• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
دوستان دامنه رنک دار 4 و 5 میتونم از یکی بخرم دونه ای 12 تومن میده بهم بنظرتون بخرم بک لینک بفروشم برام پول در میاد ازش؟
تعداد 15 تا هستش
9 تا رنک 5 بقیش 4

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان دامنه رنک دار 4 و 5 میتونم از یکی بخرم دونه ای 12 تومن میده بهم بنظرتون بخرم بک لینک بفروشم برام پول در میاد ازش؟
تعداد 15 تا هستش
9 تا رنک 5 بقیش 4
آگه بخری و ساب دومین یکی از شرکت های همکاری در فروش را بندازی روش مکنه بگیره ...
و میتونی بک لینک هم تو فروشگاهات بفروشی ...

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
از لحاظ کیفیت که خوبه ، من الان هاست دانلود ایرانشون رو دارم ، کیفیت و پشتیبانیشون خوبه
فقط اگه بخوای یوزر جدید یا سطح دسترسی یوزراتو عوض کنی باید با تیکت :Dکار کنی
مرسی داداش :x
چند گیگ داری؟ پهنای نامحدود؟ ماهی چند میدی؟
اونا موردی نداره . . . پشتیبانیش مثل چت هست زیر 2مین ج میدن :D

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
به درد که میخوره .. هاست دی ال جایی نمیخوابه که زیرش آب بره ;)
امنیت که صد درصد نیست ولی اگه سرور هاشون Raid کارت سخت افزاری نوع 10 داشته باشه ( که طبیعتا هم داره ، سوال کن ازشون ) اطلاعاتت 99.99 درصد گارانتیه .
پخش آنلاین هم پینگ خوب میخواد . مثل سرور های ایران .
مرسی . . . سرور ایران داریم ازشون میگیریم . . . بپرسم کارت سخت افزاری راید 10 داره؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
از طریق پنل اس ام اس شما می شه کاری کرد که افرادی که از سایتم خرید می کنن یه اس ام اس تایید سفارش براشون ارسال بشه؟
من ازتون پنل گرفتم هنوز استفاده نکردم :D
چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدم :D
بله . میشه . بستگی به اسکریپتی داره که برای سایتتون استفاده میکنید . تو هر اسکریپتی میشه از طریق وب سرویس در سایت پیامک ارسال کرد

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
آگه بخری و ساب دومین یکی از شرکت های همکاری در فروش را بندازی روش مکنه بگیره ...
و میتونی بک لینک هم تو فروشگاهات بفروشی ...
مرسی داداش
فقط برای مثال بک لینک هر کدوم رو چند تومن میتونم بفروشم؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
مرسی داداش
فقط برای مثال بک لینک هر کدوم رو چند تومن میتونم بفروشم؟
چون مطالب خاصی ندارن فک کنم ماهی 5 تومن خوبه 10 تا هم بفروش ماهی میشه 50 تومن برا هر سایتی ...

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اره با اف تی پی میشه وصل شد . . .
اینارو اطلاع داری؟ :
یعنی ب درد نمیخوره دیگه :| ؟!
از لحاظ آپ تایم و امنیت و حف اطلاعات خوبه؟ چون باید ویدیو آنلاین پخش بشه و...
اینو ببین علی
هاست دانلود با سی پنل میده
http://kingpower.ir

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
اه اه
گوگل هم گندشو در اورده
واقعاً کروم تو هر آپدیت داره پس‌رفتی عظیم می‌کنه. خیلی بد شده. عناوین سایت رو به هم ریخته میاره. نصف و نیمه میاره. اصلاً نمیاره! با فارسی کلی مشکل پیدا کرده تو این ورژن آخر. خصوصاً انجمن هایی که با وی بی کار شدن.
انقد سنگین شده که وقتی بازه برنامه دیگه ای رو نمی‌شه اجرا کرد.
اسکرول بار رو به قول خودش "متفاوت" کرده بود! ولی خودش فهمید چه گندی زده و دوباره اسکرول رو برگردوند. البته شبیه ویندوزش کرد. مال خود ویندوز نیست ولی.
الان که این رو درست کرده، زده Smooth Scrolling با کلید اسکرول موس رو کلاً به فنا داده.
فک کنم وقتشه کوچ کنیم به فایرفاکس. الان بنظر من کروم جز گرافیک اینترفیس هیچی نداره.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اه اه
گوگل هم گندشو در اورده
واقعاً کروم تو هر آپدیت داره پس‌رفتی عظیم می‌کنه. خیلی بد شده. عناوین سایت رو به هم ریخته میاره. نصف و نیمه میاره. اصلاً نمیاره! با فارسی کلی مشکل پیدا کرده تو این ورژن آخر. خصوصاً انجمن هایی که با وی بی کار شدن.
اسکرول بار رو به قول خودش "متفاوت" کرده بود! ولی خودش فهمید چه گندی زده و دوباره اسکرول رو برگردوند. البته شبیه ویندوزش کرد. مال خود ویندوز نیست ولی.
الان که این رو درست کرده، زده Smooth Scrolling با کلید اسکرول موس رو کلاً به فنا داده.
فک کنم وقتشه کوچ کنیم به فایرفاکس. الان بنظر من کروم جز گرافیک اینترفیس هیچی نداره.
من یه بار خواستم کوچ کنم وسط راه گیر کردم باز برگشتم رو کروم. دیگه عادت کردم بهش:general105:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
مرسی داداش :x
چند گیگ داری؟ پهنای نامحدود؟ ماهی چند میدی؟
اونا موردی نداره . . . پشتیبانیش مثل چت هست زیر 2مین ج میدن :D
پهنای نامحدود که اصلا نداریم !
650 گیگ ماهی 225 تومن

