• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
خب عملی چیزی که گفتم این میشه که اگه رو یه آی پی بری که سایت های با کیفیت و مطالب آنتیک داره بهتر رشد میکنی افت کمی هم پیدا میکنی تا اینکه بری رو یه آی پی که 500 تا سایت رووشه همه با مطالبی در مورد بواسیر ختنه اطفال مدفوع درمانی طرز تهیه و استفاده واجبی و مطالب کپی پیستی و سایتهای اسپم و زرد و اسکریپت های نال شده شل دار

نه اینطوری نیست،4-5 تا از سایت های زیر 100 ایران دقیقا رو همون آی پی ای هستن که من هستم :دی مثله پیکس تو پیکس و چنتا سایت دیگه،از اون نیست!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
نه اینطوری نیست،4-5 تا از سایت های زیر 100 ایران دقیقا رو همون آی پی ای هستن که من هستم :دی مثله پیکس تو پیکس و چنتا سایت دیگه،از اون نیست!

خب از اول بگو هاست دی الی آی پی های تمیزی داره یه اسفند دود کن برای وبت شاید چشش زدن نامردا

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
خب از اول بگو هاست دی الی آی پی های تمیزی داره یه اسفند دود کن برای وبت شاید چشش زدن نامردا

کل ملت دنیا میدونن من از هاست دی ال سرویس دارم 100 بار گفتم،فکردم میدونی :دی
شاید،باو کلی زحمت میکشم مطلب یونیک میذارم،البته کپی هم هستا،نصف کپی از سایت های خبری ایرانه؛نصف از سایت خارجی،اما پیشرفت نمیکنه،الان 5 ماهه رو یه رتبه و یه بازدید مونده! ورودی گوگلم این روزا فقط زیاد تر شده،ولی الکسا داره خراب میشه ...

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
کل ملت دنیا میدونن من از هاست دی ال سرویس دارم 100 بار گفتم،فکردم میدونی :دی
شاید،باو کلی زحمت میکشم مطلب یونیک میذارم،البته کپی هم هستا،نصف کپی از سایت های خبری ایرانه؛نصف از سایت خارجی،اما پیشرفت نمیکنه،الان 5 ماهه رو یه رتبه و یه بازدید مونده! ورودی گوگلم این روزا فقط زیاد تر شده،ولی الکسا داره خراب میشه ...

این الکسا هم دیگه داره حالت تشریفاتی پیدا میکنه منم افت الکسا داشتم ولی بازدیدام هیچ تغییری نکردن اونم نه یکی دو روز بلکه چندین ماه، الکسا که دولتی یا مسئله ناموسی نیست سیستمش فکر میکنم یه میل بدیم به مدیرش ایمیل حساب پی پلشونو ازشون بگیریم 500 دلار واریز کنیم بصورت زیرمیزی، رتبمونو کلی بهبود بدن

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
این الکسا هم دیگه داره حالت تشریفاتی پیدا میکنه منم افت الکسا داشتم ولی بازدیدام هیچ تغییری نکردن اونم نه یکی دو روز بلکه چندین ماه، الکسا که دولتی یا مسئله ناموسی نیست سیستمش فکر میکنم یه میل بدیم به مدیرش ایمیل حساب پی پلشونو ازشون بگیریم 500 دلار واریز کنیم بصورت زیرمیزی، رتبمونو کلی بهبود بدن

:lol:

ولی خیلی معتبره،دیروز یکی میخواست تبلیغات بده،فقط سره رتبه الکسا مشکل داشت،بازدید رو دید،همه چیز رو باور کرده بود واقعیه،ولی رتبه ی الکسا براش مهم بود :( موافقت نکرد،گفتم ببینم راهی هست برای افزایش زیرمیزی یا نه :دی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ولی خیلی معتبره،دیروز یکی میخواست تبلیغات بده،فقط سره رتبه الکسا مشکل داشت،بازدید رو دید،همه چیز رو باور کرده بود واقعیه،ولی رتبه ی الکسا براش مهم بود :( موافقت نکرد،گفتم ببینم راهی هست برای افزایش زیرمیزی یا نه :دی

حیف که این بحثو اینجا نمیشه ادامه داد ولی اگه پا باشی آمار مدیر الکسارو در میارم بریم خوارمادرشو بیاریم جلوی چشش عوضیو

green_way

Registered User
لایک‌ها
128

میخوای الکاست تو ایران بره بالا ؟!

