Mohammad_Vazin
Registered User
آموزش خیلی خوبه...بیشتر میشه گفت یه جور وبلاگ آموزشی فعلا
روی وردپرسه
و آموزش حسابداری ، فکرایی براش دارم وقت دارم اما سرمایه نه
شاید تو آینده بخشهای خیلی بیشتری بهش اضافه شه
مثلاً یه سیستم حسابداری آنلاین که فکر کنم کم کم برای اولش یه 10-20 میلیونی سرمایه بخواد
اما همینش هم میتونه برای سایتهای مشابه یه رقیب واقعی باشه اگه بهش خوب رسیدگی بشه
سعی کن که روی گرافیک بهترکار کنی..
هیچوقت شاید نگو
تصمیمی که گرفتی رو جدی دنبال کن ... قطعاً به جایی میرسه.... حتی اگه برترین نشه یه سهمی خواهد داشت.
اینقدر سرمایه نمیخواد.... خودت شروع کنی و ریز ریز بدی این و اون خیلی کمتره... (برخلاف تصور عموم برای تخفیف گرفتن یکجا - وبمسترها و برنامه نویسان معمولاً کار زیاد باشه جوگیر میشند و قیمت نجومی میدن...:دی :general307::general307::general707::general307::general307
هیچ وقت نگو رقیب
رقابت از نظر من و کلاً به طور منطقی صحیح نیست.
باید به چشم دوست و همکار ببینی
تا زمانی که تصورت تغییر نکنه از هم ضربه میبینید...
حتی اگر طرف مقابل ضربه دیده دخالتی نداشته باشه... (کمی به این حرف من جدی فکر کن)
میگم با اینهمه سی ام اس که هست، نوشتن یکی برای مصرف خودت یکم کار بیخودی نیست؟
چون یه نفر بهم گفت بیا سایتمو درست کن... سایتش خیلی خرابه. رفتم توش کدش رو دیدم کدش هم به اندازه ی خود سایت به هم ریخته ست. به نظر شما کدش رو درست کنم (کلاً MVC هست بدون کنترلر، اصلا تمپلیت نداره. مستقیم از ایندکس گالریش و بخش اخبارش فید میگیره. رقت آوره) یا ووردپرس رو نصب کنم؟ چیز زیادی که احتیاج داره سئو هست. پنج شیش ساله سایت بالایه، حتی عنوانشو سرچ کنی گوگل نشون نمیده.
در حال حاظر نوشن سیستم اختصاصی به جز مصارف بالای (مجموعه شرکت و...) کار منطقی و قابل قبولی نیست.
اما در مورد اون سایت چه کدی خراب هست؟ چه سیستمی استفاده میکنه؟ تحت ویندوز؟
اگر حتی عنوانش رو سرچ کنی نیاره
حتی ساده ترین کارها یعنی گوگل وب مستر تولز رو انجام نداده.
وبلاگ با دامنه میزد که راحت تر بود.
حالا که شما دارید کارهاشو انجام میدید این حداقل ها رو براش انجام بدید.