miladgraph
همکاربازنشسته
عمق فاجعه برا یه وبمستر اون زمانیه که سررسید هاستش فرا میرسه و پول نداره یا پول تو کارتش نیست بره تمدید کنه :l
اخ گفتیعمق فاجعه برا یه وبمستر اون زمانیه که سررسید هاستش فرا میرسه و پول نداره یا پول تو کارتش نیست بره تمدید کنه :l
برای سئو شما چیزی بین 300 تا 500 حداقل باید در نظر بگیری!سرور خوب رو دقیقا درست میفرمایید
بهینه سازی رو با چه هزینه ای انجام میدن ؟
برای تبلیغات ، چه نوعی رو پیشنهاد میکنید ؟
بک لینک چی ؟
رفتم هاست جدید بگیرم سفارش رو زدم بعد که مرحله شیرین پرداخت رسید زد موجودی کافی نیست :|عمق فاجعه برا یه وبمستر اون زمانیه که سررسید هاستش فرا میرسه و پول نداره یا پول تو کارتش نیست بره تمدید کنه :l
بودی حالا سماور دوم :دیرفتم هاست جدید بگیرم سفارش رو زدم بعد که مرحله شیرین پرداخت رسید زد موجودی کافی نیست :|
بلاخره موجودی هم که داشتیم تموم شد، دیگه کم کم باید با وب خداحافظی کنم :دی
عمق فاجعه برا یه وبمستر اون زمانیه که سررسید هاستش فرا میرسه و پول نداره یا پول تو کارتش نیست بره تمدید کنه :l
جات خالی یه ربع پیش تمدید کردم. یادم نبود , چند وقتم بود ایمیلو چک نکرده بودم امروز رفتم دیدم گفته فردا اخرین مهلته :|عمق فاجعه برا یه وبمستر اون زمانیه که سررسید هاستش فرا میرسه و پول نداره یا پول تو کارتش نیست بره تمدید کنه :l
مسئله اصلی اینه الان تو این نت کسی به کسی اعتماد نمیکنه :دیچقدر خوب ميشه اين مواقع آدم آنقدر دوست داشته باشه كه رندوم به يكي بگه پرداختش كنه :general406:
مسئله اصلی اینه الان تو این نت کسی به کسی اعتماد نمیکنه :دی
مدارک دال مبنی بر این موضوع ارائه کن :دیقبول نميكنم :دي
بارها شده دوستان خواستن پول جا به جا كنن به من گفتن شماره حساب گرفتن بعد ديدم x ميليون ريختن ...
يا من از دوستان خواستم يه مبلغي به كارتي بريزن من بعد بهشون بدم
انسان درستكار هنوز هست :دي
وبلاگ یا سایت نداره که نوفالو نوفالئه :دیلینکایی که تو آرشیو نظرات وبلاگا هستن همه نوفالوئن. تاثیری داره؟
فک میکنم این مشکل از خود پرشین تولز چون امروز با چند تا PC مختلف و چند مرورگر متفاوت تست کردم همین مشکل بود ...گوگل کروم چرا قاطی کرده ؟!
بعضی کلمه ها رو میندازه خط بعدی
نمونه از سایت خودم و پرشین تولز:
مشاهده پیوست 569369
اقا شما پ-خ داده بودی که من یادم بره ج بدم؟وبلاگ یا سایت نداره که نوفالو نوفالئه :دی
چه پرشین تولز چه بلاگفا چه گوگل :دی البته گوگل فرق میکنه ... :دی
ببین این کار میکنه ...اقا روشنایی مانیتور رو راهی هست کمتر کرد ( برنامه ای چیزی)؟ خودش زیاد شده:general707:
پ-ن: دکمه های رو مانیتور دکوری است:دی
ولا یادم نمیاد :دی چندین روزه ذهنم مشوشه :دیاقا شما پ-خ داده بودی که من یادم بره ج بدم؟
یه همچین چیزی یادم اومد نمیدونم کجا بوده![]()
پس چرا این اسپمرای ارسال نظر مفیدن؟ وقتی لینکا نوفالوئن؟وبلاگ یا سایت نداره که نوفالو نوفالئه :دی
چه پرشین تولز چه بلاگفا چه گوگل :دی البته گوگل فرق میکنه ... :دی
فک میکنم کلیک خوراشون زیاده ... چون نویسنده وبلاگ اگه لینک جذابی باشه روش کلیک میکنه + اگه تایید کنه بازدید کننده های وبلاگ هم جذبش میشن ...پس چرا این اسپمرای ارسال نظر مفیدن؟ وقتی لینکا نوفالوئن؟
فک میکنم این مشکل از خود پرشین تولز چون امروز با چند تا PC مختلف و چند مرورگر متفاوت تست کردم همین مشکل بود ...
سایتا دیگه چنین مشکلی نداشت ...