمونیم که سایتمون داون نشه تا این اب باریکه ای که از پاپ میگریم قطع نشه تا از گشنگی نمیریم تازه سرمون هم منت بزارن که نمیخوای نخوا ( به جز چنگیز هاست :p)
چرا باید برای یک مطلب سه ساعت زحمت بکشی بعد یه سایت دیگه کپیش کنه و توی گوگل هم بیاد رتبه اول
چرا یه سایت با دامنه ir صد سال هم زحمت بکشه تازه رنکش میشه 3 و با یه اشتباه پنالتی میشه اما یه سایت اشغال .com از روز اول با رنک سه ایجاد میشه و هر روز هم بیشتر میشه رنکش ؟:general408:
چرا سیستم های پاپ اپ به راحتی پول ادما رو میخورن و کسی نمیتونه کاری کنه ؟
چرا وبمستری رو شغل و وبمستر ها رو ادم حساب نمیکنن ؟ وقتی به یکی میگی وبمستری اینطوری میشه : :general304:
چرا مدیر p2up دو روزه هیچ پیغامی نداده به کاربراش ؟
چرا ما هیچ وقت نباید احساس امنیت شغلی بکنیم ؟ ( اگر وبمستری رو شغل حساب کنیم :D )

سوالات بالا را با دقت خوانده و به انها پاسخ دهید مدت امتحان 25 دقیقه نمره هر سوال 1.75

موفق باشید
فرزند صالح تعلیم و تعلم است

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
:general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:

چرا باید یه وبمستر ایرانی 20ساعت پشت سیستم بشینه و افتخار هم بکنه بهش وقتی هم سه دقیقه رفت دستشویی بیاد ببینه سایتش فیلتر شد :D
چرا باید اویزون هاست ها بمونیم که سایتمون داون نشه تا این اب باریکه ای که از پاپ میگریم قطع نشه تا از گشنگی نمیریم تازه سرمون هم منت بزارن که نمیخوای نخوا ( به جز چنگیز هاست :p)
چرا باید برای یک مطلب سه ساعت زحمت بکشی بعد یه سایت دیگه کپیش کنه و توی گوگل هم بیاد رتبه اول
چرا یه سایت با دامنه ir صد سال هم زحمت بکشه تازه رنکش میشه 3 و با یه اشتباه پنالتی میشه اما یه سایت اشغال .com از روز اول با رنک سه ایجاد میشه و هر روز هم بیشتر میشه رنکش ؟:general408:
چرا وبمستری رو شغل و وبمستر ها رو ادم حساب نمیکنن ؟ وقتی به یکی میگی وبمستری اینطوری میشه : :general304:
چرا ما هیچ وقت نباید احساس امنیت شغلی بکنیم ؟ ( اگر وبمستری رو شغل حساب کنیم :D )

سوالات بالا را با دقت خوانده و به انها پاسخ دهید مدت امتحان 25 دقیقه نمره هر سوال 1.75

موفق باشید

وبمستری شغل انبیاست.

روز جهانی وب مستر مبارک باد.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

موفق باشید
1- عدم وجود افراد کاربلد در سازمان ها (مثل فیلترینگ)
2- چون فک میکنن از دماغ فیل افتادن + وبمستر ها همیشه پول زیاد دستشون نیست و مجبورن برند از جای بد سرویس بگیرن
3- چون گوگل خره :D
4- چون ایران خیلی عقب مونده هست و بی ارزش(البته ارزش توش زیاده) :D
5-چون هیچ سایت و مرجع و مکان و اتحادیه ای برای وبمسترا نیست و هر از خدا بیخبری میاد کلاهبرداری میکنه :D
6- چون عقب مونده هستند و میگی چرا اینطوری میشن :general304: رو خودم 100 بار دیدم و تو خانواده و فامیل دوست اشنا سر همین اینترنت تحقیر شدم و ضایه شدم :D
7- شاید دوس دخمل جدید پیدا کرده و وقت نمیکنه :دی
8- چون که مسئولین خر هستند :D
با تشکر از برنامه خوبتون,نمره من هم بگو :D:general711:

بالا