Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
حاج فرجاد داشتم کی ورد عکس رو سرچ میکردم ببینم سایتم لینک چندمه img رو در صفحه 9 لینک 3-4 یافتم کلی ذوق زده شدم : ))))
کی بشه بیاد لینک اول
حاج فرجاد داشتم کی ورد عکس رو سرچ میکردم ببینم سایتم لینک چندمه img رو در صفحه 9 لینک 3-4 یافتم کلی ذوق زده شدم : ))))
لود نمیشد باعث میشد سایت بالا نیاد ... افزونه رو غیر فعال کردم اوکی شد .. قالب رو هم دیدم همه چیش اوکی هست و مشکلی نداره ! به نظرت ببرم رو هاست خودم بعد دوباره فعال کنم یا بیخیال ؟ چون قالب فرقی نکرده ظاهرشمربوط به کتابخانه جاوا اسکریپت jquery هست که قالب ات ازش استفاده میکنه ، هم میتونه به صورت CDN (همینطوری که هست) باشه ، هم اینکه تو هاست خودت آپلودش کنی.
یعنی hostdl پشم ؟ :دیهاست نت افراز و hostline
دامنه damaneh.net , faraso.org
بگیر یک پوشه تو قالب ات بساز مثلا js بعد اون فایل jquery رو تو اون پوشه بریز ، بعد کد زیر جایگزین کن.لود نمیشد باعث میشد سایت بالا نیاد ... افزونه رو غیر فعال کردم اوکی شد .. قالب رو هم دیدم همه چیش اوکی هست و مشکلی نداره ! به نظرت ببرم رو هاست خودم بعد دوباره فعال کنم یا بیخیال ؟ چون قالب فرقی نکرده ظاهرش
ثیهفقمن و @mehdidesigner وسط انتقال یک سایت عظیم!
من: مهدی الان با اف تی پی دارم فایل هارو میریزم تو سرور، الان این پوشه httpdocs که کلی فایل توشه روته؟ :| نه یعنی روی شما نه، منظورم اینه همون پوشه آر او او تی هست؟؟ :| (Root)
یک ثانیه سکوت و سپس انفجار هردومون در دو طرف تلفن! :general304::general304::general304:
یکی نیست بگه آخه اسم قطعی بود اسم این بخش رو گذاشتین روت؟ :general208::general304::general304::general711:
پول به این جور آدما ندهدوستان از یجایی بنام irbugfinder ایمیل دادن ک سایتتون فلان جا باگ داره یا رفعش کنید یا بسپارید بما الان باید چیکار کنم اصلا داریم همچین گروهی ؟ معتبره؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
یه تصویری پیوست ایمیل کردن ، برات خصوصی کنم راهنماییم کنی ؟پول به این جور آدما نده
یه عده آدم بیکار میشینن ایمیل میفرستن
ازش بپرس باگ چیه
اگه باگ داشته باشه بهت میگن.
بیا پیش خودم مفتی راهنماییت کنم برای رفع باگ
آرهیه تصویری پیوست ایمیل کردن ، برات خصوصی کنم راهنماییم کنی ؟
اقا شرایطتون چیه،؟ نحوه تایید نمونه کار؟دوستان PSD کار کسی نبود برای همکاری ؟
مرسی
خواهشاقا شرایطتون چیه،؟ نحوه تایید نمونه کار؟
مرسی![]()
اقا شرایطتون چیه،؟ نحوه تایید نمونه کار؟
مرسی![]()
من چن وقت پیش که رفتم نزاشته بودن !!! ولی جدیدا رو نمی دونمدوستان یه سوال دارم خیلی مهمه برام معذرت میخوام تو اینحا پرسیدم.
من میخوام فردا برم بازار موبایل ایران،تو اونجا اس 5 رو گذاشتن واسه کارکردن؟
اگه یکیتون میدونید بگید بهم چون فردا میخوام برم
ممنونم از همه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk