سایت هم نداشته باشه کاراش اینقدر قشنگه مشتری ها پیداش میکنن :دیhttp://www.ehsaneyvazi.com
سایت احسان عیوضی هر چی یادمه Under-Construction بوده :دی
معلوم نیست کی میخواد سایت رو اکی کنه :دی
قیمت هاش بیش از حد بالاست ...سایت هم نداشته باشه کاراش اینقدر قشنگه مشتری ها پیداش میکنن :دی
چه ربطی داره؟ من میگم تیکت و زنگ جواب نمیدهآره هست ولی چون امین فقط توی این تاپیک میاد فکر کرد نیست
خشنود چند بار بهت گفتم سیاسی ننویس :دیچه ربطی داره؟ من میگم تیکت و زنگ جواب نمیده
واقعا الان مشکل جوانهای ما جواب ندادن شهرامه؟ و دولت هم نمیخواد؟ دولت باید اقتصاد رو سر و سامون بده! :general208::general112::general707:![]()
شما خودت باشی حاضری همون بنرو 30 تومن بزنی؟ من که زیر 200 نمیگیرم (برای همینه مشتری ندارمقیمت هاش بیش از حد بالاست ...
مگه احسان عیوضی تو هستی :دیشما خودت باشی حاضری همون بنرو 30 تومن بزنی؟ من که زیر 200 نمیگیرم (برای همینه مشتری ندارم)
برو تو یه سایت معروف روی یکی از بنر های فلش کلیک راست کن بالاخره یکیش نوشتهدو تا نمونه کار از این یارو بدید ما هم بشناسیمش
نه خیر بنده الگویِ ایشان هستم:دیمگه احسان عیوضی تو هستی :دی
احسنت :دینه خیر بنده الگویِ ایشان هستم:دی
سایت های +18 میرید بعضا بنر های +80 میبینید تماما کار این برادرمون هست :دیاحسنت :دی
چند تا نمونه کارتون رو بزارید که از رو شما الگو برداری کردند :دی
On Monday, April 14, 2014 2:35 PM, Saeed Sobhkhiz <[email protected]> wrote:
سلام
بله قالب مشکلاتی داره که خودمون هم میدونیم و در جهت برطرف کردن مشکل هستیم
با تشکر از اینکه گفتید
On Monday, April 14, 2014 2:15 PM, Reza Heidari R.H.D.A.N <[email protected]> wrote:
سلام
لطفا به عکس ضمیمه ایمیل نگاهی بکنید
جهت حرکت عکس محصولات وقتی بر روی فلش ها کلیک می کنیم
با جهت فلش ها متناقض است
البته اینترفیس سایت مشکلات دیگری هم دارد
مثلا برای همین ادرس ایمیل از قسمت تماس با ما
1- ابتدا باید فکرمی کردم روی تماس باما کلیک می کردم
ولی یک صفحه خیلی سریع باز شد اگر به صورت کشویی مانند باز شه خیلی بهتره
2- کسی بخواد ایمیل کپی کنه مثل عملیات معمول نیست که ایمیل به صورت
mailto:
نوشته شده باشه که به صورت لینکی باشه
موفق باشید
سلام عزیز ...سلام بچه ها چطورید؟
اوضاع احوال چطوره؟ فروشتون از اول فروردین چطور بوده؟
دوستان میدونید چرا صفحات اینجوری واسه من باز میشه ؟؟؟
برای چی میتونه باشه ؟؟ رزولوشن ؟؟ چیه؟؟؟
http://img.ir/XcKc.png
بهترین find-duplicates هستبهترین افزونه برای پا کردن پست های تکراری چی هستش ؟ همین که از روی عنوان هم تشخیص بده کافیه