farshad-fr4
Registered User
اشتب شداقا کلاه قرمزی ساعت چند میده؟
الان داره نشونش میده
فک کنم از این به بعد ساعت 8 داره
اشتب شداقا کلاه قرمزی ساعت چند میده؟
یک چهارم شده!بازدید شما هم کمی افت داشته ؟ :general609:
nic تا کی تعطیل هستش ؟
- نرم افزار منقضی و معلق کردن دامنهها طبق روال عادی از ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ آغاز خواهد شد.
- ساعات کاری ایرنیک در روزهای ۵-۶-۹-۱۰-۱۱ فروردین ۱۳۹۳، از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۴:۰۰ خواهد بود.
- ساعات پاسخگویی تلفنی در این ایام از ساعت ۱۰:۰۰ تا۱۱:۰۰ میباشد.
- ثبت و تایید دامنههایی که احتیاج به ارسال مدارک ندارند در طول مدت تعطیلات انجام میگردد.
اره خیلی باحال شدهآپدیت کردم فایرفاکسو
چه جالب شده تم ش
ابی کجایی بابا کم پیدایی نیستی اصن ؟؟
ممنون ابی جان حال دوستت بهتر شد؟؟؟سلام میلاد جوون خوبی :دی
چیکار کنم دارم یه زندگی سخت و شیرین رو تجربه میکنم زندگی که توش سایتی نیستآزادی فکری دارم بعد از هفت سال
خوبه :دی تو خوبی چیکار میکنی؟
قربات :دی یه سوال کدوم دوستم ؟ قضیه برمیگرده به چندوقت پیش؟ممنون ابی جان حال دوستت بهتر شد؟؟؟
تو Fb زده بودی حالش بده یکی هم کتاب براش چاپ کرده :دیقربات :دی یه سوال کدوم دوستم ؟ قضیه برمیگرده به چندوقت پیش؟
اها دوست من نبود ولی دوست دوست دوست خوبم بودش ! @ParsPatogh دوستت حالش بهتر شدش بهزاد؟تو Fb زده بودی حالش بده یکی هم کتاب براش چاپ کرده :دی
کیفیت 720p بلوری هستش (hd) کیفیتش خوبه من الان دارم تو تلوزیون 29 اینچ میبینمش
خیلی هم عالی :general105:
الان چی شده یه دفعه تو 93 با شوق و ذوق اومدی :دیاها دوست من نبود ولی دوست دوست دوست خوبم بودش ! @ParsPatogh دوستت حالش بهتر شدش بهزاد؟
سال جدید یه شروع دوباره هستش و منم بیکار شدم بازالان چی شده یه دفعه تو 93 با شوق و ذوق اومدی :دی
نه به اون غیبت کبری نه به این شور و ذوق :دی
خبری از سایت جدید نیست ایده ای نداری :دیسال جدید یه شروع دوباره هستش و منم بیکار شدم باز
این عکس آواتارم رو هم فردا باید عوضش کنم![]()