• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حتما خودشون برای سبک کردن و اینا انتقال دادن :دی

ساشی الدنگ چرا اطلاعات قلت میدی دست مردم،نه آقا فایل های استاتیک رو انتقال میدن به سرور CDN که در حد میلی ثانیه سرعت لود سایت پایین نیاد،در واقع پول خرج کردن برای سایت هست :دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
ساشی الدنگ چرا اطلاعات قلت میدی دست مردم،نه آقا فایل های استاتیک رو انتقال میدن به سرور CDN که در حد میلی ثانیه سرعت لود سایت پایین نیاد،در واقع پول خرج کردن برای سایت هست :دی
الدنگ الان چیزی که من گفتم با چیزی که تو گفتی چه فرقی داشت :دی ؟ :lol:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
حتما خودشون برای سبک کردن و اینا انتقال دادن :دی

بله درسته، دیشب تصاویر لود نمیشد(الان درست شده) به این خاطر گفتم شاید هک شده و مسیر لود شدن تصاویر دستکاری شده...

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بله درسته، دیشب تصاویر لود نمیشد(الان درست شده) به این خاطر گفتم شاید هک شده و مسیر لود شدن تصاویر دستکاری شده...

سرور CDNدوست عزیز برای لود بهتر تصاویر هست،مثلا شما با آی پی تهران باشی تصاویر از سرور ایران برات لود میشه،اگه خارج باشه از اونجا.

///

دوستان بعضیا عکس سایت رو کپی میکنن و استفاده میکنن،ترافیکی که از اون طریق مصرف میشه رو رتبه ی الکسا تاثیر داره؟! اگه آره مثبت یا منفی ـه؟!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
دوستان بعضیا عکس سایت رو کپی میکنن و استفاده میکنن،ترافیکی که از اون طریق مصرف میشه رو رتبه ی الکسا تاثیر داره؟! اگه آره مثبت یا منفی ـه؟!

رو رتبه الکسا تاثیر میذاره ولی چون رو گوگل رنک تاثیر نمیذاره اثرات تقریبآ خنثی یی داره (حضوری میتونم ثابت کنم)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
رو رتبه الکسا تاثیر میذاره ولی چون رو گوگل رنک تاثیر نمیذاره اثرات تقریبآ خنثی یی داره (حضوری میتونم ثابت کنم)

تاثیر مثبت یعنی؟! آره یونیک بودن مطلب تو گوگل از بین میره :-؟ چه کنیم؟! بذاریم بذارن یا نذاریم بذارن؟!

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
تاثیر مثبت یعنی؟! آره یونیک بودن مطلب تو گوگل از بین میره :-؟ چه کنیم؟! بذاریم بذارن یا نذاریم بذارن؟!

سلام
خوب هم رو الکسا تاثیر داره و هم اگر عکسها واترمارک شده باشن باعث گرفتن ویزیتور بیشتر میشه

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

اون 2 خط کدی که برای اینجور موقعاس رو بذار داخل htacces. با لینک به یک عکس کم حجم تک رنگ دو کیلوبایتی که با فونت 40 واتر مارک شده باشه آدرس سایتت، اینجوری یه تبلیغ بزرگ مجانی برای سایتت کردی، میتونی بالای عکس فارسی بنویسی عکس های عروسی دختر پسرهای 6 ماهه، کلی ورودی پیدا میکنی الکسا و رنکت هم میره بالا

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
نظرتون در مورد این: PageRank Prediction چیه؟!!

یه بلاگ دارم رنکش نا مشخصه (یعنی صفر هم نیست!) بعدش پیش بینی کرده که رنکش 9.02 میشه!! یعنی میشه؟! :D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام
خوب هم رو الکسا تاثیر داره و هم اگر عکسها واترمارک شده باشن باعث گرفتن ویزیتور بیشتر میشه
واترمارک که داره،ولی الان دارن کپی میکنن یه کم الکسام خراب شده،میخواستم بدونم از اونه یا نه؟!
اون 2 خط کدی که برای اینجور موقعاس رو بذار داخل htacces. با لینک به یک عکس کم حجم تک رنگ دو کیلوبایتی که با فونت 40 واتر مارک شده باشه آدرس سایتت، اینجوری یه تبلیغ بزرگ مجانی برای سایتت کردی، میتونی بالای عکس فارسی بنویسی عکس های عروسی دختر پسرهای 6 ماهه، کلی ورودی پیدا میکنی الکسا و رنکت هم میره بالا
داری منو تحریک میکنی،میدونم چه جوریه :دی ولی فکر بدی هم نیستا،میگم نمیشه مثلا کاری کرد که بعد از 5 بار لود شدن عکس این اتفاق بیوفته؟! خیلی از وبلاگ نویسا که کپی میکنن میخوام چک کنن فکر کنن درسته،بعد از 5-6 بار بود شدن این عکس بیاد،اگه اینطوری بشه که عالیه!! یه سایت خارجی دیده بودم اینطوری بود :دی
نظرتون در مورد این: PageRank Prediction چیه؟!!

