• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
انگیزه گوگل کروم با این آپدیت جدیدش چی بود ؟

اگه کسی فهمید به ما هم بگه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دیوووونه شدم !

این لینک ورود به پنل مدیریت پایگان چیه؟؟؟:general208:

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
بهترین کار خودتون محصولات رو بخرید و بفروشید ( متوجه میشید بعضی سفارشا قابلیت ارسال ندارند )
مثلا من اینو کجا بفرستم
فارس. نوراباد ممسنی. اداره پست نوراباد ممسنی
شماره هم یه ایرانسل داده
یا این ادرس
ورامین_چهارراه اسفند اباد_حوزه علمیه امام صادق(ع) شماره یه ایرانسل که زنگ میزنی میبینی طرف مشنگه
مشکل سیستم های همکاری در فروش اینکه ادرس رو نشون نمیدن اکه تمام مشخصات رو نشون میدادن یکم حق میدادین
زنگ میزنی طرف شاغل از کار در میاد که من همون لحظه انصرافی رو میزنم ، در حالی که دارم باهاش حرف میزنم میگم میفرستیم :D
باز اینا رو من رعایت میکنم ولی برگشتی دارم دلیلش هم اینکه طرف ثبت سفارش کرده تو یه سیستم دیگه پست یا سیستم تنبلی کرده هنوز بسته دستش نرسیده من تماس رو میگرم اوکی که داد میفرستم بعد سه روز میبینم برگشت خورده تماس میگرم چی شده میگه من تحویل گرفتم میگم فاکتور رو بخون ببینم اسم فروشگاه چیه ؟ میگه فروشگاه X
استان های شمالی به خصوص مازندارن بیشترین برگشتی رو دارند به خاطر فاصله زیاد پست با محل سکونت خریدار ( برای مازندارن نمیفرستم مگه اینکه نقدی خرید کنه )
پ ن : سیستم ندارم برای خودم میفروشم

من که از پارسال منتظر جوابم :general705:
حالا دیگه بچه محل ما مشنگه
رضاکالا

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سیستم پرداخت غیر از پی لاین که عملکرد خوبی داشته باشه و هزینه هاش کم باشه و واریزی روزانه داشته باشه چه موردی پیشنهاد میدید؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سیستم پرداخت غیر از پی لاین که عملکرد خوبی داشته باشه و هزینه هاش کم باشه و واریزی روزانه داشته باشه چه موردی پیشنهاد میدید؟

parspal - زرین پال

• Like
Reactions: M+J

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
parspal - زرین پال
زرین پال که خیلی وقته داخلش حساب دارم برای من مناسب نیست
پارس پال به نظر خوب میاد و درصد کارمزدش هم 1 هست که خوبه. فقط تا 3 روز پول رو نگه میداره مثل اینکه...

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پارس پال به نظر خوب میاد و درصد کارمزدش هم 1 هست که خوبه. فقط تا 3 روز پول رو نگه میداره مثل اینکه...
انی 500 کارمز داره

• Like

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
وبمستر های ایرانی رو میشناسم که توی وب خارجی فعالیت میکنن و 7 - 8 سال هستش که همه ش پیشرفت میکنن و کف درامدشون در ماه 2 - 3 هزار دلار هستش و هیچ موشکولی ندارن
اما وبمستر ایرانی یک روز 80 هزار تومن سود میکنه روز بعد 120 تومن ضرر میده روز بعد سیستم پاپ اپ باز میکنه روز بعد میفروشه رو بعد به جرم کلاه برداری می افته زندان و روز بعدش سایت تفریحی کپی کار بالا میاره میشه اول گوگل

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
سلام دادا
این کمکت میکنه:
30863661608725638274.png

من خودم استفاده میکنم و خیلی هم راضی ام.
خواستی یه عکس هم از برداشت هام میدم.
من الان درگاه مستقیم رو فعال کردم. کارمزد اش کمه.

• Like

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
وبمستر های ایرانی رو میشناسم که توی وب خارجی فعالیت میکنن و 7 - 8 سال هستش که همه ش پیشرفت میکنن و کف درامدشون در ماه 2 - 3 هزار دلار هستش و هیچ موشکولی ندارن
اما وبمستر ایرانی یک روز 80 هزار تومن سود میکنه روز بعد 120 تومن ضرر میده روز بعد سیستم پاپ اپ باز میکنه روز بعد میفروشه رو بعد به جرم کلاه برداری می افته زندان و روز بعدش سایت تفریحی کپی کار بالا میاره میشه اول گوگل
تو همین وب ایران هم هستن افرادی که خیلی راحت دارن کار میکنن و پول درمیارن ، بستگی به اون طرف داره که کجا راحت باشه و بتونه فعالیت کنه.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
ای خراب شه این پولوتون . شبا شارژ نت مخابرات با سامانه فوق هوشمندشون ک پولوتون نام داره امکان پذیر نمیباشد
پ ن دوستان مرکرگر واترفوکس رو باهاش کار کردید؟ چطوره؟ من نصب کردم حس میکنم همون موزیلاس ک ویرایشش کردن ایرانیا

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مرورگر واتر فاکس همون فایرفاکسه از شرکت موزیلا اما برای ویندوز های 64 بیتی ! ایرانی ها درست نکردن!

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این مرورگر ایرانیه که تا حدودی شبیه فایر فاکسه Saina.v2.0.1

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چند صفحه اومده جلو ولی ریپلای میدم ... پی ام میدادید بهتر بود که یادم نره جواب بدم :D
بله . میشه . بستگی به اسکریپتی داره که برای سایتتون استفاده میکنید . تو هر اسکریپتی میشه از طریق وب سرویس در سایت پیامک ارسال کرد
دستتون درد نکنه, سایتم وردپرس هستش.

بالا