ای پی های غیر از ایران مسدود کن !

سر یک هفته میشی جز 100تا ایران :دی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
میخوای الکاست تو ایران بره بالا ؟!

ای پی های غیر از ایران مسدود کن !

سر یک هفته میشی جز 100تا ایران :دی

این درست باید باشه از اون موقع که بازدید کننده های خارجیم چند برابر شدن الکسای داخلیم افت کرد

____

یک نسخه فایل سرور با کارایی و مشخصات اجدادش bo2k روی سیستم آقای محمودی! براحتی هر چه تمامتر بارگذاری شد:D اخبار خصوصی این شخص متعاقبآ به پ.خ علاقمندان ارسال خواهد شد، همین مونده بود که یه فنچ بیاد تاپیک بزنه مارو سرکار بذاره

با تشکر از help هکری از جهنّم hfromh [at] att [dot] net

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
یک نسخه فایل سرور با کارایی و مشخصات اجدادش bo2k روی سیستم آقای محمودی! براحتی هر چه تمامتر بارگذاری شد
biggrinsmiley.gif
اخبار خصوصی این شخص متعاقبآ به پ.خ علاقمندان ارسال خواهد شد، همین مونده بود که یه فنچ بیاد تاپیک بزنه مارو سرکار بذاره

بیکارید دیگه ! راحت باشید

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
این درست باید باشه از اون موقع که بازدید کننده های خارجیم چند برابر شدن الکسای داخلیم افت کرد

____

یک نسخه فایل سرور با کارایی و مشخصات اجدادش bo2k روی سیستم آقای محمودی! براحتی هر چه تمامتر بارگذاری شد:D اخبار خصوصی این شخص متعاقبآ به پ.خ علاقمندان ارسال خواهد شد، همین مونده بود که یه فنچ بیاد تاپیک بزنه مارو سرکار بذاره

با تشکر از help هکری از جهنّم hfromh [at] att [dot] net

الگوریتمش همینه درسته دیگه

وقتی بازدید کنندتون ازیک کشور باشه خوب رنک اونجا 100درصد میره بالا

ولی خوب شما ایپی های غیر ایران ببندید

درسته رنک ایرانتون بالا میره راحت میشید جز 500تا اگر بازدید زیاد داشته باشید

ولی انتظار این را نباید داشته باشید که رنک کلیتون بره پایین یعنی 90هزار هستید بشه 80هزار فلذا بیشترهم میشه 90هزار میشه 100هزار ...

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
من به پشتوانه این اسپم ها همتون رو موقوف میکنم :blink:

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
الگوریتمش همینه درسته دیگه

وقتی بازدید کنندتون ازیک کشور باشه خوب رنک اونجا 100درصد میره بالا

ولی خوب شما ایپی های غیر ایران ببندید

درسته رنک ایرانتون بالا میره راحت میشید جز 500تا اگر بازدید زیاد داشته باشید

ولی انتظار این را نباید داشته باشید که رنک کلیتون بره پایین یعنی 90هزار هستید بشه 80هزار فلذا بیشترهم میشه 90هزار میشه 100هزار ...

پس باید بین الکسهای جهانی و ایرانی یکیشو انتخاب کرد، فکر میکنم یه جورایی الکسا سرکار گذاشته همرو یه جور اعتیاد درست کرده کاربراش سر یه ساعت های خاصی به الکسا سر بزنن

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
پس باید بین الکسهای جهانی و ایرانی یکیشو انتخاب کرد، فکر میکنم یه جورایی الکسا سرکار گذاشته همرو یه جور اعتیاد درست کرده کاربراش سر یه ساعت های خاصی به الکسا سر بزنن

الکسای جهانی برای وب سایت فارسی زبان که همه درها برویش بسته است ! یعنی تحریم است

به درد نمیخوره

شما باید رنک ایرانتان را بالا ببرید

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

الکسای جهانی برای وب سایت فارسی زبان که همه درها برویش بسته است ! یعنی تحریم است

به درد نمیخوره

شما باید رنک ایرانتان را بالا ببرید

منطقیه، ولی ایرانی های خارج از ایران هم حق دارن مطلب رو ببینن و استفاده ببرن

خیلی باحالی خداییش حال میکنم با پستات :دی

اسپم که حال کردن نداره، حیف که دارم میرم فرودگاه وگرنه میموندم اینجا بیشتر سرکارت میذاشتم! :D

بالا