madman2011
Registered User
- نوشتهها
- 3,191
- لایکها
- 2,725
دادا راستی چرا سایتت اینقدر لودش پایینه
برا من اینجوریه یا مشکل داره یه نگاهی بش بنداز
فك كنم بخاطر +1 گوگل هست كه گذاشتم
دادا راستی چرا سایتت اینقدر لودش پایینه
برا من اینجوریه یا مشکل داره یه نگاهی بش بنداز
وبمستری شغل انبیاست.
روز جهانی وب مستر مبارک باد.
1- عدم وجود افراد کاربلد در سازمان ها (مثل فیلترینگ)
2- چون فک میکنن از دماغ فیل افتادن + وبمستر ها همیشه پول زیاد دستشون نیست و مجبورن برند از جای بد سرویس بگیرن
3- چون گوگل خره
4- چون ایران خیلی عقب مونده هست و بی ارزش(البته ارزش توش زیاده)
5-چون هیچ سایت و مرجع و مکان و اتحادیه ای برای وبمسترا نیست و هر از خدا بیخبری میاد کلاهبرداری میکنه
6- چون عقب مونده هستند و میگی چرا اینطوری میشن :general304: رو خودم 100 بار دیدم و تو خانواده و فامیل دوست اشنا سر همین اینترنت تحقیر شدم و ضایه شدم
7- شاید دوس دخمل جدید پیدا کرده و وقت نمیکنه :دی
8- چون که مسئولین خر هستند
با تشکر از برنامه خوبتون,نمره من هم بگو:general711:
نمره من رو نگفتیخوبه یک روز رو به عنوان روز وبمستر انتخاب کنیم و جشن بگیریم
به نظرم دوستان هم نظر بدن کار خوبی میشه
ممنون علی اخمری 3 ساله از اونجا ...
+ اضافه کنم که باز 98درصد از مدیر سایت های کسب درامد ایرانی کم فروش و دزد و کلاه بردار هستن
در حال حاضر بهترین رو نمیدونم ولی اونایی که معتبرن و واریزی دارن ابر کلیک هست و irpopup که واریزی مطمنی دارن و پول کاربرا رو واریز کردنددوستان از بحث امنیت شغلی بیاین بیرون!!
بهترین سایت های پاپ آپ!!؟؟؟ ( سایت های خودتون رو ندین خواهشاً)
و این که بهترین نوع پاپ آپ که ویزیتور رو خیلی اذیت نکنه چیه؟؟
ایده مناسب و خوبیه ... البته در صورتی که دوستان نیز مشارکت کنن ...خوبه یک روز رو به عنوان روز وبمستر انتخاب کنیم و جشن بگیریم
به نظرم دوستان هم نظر بدن کار خوبی میشه
ممنون علی اخمری 3 ساله از اونجا ...
+ اضافه کنم که باز 98درصد از مدیر سایت های کسب درامد ایرانی کم فروش و دزد و کلاه بردار هستن
شوخی میکنی کدی فک نکنم جایی باشه :|همکاری در فروشی که شیر مادر بفروشه داریم؟ :|
من فکر میکردم تو فروش اینترنتی ما خیلی باحالیم ولی اونوریا از مام باحالترن :|
http://forum.persiantools.com/attachments/popfa-logo-jpg.558358/سلام
دوستان کدوم برای لوگوسایت موزیک خوبه؟
عزیز!
توهم زده! همون دامنه ها 100جور املاء دارن مثلن :
احیانانن 10 دقیقه پیش b bc نگاه نمیکردی؟؟همکاری در فروشی که شیر مادر بفروشه داریم؟ :|
من فکر میکردم تو فروش اینترنتی ما خیلی باحالیم ولی اونوریا از مام باحالترن :|
+ اینکه پلیس فتا هم فرت و فرت میاد دم درمون :دی:general609: از روزی که اولین مدیر ایرانی اعلام موجودیت کرد این رویه بوده فکر کنم تا اخرین نسل از مدیران ایرانی هم باقی بمونه:general509:
چرا باید یه وبمستر ایرانی 20ساعت پشت سیستم بشینه و افتخار هم بکنه بهش وقتی هم سه دقیقه رفت دستشویی بیاد ببینه سایتش فیلتر شد
چرا باید اویزون هاست ها بمونیم که سایتمون داون نشه تا این اب باریکه ای که از پاپ میگریم قطع نشه تا از گشنگی نمیریم تازه سرمون هم منت بزارن که نمیخوای نخوا ( به جز چنگیز هاست)
چرا باید برای یک مطلب سه ساعت زحمت بکشی بعد یه سایت دیگه کپیش کنه و توی گوگل هم بیاد رتبه اول
چرا یه سایت با دامنه ir صد سال هم زحمت بکشه تازه رنکش میشه 3 و با یه اشتباه پنالتی میشه اما یه سایت اشغال .com از روز اول با رنک سه ایجاد میشه و هر روز هم بیشتر میشه رنکش ؟:general408:
چرا سیستم های پاپ اپ به راحتی پول ادما رو میخورن و کسی نمیتونه کاری کنه ؟
چرا وبمستری رو شغل و وبمستر ها رو ادم حساب نمیکنن ؟ وقتی به یکی میگی وبمستری اینطوری میشه : :general304:
چرا مدیر p2up دو روزه هیچ پیغامی نداده به کاربراش ؟
چرا ما هیچ وقت نباید احساس امنیت شغلی بکنیم ؟ ( اگر وبمستری رو شغل حساب کنیم)
سوالات بالا را با دقت خوانده و به انها پاسخ دهید مدت امتحان 25 دقیقه نمره هر سوال 1.75
موفق باشید
فرزند صالح تعلیم و تعلم است
نمره من رو نگفتی
بیاید با هم جمع بشیم و یه سایت درامد از پاپ آپ بزنیم که مطمئن باشه(ولی مطمئنم ایرانی جماعت باز هم سر همدیگرو کلاه میزارن)
در حال حاضر بهترین رو نمیدونم ولی اونایی که معتبرن و واریزی دارن ابر کلیک هست و irpopup که واریزی مطمنی دارن و پول کاربرا رو واریز کردند
ولی ابر کلیک از irpopup بهتر میشماره و قیمتش هم برا هر آیپی مناسب تره ...
ایده مناسب و خوبیه ... البته در صورتی که دوستان نیز مشارکت کنن ...
چه جشنی بگیریم حالا؟؟؟
وسطی...سلام
دوستان کدوم برای لوگوسایت موزیک خوبه؟