یه بلاگ دارم رنکش نا مشخصه (یعنی صفر هم نیست!) بعدش پیش بینی کرده که رنکش 9.02 میشه!! یعنی میشه؟! :D

اوه اوه، به همین خیال باش :دی ماله سایت من زده بود 6 فکر کنم،شد 3 :دی هرچی میزنه نصف کن یه کم هم خودت بیارش پایین تر ( هرچی کَرَمته :دی )

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
اوه اوه، به همین خیال باش :دی ماله سایت من زده بود 6 فکر کنم،شد 3 :دی هرچی میزنه نصف کن یه کم هم خودت بیارش پایین تر ( هرچی کَرَمته :دی )

یعنی نمیشه :(
من کلی نقشه ها واسش داشتم!! میخواستم رنکش رو به گوگل برسونم :D :lol:

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
داری منو تحریک میکنی،میدونم چه جوریه :دی ولی فکر بدی هم نیستا،میگم نمیشه مثلا کاری کرد که بعد از 5 بار لود شدن عکس این اتفاق بیوفته؟! خیلی از وبلاگ نویسا که کپی میکنن میخوام چک کنن فکر کنن درسته،بعد از 5-6 بار بود شدن این عکس بیاد،اگه اینطوری بشه که عالیه!! یه سایت خارجی دیده بودم اینطوری بود :دی

رو آی پی سایت ضایع زیاد بالا بیاد الکسارو خراب میکنه این قسمتو چک کن:D

میگن یه شخصی هست به اسم مهندس فخرالدوله :D بهش بگو کدی که اینکارارو میکنه برات مینویسه یا پیدا میکنه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

یکم بیشتر توضیح میدی چیه؟ کدش نداری؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
رو آی پی سایت ضایع زیاد بالا بیاد الکسارو خراب میکنه این قسمتو چک کن:D

میگن یه شخصی هست به اسم مهندس فخرالدوله :D بهش بگو کدی که اینکارارو میکنه برات مینویسه یا پیدا میکنه
:دی منظورت از خط اول رو نفهمیدم،20 بار خوندم :دی
یکم بیشتر توضیح میدی چیه؟ کدش نداری؟

به فول ممد فخرایی Hot Link Protection
Google it

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
:دی منظورت از خط اول رو نفهمیدم،20 بار خوندم :دی

به فول ممد فخرایی Hot Link Protection
Google it

رو آی پی، سایت ضایع زیاد بالا بیاد الکسارو خراب میکنه این قسمتو چک کن

یه کاما اضافه کردن مشکل همین ویرگول بود

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
رو آی پی، سایت ضایع زیاد بالا بیاد الکسارو خراب میکنه این قسمتو چک کن

یه کاما اضافه کردن مشکل همین ویرگول بود

اهان منظورت هاست اشتراکیه؟! :-؟
روی اون آی پی ای که من هستم دست من نیست که چه سایتی میاد بالا،در کل بازم نگرفتم :دی
فحش نده خو بلد نیستم :دی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اهان منظورت هاست اشتراکیه؟! :-؟
روی اون آی پی ای که من هستم دست من نیست که چه سایتی میاد بالا،در کل بازم نگرفتم :دی
فحش نده خو بلد نیستم :دی

خب عملی چیزی که گفتم این میشه که اگه رو یه آی پی بری که سایت های با کیفیت و مطالب آنتیک داره بهتر رشد میکنی افت کمی هم پیدا میکنی تا اینکه بری رو یه آی پی که 500 تا سایت رووشه همه با مطالبی در مورد بواسیر ختنه اطفال مدفوع درمانی طرز تهیه و استفاده واجبی و مطالب کپی پیستی و سایتهای اسپم و زرد و اسکریپت های نال شده شل دار

بالا