باز میشه کهدوستان وبگذر خرابه یا برای من باز نمیشه ؟
مشکلی نداره باز میشه ...دوستان وبگذر خرابه یا برای من باز نمیشه ؟
تبلیغ چیو کردند ؟؟چه تبلیغی کردن این اپ رو تو پایتخت 3
bounce rate خیلی ساده بهت بگم وقتی یه بازدید کننده میاد تو سایتت و مثلاً فقط یک صفحه رو نگا میکنه و میره این رتبه میره بالا که بده اما وقتی این رتبه کم باشه خوبه![]()
اساتید این bounce رو یه توضیح میدید؟
قبلا دوستمون pro بم گفته بود چیه یادم رفته الان تو این عکس و این رتبه خوبه یا بد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
برای من تو خونه ثبت نام کردم بانک هم نرفتم بعد از ظهرش تو شبعه مرکزی استان تایید شد بعد از ظهر فرداش هم به پرداخت تایید کرد.گرفتن درگاه ملت چند روز دوندگی داره؟
عید نوروز و کاهش بازدید و فروش و ...![]()
گرفتن درگاه ملت چند روز دوندگی داره؟
نقی گفت این قبضا رو با چی پرداخت کنم ؟؟؟تبلیغ چیو کردند ؟؟
چرا بنر توی امضات لینک نداره !!!!
در مورد گرافیک سعی ام رو میکنم اما نمیشهآموزش خیلی خوبه...
سعی کن که روی گرافیک بهترکار کنی..
هیچوقت شاید نگو
تصمیمی که گرفتی رو جدی دنبال کن ... قطعاً به جایی میرسه.... حتی اگه برترین نشه یه سهمی خواهد داشت.
اینقدر سرمایه نمیخواد.... خودت شروع کنی و ریز ریز بدی این و اون خیلی کمتره... (برخلاف تصور عموم برای تخفیف گرفتن یکجا - وبمسترها و برنامه نویسان معمولاً کار زیاد باشه جوگیر میشند و قیمت نجومی میدن...:دی :general307::general307::general707::general307::general307
هیچ وقت نگو رقیب
رقابت از نظر من و کلاً به طور منطقی صحیح نیست.
باید به چشم دوست و همکار ببینی
تا زمانی که تصورت تغییر نکنه از هم ضربه میبینید...
حتی اگر طرف مقابل ضربه دیده دخالتی نداشته باشه... (کمی به این حرف من جدی فکر کن)
ممنون رفیق-bounce rate خیلی ساده بهت بگم وقتی یه بازدید کننده میاد تو سایتت و مثلاً فقط یک صفحه رو نگا میکنه و میره این رتبه میره بالا که بده اما وقتی این رتبه کم باشه خوبه
مال گوگل 16.60 میشه گفت حرف نداره توس سایت های معمولی و کوچیکتر رتبه 30 واقعا عالی خواهد بود
بازم سوالی داشتین در خدمتم سعی کردم خیلی کوتاه و خلاصه توضیح بدم
واسه بعضی کارا پاپ آپ لازمههزار تومان هم بدي پاپ اپ نميزارم![]()
اين از نظر من :دي