دو روز پیش 227 بود صبح 56الکسای ایران رفاهی شد 34
اگه تبلیغات تو صفحه اولش میفروختن ، میگرفتم :general510:
650 گیگ چی؟ :دی BW ؟ یا فضا؟پهنای نامحدود که اصلا نداریم !
650 گیگ ماهی 225 تومن
http://memarket.biz/login.aspxدیوووونه شدم !
این لینک ورود به پنل مدیریت پایگان چیه؟؟؟:general208:
حالا دیگه بچه محل ما مشنگهبهترین کار خودتون محصولات رو بخرید و بفروشید ( متوجه میشید بعضی سفارشا قابلیت ارسال ندارند )
مثلا من اینو کجا بفرستم
فارس. نوراباد ممسنی. اداره پست نوراباد ممسنی
شماره هم یه ایرانسل داده
یا این ادرس
ورامین_چهارراه اسفند اباد_حوزه علمیه امام صادق(ع) شماره یه ایرانسل که زنگ میزنی میبینی طرف مشنگه
مشکل سیستم های همکاری در فروش اینکه ادرس رو نشون نمیدن اکه تمام مشخصات رو نشون میدادن یکم حق میدادین
زنگ میزنی طرف شاغل از کار در میاد که من همون لحظه انصرافی رو میزنم ، در حالی که دارم باهاش حرف میزنم میگم میفرستیم
باز اینا رو من رعایت میکنم ولی برگشتی دارم دلیلش هم اینکه طرف ثبت سفارش کرده تو یه سیستم دیگه پست یا سیستم تنبلی کرده هنوز بسته دستش نرسیده من تماس رو میگرم اوکی که داد میفرستم بعد سه روز میبینم برگشت خورده تماس میگرم چی شده میگه من تحویل گرفتم میگم فاکتور رو بخون ببینم اسم فروشگاه چیه ؟ میگه فروشگاه X
استان های شمالی به خصوص مازندارن بیشترین برگشتی رو دارند به خاطر فاصله زیاد پست با محل سکونت خریدار ( برای مازندارن نمیفرستم مگه اینکه نقدی خرید کنه )
پ ن : سیستم ندارم برای خودم میفروشم
من که از پارسال منتظر جوابم :general705:
سیستم پرداخت غیر از پی لاین که عملکرد خوبی داشته باشه و هزینه هاش کم باشه و واریزی روزانه داشته باشه چه موردی پیشنهاد میدید؟
زرین پال که خیلی وقته داخلش حساب دارم برای من مناسب نیستparspal - زرین پال
انی 500 کارمز دارهزرین پال که خیلی وقته داخلش حساب دارم برای من مناسب نیست
پارس پال به نظر خوب میاد و درصد کارمزدش هم 1 هست که خوبه. فقط تا 3 روز پول رو نگه میداره مثل اینکه...
سلام دادازرین پال که خیلی وقته داخلش حساب دارم برای من مناسب نیست
پارس پال به نظر خوب میاد و درصد کارمزدش هم 1 هست که خوبه. فقط تا 3 روز پول رو نگه میداره مثل اینکه...
تو همین وب ایران هم هستن افرادی که خیلی راحت دارن کار میکنن و پول درمیارن ، بستگی به اون طرف داره که کجا راحت باشه و بتونه فعالیت کنه.وبمستر های ایرانی رو میشناسم که توی وب خارجی فعالیت میکنن و 7 - 8 سال هستش که همه ش پیشرفت میکنن و کف درامدشون در ماه 2 - 3 هزار دلار هستش و هیچ موشکولی ندارن
اما وبمستر ایرانی یک روز 80 هزار تومن سود میکنه روز بعد 120 تومن ضرر میده روز بعد سیستم پاپ اپ باز میکنه روز بعد میفروشه رو بعد به جرم کلاه برداری می افته زندان و روز بعدش سایت تفریحی کپی کار بالا میاره میشه اول گوگل
مرورگر واتر فاکس همون فایرفاکسه از شرکت موزیلا اما برای ویندوز های 64 بیتی ! ایرانی ها درست نکردن!ای خراب شه این پولوتون . شبا شارژ نت مخابرات با سامانه فوق هوشمندشون ک پولوتون نام داره امکان پذیر نمیباشد
پ ن دوستان مرکرگر واترفوکس رو باهاش کار کردید؟ چطوره؟ من نصب کردم حس میکنم همون موزیلاس ک ویرایشش کردن ایرانیا
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
جهان پی شک نکنسیستم پرداخت غیر از پی لاین که عملکرد خوبی داشته باشه و هزینه هاش کم باشه و واریزی روزانه داشته باشه چه موردی پیشنهاد میدید؟
تا حدودی؟؟؟ به کل فایرفاکس هست! : )))این مرورگر ایرانیه که تا حدودی شبیه فایر فاکسه Saina.v2.0.1
خب ی کمی توش تغییرات دادن که:general705:تا حدودی؟؟؟ به کل فایرفاکس هست! : )))
@l3est مهدی جان اون ترولی ساخته بودی رو دوباره بزار :دی
دستتون درد نکنه, سایتم وردپرس هستش.چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدم
بله . میشه . بستگی به اسکریپتی داره که برای سایتتون استفاده میکنید . تو هر اسکریپتی میشه از طریق وب سرویس در سایت پیامک ارسال کرد