• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
سایت ترجمه انلاین چجوری میشه ساخت ؟؟
مثل دارالترجمه ی آنلاین یا مثل گوگل ترنسلیت؟ دومی که کار بیخودیه، اما اولی، خودم تو فکرش بودم. اگر میخوای همکاری کنم هستم.
نظر من اینه:
Pulse رو نصب کن، بعد یک بلاک با فرم آپلود فایل و بنویس. فایلها میرن تو FTP. بخونشون، هزینه رو حساب کن، به طرف ایمیل بزن بگو هزینه چند میشه. این راه حل سادش هست.
یا:
یک اَپ از اول با ASP.NET بنویس (من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم چون برای اَپ بهتره) که یک پنل برای نمایش فایلها داره. و یک کد برای پراسس فایلهای ووردی که مشتری میده. اتوماتیک خطها یا کلمات رو حساب کنه، برگردونه به کاربر، آنلاین پرداخت بشه و بعد توسط کد رهگیری، کاربر پولشو دریافت کنه.

من پیشنهاد میکنم ابتدا برای اینکه کار سایت بگیره از همون پالس استفاده کن. یک CMS تمیز و لایت هست. ووردپرس، دروپال، جوملا، مامبو رو از سرت بیرون کن. برای کار خیلی سنگینن.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دوستان برای سایت وردپرس چطوری می تونم پشتیبانی آنلاین اضافه کنم؟

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
مثل دارالترجمه ی آنلاین یا مثل گوگل ترنسلیت؟ دومی که کار بیخودیه، اما اولی، خودم تو فکرش بودم. اگر میخوای همکاری کنم هستم.
نظر من اینه:
Pulse رو نصب کن، بعد یک بلاک با فرم آپلود فایل و بنویس. فایلها میرن تو FTP. بخونشون، هزینه رو حساب کن، به طرف ایمیل بزن بگو هزینه چند میشه. این راه حل سادش هست.
یا:
یک اَپ از اول با ASP.NET بنویس (من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم چون برای اَپ بهتره) که یک پنل برای نمایش فایلها داره. و یک کد برای پراسس فایلهای ووردی که مشتری میده. اتوماتیک خطها یا کلمات رو حساب کنه، برگردونه به کاربر، آنلاین پرداخت بشه و بعد توسط کد رهگیری، کاربر پولشو دریافت کنه.

من پیشنهاد میکنم ابتدا برای اینکه کار سایت بگیره از همون پالس استفاده کن. یک CMS تمیز و لایت هست. ووردپرس، دروپال، جوملا، مامبو رو از سرت بیرون کن. برای کار خیلی سنگینن.

پس خیلی دردسر داره

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دستتون درد نکنه دانلود کردم.
خدایی لینک مستقیم خیلی خوبه دیگه حوصله تورنت اینارو ندارم!
:confused:
تورنت تورنت باشه ، لینک مستقیم رو میزاره تو جیبش :general601:

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
خبری از سایت جدید نیست ایده ای نداری :دی
من همیشه به این اصل معتقدم ابی بیکار نمیمونه :دی
من پر ایده ام ولی کو پووول اجرا کنیم :دی بعدشم نه بابا این چندوقته بیکار بودم اصلا زندگی رو درک کردم خدایی تصورم از زندگی یه چیز دیگه بودش شاید الان زندگیم فرقی نکرده باشه ولی میتونم بگم دارم از زندگی الانم لذت میبرم ! ولی سایت جدیدم میاد بالا :D

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من پر ایده ام ولی کو پووول اجرا کنیم :دی بعدشم نه بابا این چندوقته بیکار بودم اصلا زندگی رو درک کردم خدایی تصورم از زندگی یه چیز دیگه بودش شاید الان زندگیم فرقی نکرده باشه ولی میتونم بگم دارم از زندگی الانم لذت میبرم ! ولی سایت جدیدم میاد بالا :D
آزادی مشروط گرفتی :D

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
چی درد سر داره ، سایت دارالترجمه ؟
دردسرش به احتمال زیاد دیزاینشه. منکه از همون اول بیخیال سی ام اس میشم. دو-سه تا صفحه استیتیک بسه.
ایده ی نویی هم هست... البته این هست:
http://onlinetarjomeh.ir

ولی شک دارم سایته یا جنازه ی جنین سقط شده ی شتر.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان.من تو سایتم هرشب چندین پست جدید میزارم حدودا 3هفته اس ک همین روند رو داره ولی سرعت ایندکسم خیلی پایینه.مشکلی هست؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
افزونه seo friendly image وقتی برای یه عکسی تایتل نزاری بر میداره کل کلمات کلیدیو به جای تایتل جایگزین میکنه.
حالا تایتل بزاریم خوبه یا نزاریم اون خودش اینکارو بکنه؟ تعداد کاراکترای زیاد برای تایتل , از نظر گوگل مشکلی نداره؟ یه وقت میبینی 200 تا کاراکترو گذاشته جای تایتل!!!

ufont

لایک‌ها
4,086
افزونه seo friendly image وقتی برای یه عکسی تایتل نزاری بر میداره کل کلمات کلیدیو به جای تایتل جایگزین میکنه.
حالا تایتل بزاریم خوبه یا نزاریم اون خودش اینکارو بکنه؟ تعداد کاراکترای زیاد برای تایتل , از نظر گوگل مشکلی نداره؟ یه وقت میبینی 200 تا کاراکترو گذاشته جای تایتل!!!
دستی تایتل گذاشتن مگه سخته؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سلام دوستان.من تو سایتم هرشب چندین پست جدید میزارم حدودا 3هفته اس ک همین روند رو داره ولی سرعت ایندکسم خیلی پایینه.مشکلی هست؟

سایت من 5 ماه از عمرش میگذره ولی گاهی اوقات تا یک روز طول میکشه ایندکس بشه !

این چند ماه اخیر گوگل اینطوری شده که دیر ایندکس میکنه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دستی تایتل گذاشتن مگه سخته؟

نه از اون لحاظ که مشکلی نیست.
ولی اگه کاری که اون افزونه انجام میده مفیدتر باشه ( یعنی برداریم کل کلمات کلیدیو بزاریم جای تایتل ) خب میزاریم افزونه به کار خودش برسه!
سوال من اینه اگه تعداد کاراکترا زیاد باشه مفیده یا مضر؟

ufont

لایک‌ها
4,086
نه از اون لحاظ که مشکلی نیست.
ولی اگه کاری که اون افزونه انجام میده مفیدتر باشه ( یعنی برداریم کل کلمات کلیدیو بزاریم جای تایتل ) خب میزاریم افزونه به کار خودش برسه!
سوال من اینه اگه تعداد کاراکترا زیاد باشه مفیده یا مضر؟
من تایتل عکسارو اینجوری میزارم :
پیشنمایش نام پست
حتی اسم عکس هم به لاتین میزارم preview-post-title
خوب یا بدشو نمیدونم واسم مفید بوده خخخ

پ.ن: اقا انصافا این دیجیکالا حسابی جاافتاده رفتم تو بازار چندین بار هم بخوبی هم به بدی اسمش به گوشم خورد باور کنید یه پیرمرد هم حتی میشناختش تازه اونم یه بازاری ک در سطح معمولی بود.خرید انلاین داره جا می افته بین همه قبلا اسم نت میامد همه بچشم کلاهبردار و گلدکوییستی نگات میکردن

Last edited:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
وقتی رو دسته های سایتم میزنم ،ارور 404 میده ، چی کار کنم :general208:

کد پاپ آپ ، که دو تا باز بشه ، پشت صفحه جاری ، دوستان دریغ نکیند :D

Last edited:
بالا