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
ساعت 5 بعد از ظهر 7000 تا ورودی گوگل با 520 تا مطلب بالای 70 درصد کپی
گوگل چه حالی داره میده بهم
به منم یه مدت حال داد سر 20 روز رسیدم به 8 هزارتا ای پی گوگل ولی دو روز بعدش با مخ زد زمین نه بک لینک گرفته بودم نه چیزی

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
مرسی . . . سرور ایران داریم ازشون میگیریم . . . بپرسم کارت سخت افزاری راید 10 داره؟
بله بپرس ازشون حتما . توضیح کلی در مورد RAID کارت براتون مینویسم هر چند اطلاعاتم ناچیزه و ممکنه شما از قبل هم بدونی این چیز ها رو :
رید انواع مختلفی داره . اینجا منظورمون از رید 10 یعنی آرایش چهار تا هارد ( دوتا دوتا رید 0 و وصل کردن این دو جفت به صورت رید 1 ) که رید کارت 0+1 هم خونده میشه .
باعث میشه حجم شما نصف بشه ( مثلا چهار تا هارد یک ترابایتی از دو ترابایتش میتونید استفاده کنید ) دو تا هارد پشتیبان میمونه هم از اطلاعاتتون Mirror میگیره هم سرعت هارد های اصلی رو بالا میبره .
امیدوارم درست گفته باشم :D
اه اه
گوگل هم گندشو در اورده
ظاهرا تو آپدیت جدید فایرفاکس تا حدودی استایلش شبیه کروم شده . کروم هم هر یه روز در میون آپدیت میده مزخرف تر میشه :|
من یه بار خواستم کوچ کنم وسط راه گیر کردم باز برگشتم رو کروم. دیگه عادت کردم بهش:general105:
منم عجیب عادت کردم بهش :D اما ظاهرا راه چاره دیگه ای برامون نزاشته o_O

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
از میهن استور داره روزی 10-15 تا سفارش میاد ولی همش یا انصرافی میشه یا برگشتی!!! :|
به نظرتون از کدوم فروشگاه استفاده کنم؟ یه چیزی بگید صفحه پاپ آپ درست حسابی داشته باشه و سریع هم پیگیری کنه و قابل اطمینان باشه :(

بیا یاهو سرور بهت بدم هلو :دی
بهترین کار خودتون محصولات رو بخرید و بفروشید ( متوجه میشید بعضی سفارشا قابلیت ارسال ندارند )
مثلا من اینو کجا بفرستم
فارس. نوراباد ممسنی. اداره پست نوراباد ممسنی
شماره هم یه ایرانسل داده
یا این ادرس
ورامین_چهارراه اسفند اباد_حوزه علمیه امام صادق(ع) شماره یه ایرانسل که زنگ میزنی میبینی طرف مشنگه
مشکل سیستم های همکاری در فروش اینکه ادرس رو نشون نمیدن اکه تمام مشخصات رو نشون میدادن یکم حق میدادین
زنگ میزنی طرف شاغل از کار در میاد که من همون لحظه انصرافی رو میزنم ، در حالی که دارم باهاش حرف میزنم میگم میفرستیم :D
باز اینا رو من رعایت میکنم ولی برگشتی دارم دلیلش هم اینکه طرف ثبت سفارش کرده تو یه سیستم دیگه پست یا سیستم تنبلی کرده هنوز بسته دستش نرسیده من تماس رو میگرم اوکی که داد میفرستم بعد سه روز میبینم برگشت خورده تماس میگرم چی شده میگه من تحویل گرفتم میگم فاکتور رو بخون ببینم اسم فروشگاه چیه ؟ میگه فروشگاه X
استان های شمالی به خصوص مازندارن بیشترین برگشتی رو دارند به خاطر فاصله زیاد پست با محل سکونت خریدار ( برای مازندارن نمیفرستم مگه اینکه نقدی خرید کنه )
پ ن : سیستم ندارم برای خودم میفروشم

چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدم :D
من که از پارسال منتظر جوابم :general705:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
الکسای ایران رفاهی شد 34 :confused:
اگه تبلیغات تو صفحه اولش میفروختن ، میگرفتم :general510:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الکسای ایران رفاهی شد 34 :confused:
اگه تبلیغات تو صفحه اولش میفروختن ، میگرفتم :general510:
اوناییکه میرن تو این سایت اونقدر دلشون پره که تبلیغات نتیجه عکس میده. طرف نیت میکنه با فش خوار مادر وارد میشه :دی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
ای خراب شه این پولوتون . شبا شارژ نت مخابرات با سامانه فوق هوشمندشون ک پولوتون نام داره امکان پذیر نمیباشد
پ ن دوستان مرکرگر واترفوکس رو باهاش کار کردید؟ چطوره؟ من نصب کردم حس میکنم همون موزیلاس ک ویرایشش کردن ایرانیا

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

بالا