MOHAMMAD026
Registered User
خوب دادا به این عمل میگن هاشهک چیه مومن ؟ چرا ... میگی مومن ؟
http://www.md5.cz/
کد مربوطه توی phpmyadmin رو توی این بزاری رمزو نشون میده . MD5
خوب دادا به این عمل میگن هاشهک چیه مومن ؟ چرا ... میگی مومن ؟
http://www.md5.cz/
کد مربوطه توی phpmyadmin رو توی این بزاری رمزو نشون میده . MD5
آگه بخری و ساب دومین یکی از شرکت های همکاری در فروش را بندازی روش مکنه بگیره ...دوستان دامنه رنک دار 4 و 5 میتونم از یکی بخرم دونه ای 12 تومن میده بهم بنظرتون بخرم بک لینک بفروشم برام پول در میاد ازش؟
تعداد 15 تا هستش
9 تا رنک 5 بقیش 4
مرسی داداش :xاز لحاظ کیفیت که خوبه ، من الان هاست دانلود ایرانشون رو دارم ، کیفیت و پشتیبانیشون خوبه
فقط اگه بخوای یوزر جدید یا سطح دسترسی یوزراتو عوض کنی باید با تیکتکار کنی
مرسی . . . سرور ایران داریم ازشون میگیریم . . . بپرسم کارت سخت افزاری راید 10 داره؟به درد که میخوره .. هاست دی ال جایی نمیخوابه که زیرش آب بره
امنیت که صد درصد نیست ولی اگه سرور هاشون Raid کارت سخت افزاری نوع 10 داشته باشه ( که طبیعتا هم داره ، سوال کن ازشون ) اطلاعاتت 99.99 درصد گارانتیه .
پخش آنلاین هم پینگ خوب میخواد . مثل سرور های ایران .
چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدماز طریق پنل اس ام اس شما می شه کاری کرد که افرادی که از سایتم خرید می کنن یه اس ام اس تایید سفارش براشون ارسال بشه؟
من ازتون پنل گرفتم هنوز استفاده نکردم![]()
مرسی داداشآگه بخری و ساب دومین یکی از شرکت های همکاری در فروش را بندازی روش مکنه بگیره ...
و میتونی بک لینک هم تو فروشگاهات بفروشی ...
چون مطالب خاصی ندارن فک کنم ماهی 5 تومن خوبه 10 تا هم بفروش ماهی میشه 50 تومن برا هر سایتی ...مرسی داداش
فقط برای مثال بک لینک هر کدوم رو چند تومن میتونم بفروشم؟
اینو ببین علیاره با اف تی پی میشه وصل شد . . .
اینارو اطلاع داری؟ :
یعنی ب درد نمیخوره دیگه :| ؟!
از لحاظ آپ تایم و امنیت و حف اطلاعات خوبه؟ چون باید ویدیو آنلاین پخش بشه و...
من یه بار خواستم کوچ کنم وسط راه گیر کردم باز برگشتم رو کروم. دیگه عادت کردم بهش:general105:اه اه
گوگل هم گندشو در اورده
واقعاً کروم تو هر آپدیت داره پسرفتی عظیم میکنه. خیلی بد شده. عناوین سایت رو به هم ریخته میاره. نصف و نیمه میاره. اصلاً نمیاره! با فارسی کلی مشکل پیدا کرده تو این ورژن آخر. خصوصاً انجمن هایی که با وی بی کار شدن.
انقد سنگین شده که وقتی بازه برنامه دیگه ای رو نمیشه اجرا کرد.
اسکرول بار رو به قول خودش "متفاوت" کرده بود! ولی خودش فهمید چه گندی زده و دوباره اسکرول رو برگردوند. البته شبیه ویندوزش کرد. مال خود ویندوز نیست ولی.
الان که این رو درست کرده، زده Smooth Scrolling با کلید اسکرول موس رو کلاً به فنا داده.
فک کنم وقتشه کوچ کنیم به فایرفاکس. الان بنظر من کروم جز گرافیک اینترفیس هیچی نداره.
پهنای نامحدود که اصلا نداریم !مرسی داداش :x
چند گیگ داری؟ پهنای نامحدود؟ ماهی چند میدی؟
اونا موردی نداره . . . پشتیبانیش مثل چت هست زیر 2مین ج میدن![]()
اینجوری جلو بره تو ی هفته دیگه جای بلاگفا رو میگیره:general106::general707:
به منم یه مدت حال داد سر 20 روز رسیدم به 8 هزارتا ای پی گوگل ولی دو روز بعدش با مخ زد زمین نه بک لینک گرفته بودم نه چیزیساعت 5 بعد از ظهر 7000 تا ورودی گوگل با 520 تا مطلب بالای 70 درصد کپی
گوگل چه حالی داره میده بهم
بله بپرس ازشون حتما . توضیح کلی در مورد RAID کارت براتون مینویسم هر چند اطلاعاتم ناچیزه و ممکنه شما از قبل هم بدونی این چیز ها رو :مرسی . . . سرور ایران داریم ازشون میگیریم . . . بپرسم کارت سخت افزاری راید 10 داره؟
ظاهرا تو آپدیت جدید فایرفاکس تا حدودی استایلش شبیه کروم شده . کروم هم هر یه روز در میون آپدیت میده مزخرف تر میشه :|اه اه
گوگل هم گندشو در اورده
واقعاً کروم تو هر آپدیت داره پسرفتی عظیم میکنه. خیلی بد شده. عناوین سایت رو به هم ریخته میاره. نصف و نیمه میاره. اصلاً نمیاره! با فارسی کلی مشکل پیدا کرده تو این ورژن آخر. خصوصاً انجمن هایی که با وی بی کار شدن.
انقد سنگین شده که وقتی بازه برنامه دیگه ای رو نمیشه اجرا کرد.
اسکرول بار رو به قول خودش "متفاوت" کرده بود! ولی خودش فهمید چه گندی زده و دوباره اسکرول رو برگردوند. البته شبیه ویندوزش کرد. مال خود ویندوز نیست ولی.
الان که این رو درست کرده، زده Smooth Scrolling با کلید اسکرول موس رو کلاً به فنا داده.
فک کنم وقتشه کوچ کنیم به فایرفاکس. الان بنظر من کروم جز گرافیک اینترفیس هیچی نداره.
منم عجیب عادت کردم بهشمن یه بار خواستم کوچ کنم وسط راه گیر کردم باز برگشتم رو کروم. دیگه عادت کردم بهش:general105:
بهترین کار خودتون محصولات رو بخرید و بفروشید ( متوجه میشید بعضی سفارشا قابلیت ارسال ندارند )از میهن استور داره روزی 10-15 تا سفارش میاد ولی همش یا انصرافی میشه یا برگشتی!!! :|
به نظرتون از کدوم فروشگاه استفاده کنم؟ یه چیزی بگید صفحه پاپ آپ درست حسابی داشته باشه و سریع هم پیگیری کنه و قابل اطمینان باشه
بیا یاهو سرور بهت بدم هلو :دی
من که از پارسال منتظر جوابم :general705:چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدم![]()
اوناییکه میرن تو این سایت اونقدر دلشون پره که تبلیغات نتیجه عکس میده. طرف نیت میکنه با فش خوار مادر وارد میشه :دیالکسای ایران رفاهی شد 34
اگه تبلیغات تو صفحه اولش میفروختن ، میگرفتم :general510: