Hamidreza23
Registered User
این اسمش چرا اشتباهه ؟!ایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمه
یه کمکی بدهید
robots.txt باید باشه!
این اسمش چرا اشتباهه ؟!ایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمه
یه کمکی بدهید
این اسمش چرا اشتباهه ؟!
robots.txt باید باشه!
ایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمه
یه کمکی بدهید
خود wordpress.org زده کدوما Disallow باشن بهتره.جدا از اسمش ، من اصلا نمیدونم کدوم Disallow ها باید باشه ، کدوم ها نباید باشه
بقیه اگه میدونن راهنمایی کنند
robot ya robots?این اسمش چرا اشتباهه ؟!
robots.txt باید باشه!
robots دیگه :دیrobot ya robots?
AdamAhanirobot ya robots?
فایل نمونه روبات گول رو یه نگا بندازین نیازی به توضیح فکر نکنم باشه سوالی داشتین در خدمتم google.com/robots.txtایناهاش اینم فایل مورد نظر که تو روت هاستمه
یه کمکی بدهید
پیوندهای یکتارو به حالت پیشفرض برگردون شاید درست بشهدوستان تمام لینک های سایت ارور404 نات فوند میده
مشکل از چی میتونه باشه ؟
وردپرس رو شبکه کردم و افزونه مترجم پیوند یکتا هم نصب کردم!
چی شده دلت پره؟به نظرم 98% از مدیرای ایرانی که از 2 الی ∞ یوزر زیر دستشون دارن رو ببندن به گاری چون فقط به کار این درد میخورن ( حتی بعضی ها به درد اینم نمیخورن )
چی شده دلت پره؟
انشالله ک عمرش سریع تموم میشه ولی بعید میدونمجریان هشت سالس یکی دو روزه که نیست حرکتش سینوسیه سالی چند بار بالا میزنه بعد دوباره میره تا یه مدت دیگه
:general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:انشالله ک عمرش سریع تموم میشه ولی بعید میدونم![]()
:general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:
چرا باید یه وبمستر ایرانی 20ساعت پشت سیستم بشینه و افتخار هم بکنه بهش وقتی هم سه دقیقه رفت دستشویی بیاد ببینه سایتش فیلتر شد
چرا باید اویزون هاست ها بمونیم که سایتمون داون نشه تا این اب باریکه ای که از پاپ میگریم قطع نشه تا از گشنگی نمیریم تازه سرمون هم منت بزارن که نمیخوای نخوا ( به جز چنگیز هاست)
چرا باید برای یک مطلب سه ساعت زحمت بکشی بعد یه سایت دیگه کپیش کنه و توی گوگل هم بیاد رتبه اول
چرا یه سایت با دامنه ir صد سال هم زحمت بکشه تازه رنکش میشه 3 و با یه اشتباه پنالتی میشه اما یه سایت اشغال .com از روز اول با رنک سه ایجاد میشه و هر روز هم بیشتر میشه رنکش ؟:general408:
چرا سیستم های پاپ اپ به راحتی پول ادما رو میخورن و کسی نمیتونه کاری کنه ؟
چرا وبمستری رو شغل و وبمستر ها رو ادم حساب نمیکنن ؟ وقتی به یکی میگی وبمستری اینطوری میشه : :general304:
چرا مدیر p2up دو روزه هیچ پیغامی نداده به کاربراش ؟
چرا ما هیچ وقت نباید احساس امنیت شغلی بکنیم ؟ ( اگر وبمستری رو شغل حساب کنیم)
سوالات بالا را با دقت خوانده و به انها پاسخ دهید مدت امتحان 25 دقیقه نمره هر سوال 1.75
موفق باشید
فرزند صالح تعلیم و تعلم است
1- عدم وجود افراد کاربلد در سازمان ها (مثل فیلترینگ):general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:
چرا باید یه وبمستر ایرانی 20ساعت پشت سیستم بشینه و افتخار هم بکنه بهش وقتی هم سه دقیقه رفت دستشویی بیاد ببینه سایتش فیلتر شد
چرا باید اویزون هاست ها بمونیم که سایتمون داون نشه تا این اب باریکه ای که از پاپ میگریم قطع نشه تا از گشنگی نمیریم تازه سرمون هم منت بزارن که نمیخوای نخوا ( به جز چنگیز هاست)
چرا باید برای یک مطلب سه ساعت زحمت بکشی بعد یه سایت دیگه کپیش کنه و توی گوگل هم بیاد رتبه اول
چرا یه سایت با دامنه ir صد سال هم زحمت بکشه تازه رنکش میشه 3 و با یه اشتباه پنالتی میشه اما یه سایت اشغال .com از روز اول با رنک سه ایجاد میشه و هر روز هم بیشتر میشه رنکش ؟:general408:
چرا سیستم های پاپ اپ به راحتی پول ادما رو میخورن و کسی نمیتونه کاری کنه ؟
چرا وبمستری رو شغل و وبمستر ها رو ادم حساب نمیکنن ؟ وقتی به یکی میگی وبمستری اینطوری میشه : :general304:
چرا مدیر p2up دو روزه هیچ پیغامی نداده به کاربراش ؟
چرا ما هیچ وقت نباید احساس امنیت شغلی بکنیم ؟ ( اگر وبمستری رو شغل حساب کنیم)
سوالات بالا را با دقت خوانده و به انها پاسخ دهید مدت امتحان 25 دقیقه نمره هر سوال 1.75
موفق باشید
فرزند صالح تعلیم و تعلم است
با چیزی که خدا خوشش نمیاد بهتره شوخی نکنیم ...وبمستری شغل انبیاست.
روز جهانی وب مستر مبارک باد.