جواب سلام واجبه علیکم سلام :دیسلام
:general509:
لینک بده بخندیم :دیطرف تو سایت اش مصاحبه گذاشته ، کاربرها اومدن از مدیر اون سایت که باهاش مصاحبه شده بوده تشکر کردن و از سایت اش تعریف کردن بعد این مدیر سایت هم جوگیر شده فکر کرده این رو میگن زیر همه نظرات پاسخ داده ممنونم :general404:![]()
اگه متوجه نشدید اینش دیگه به من مربوط نمیشه که شما ادبیات رو چطور پاس کردید :دی
ممنونجواب سلام واجبه علیکم سلام :دی
الان این خیلی مهمه تو مباحث وبمستری :دی
سلام آقای
Mohammad_Vazin و جواب دیگران :دی
ارسال شدلینک بده بخندیم :دی
سلام
اصلا زیربنای پیتی بر روی همین سلام ها بنا شده :دی :general601:جواب سلام واجبه علیکم سلام :دی
الان این خیلی مهمه تو مباحث وبمستری :دی
سلام آقای
Mohammad_Vazin و جواب دیگران :دی
علیک سلام :general510:سلام
بهتره.دوستان سایت با 500 تا مطلب که 70 درصدش کپیه و 1 ماه تاسیس روزی 2500 تا 3000 ورودی گوگل براش خوبه یا خوبتره؟
هیچ بک لینکی براش نگرفتم
سوال منم هست همیشه با خودم میگم ایندفعه که ویندوز عوض کنم ویندوز 8 میریزم ، اما آخرشم 7 میریزم اونایی که ریختن ازش راضی ان ما هم بریزیم؟اقا ویندوز 8 ارزش نصب داره یا رو همین 7 بمونیم؟ برنامه ای هست که رو اون نیاد؟
زیر 500 ایران ، فقط در چهار روز !!!!!!:general208:
http://ze-*-n.blogfa.com/
8.1 بریز . هیچ دوشواری نداره خیلی هم عالیهسوال منم هست همیشه با خودم میگم ایندفعه که ویندوز عوض کنم ویندوز 8 میریزم ، اما آخرشم 7 میریزم اونایی که ریختن ازش راضی ان ما هم بریزیم؟
من که اصلآ خوشم نیومد از ویندوز 8.1 و 8سوال منم هست همیشه با خودم میگم ایندفعه که ویندوز عوض کنم ویندوز 8 میریزم ، اما آخرشم 7 میریزم اونایی که ریختن ازش راضی ان ما هم بریزیم؟
یکبار خدایی نکرده زبونم لال آقایون خسته نشن بعد از این همه پیگیری!!!:general208:
internet.irماله کجاست این ؟؟؟