• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
یعنی یه سری جدید می خواد بیاد یا فصل 4 همین قبلیه هست ؟ :general707:

دوستان برای تبلتی که حافظه داخلیش خیلی کمه راهی هست که برنامه زیاد نصب کنم ؟ رم 8 گیگ انداختم 6 گیگش هم خالیه ولی چون حافظه ی داخلیش پره اجازه ی نصب خیلی از برنامه ها رو نمیده.
سری جدید دیگه چیه ! فصل چهار اش هست ، موریاتی هم دوباره بر میگرده.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
تا وقتی شرکت های بزرگ به سمت بازاریابی اینترنتی نیان ، همین آش هم هست همین کاسه.
اخیرا داشتم مقاله ای می خوندم ، درباره شرکت های معروف و تاثیر اینترنت روی عملکردشون ، یک مثالی زده بود ، مثلا شرکتی فورد ، فقط برای شبکه های اجتماعی مثل تویتر یا فیسبوک چه هزینه ای میکنن ، یک مورد دیگه روی برندشون خیلی حساس هستن ، مثلا یک نفری میاد تو تویتر از شرکت فورد بد میگه بهش منشن هم میزنه ، پشتیبان شرکت میان دلیل اش رو جویا میشن و طرف رو رازی میکنن ، اینقدر به رضایت مشتری اهمیت میدن .
به خاطر اینه که اونا جهانی فکر میکنند و محصولی که تولید میکنند اونقدر باکیفیت و مرغوبه که در بازارهای جهانی فروش میره
اما ایران همه مردم از خودرو ساز و وبمستر و غیره به فکر سمبل کاری و دزدی و یه شبه پول دار شدن هستند!!!
تا این وضع اینترنت با سرعت پایین و قطعی مکرر باشه + فیلترینگ اوضاع وبمستری فکر نکنم هیچ فرفی کنه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
شخصیت درونیم خیلی شبیه موریارتیه :D
برگشتنش هم که مشخصه چون آخرین قسمت روی کل مانیتور های شهر ظاهر شد:D

این صحنه آخرشه
فقط خود شرلوک رو عشق هست ، انگار تو یک دنیای دیگه ای هست ، قوانین خودش رو داره ، دیگران رو هم چیز خودش حساب نمیکنه ، بازی بندیکت مه حرف نداره.

در مورد شخصیت موریاتی ، به نظرم خیلی روش کار نشده بود ، می تونستن ، اپیک ترش کنن.
روی نقش ایرنه آدلر باید بیشتر کار می کردن (فصل 2 ) شرلوک بالاخره از یکی خوشش امده بود.

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
بعد از آپدیت Google XML Sitemaps قسمت سایپ مپ به صورت ماهانه دسته بندی شده ولی تنها مشکل من قسمت تگ هاس که XML Parsing Error میده
کد:
XML Parsing Error: no element found
Line Number 1, Column 1:
^
راه حلی نداره ؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
با سلام خدمت شما عزیزان
حراج دامنه های رنک دار و زیبا

دامنه NasrNews.org پیج رنک 2 قیمت 38 هزار تومان
دامنه FanavariNews.com پیج رنک 2 قیمت 38 هزار تومان
دامنه PeakSportNews.com پیج رنک 2 قیمت 38 هزار تومان
دامنه AkhbareVarzeshi.com پیج رنک 1 قیمت 38 هزار تومان
دامنه PersianGenius.com پیج رنک 2 قیمت 38 هزار تومان
آیدی یاهو : Amirkiani_1997

کد انتقال دامنه رو هم میدید؟ یا توی پنل خودتون؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توی mybb چطور میشه یه ارسال از یه موضوع رو به ارسالی در انجمن دیگه ادغام کرد یا چسبوند ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
enamad.ir
درست شدنی نیست :دی
فقط ملت رو سرکار گذاشتند...

یا نماد بگیرید یا....
اونم نمادی که نمیشه گرفت :دی:general307:

این سایت دوباره کی راه میفته رو هیچکی نمیدونه :دی

:general307::general307::general307:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
تا وقتی شرکت های بزرگ به سمت بازاریابی اینترنتی نیان ، همین آش هم هست همین کاسه.
اخیرا داشتم مقاله ای می خوندم ، درباره شرکت های معروف و تاثیر اینترنت روی عملکردشون ، یک مثالی زده بود ، مثلا شرکتی فورد ، فقط برای شبکه های اجتماعی مثل تویتر یا فیسبوک چه هزینه ای میکنن ، یک مورد دیگه روی برندشون خیلی حساس هستن ، مثلا یک نفری میاد تو تویتر از شرکت فورد بد میگه بهش منشن هم میزنه ، پشتیبان شرکت میان دلیل اش رو جویا میشن و طرف رو رازی میکنن ، اینقدر به رضایت مشتری اهمیت میدن .

شركت هاي بزرگ هم كه بيان نميان تو سايت هاي تفريحي و سايت هاي زرد بازاريابي كنن
الان سايت ها رو ميبيني همه از اين دست عنوان ها :

هزار و یک شب دوبی و دختران روسپی ایرانی ! +تصاویر
مراکز خرید تهران و تصاویر وضعیت نابهنجار حجاب
مردی با بزرگترین آلت تناسلی

اين سايت ها جز همين راه درآمدي كه الان دارن ندارن كه بخوان كسب درآمد كنن ... اين هم موقتيه
سايتي كه كلاس كاري خودش رو تا فروش گل شورتي پايين مياره ديگه Sony نمياد بهش تبليغ بده :دي

الان هم كسي كه بخواد تبليغ بده ميبينه چند تا پاپ اپ باز ميشه انواع اقسام تبليغات هم كه روي سايت هست , با خودش فكر ميكنه تبليغ كنم نتيجه عكس ميده برند هم بين اين همه تبليغات سطح پايين بد نام ميشه ...

البته وبمستر ها هم اين ها رو بهتر از من و شما ميدونن و از اين درآمدي كه دارن راضي هستن :)

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دیروز یک بلاگ خارجی رو دیدم یک مطلب درمورد پورن استارها نوشته بود ، مطلب +18 ای نبود ، ولی عجب بازدید گرفته بود ، حدود 29 میلیون هیت بهش داده بود.

هر چیه زودتر باید بزنم تو کارش :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
شركت هاي بزرگ هم كه بيان نميان تو سايت هاي تفريحي و سايت هاي زرد بازاريابي كنن
الان سايت ها رو ميبيني همه از اين دست عنوان ها :

هزار و یک شب دوبی و دختران روسپی ایرانی ! +تصاویر
مراکز خرید تهران و تصاویر وضعیت نابهنجار حجاب
مردی با بزرگترین آلت تناسلی

اين سايت ها جز همين راه درآمدي كه الان دارن ندارن كه بخوان كسب درآمد كنن ... اين هم موقتيه
سايتي كه كلاس كاري خودش رو تا فروش گل شورتي پايين مياره ديگه Sony نمياد بهش تبليغ بده :دي

الان هم كسي كه بخواد تبليغ بده ميبينه چند تا پاپ اپ باز ميشه انواع اقسام تبليغات هم كه روي سايت هست , با خودش فكر ميكنه تبليغ كنم نتيجه عكس ميده برند هم بين اين همه تبليغات سطح پايين بد نام ميشه ...

البته وبمستر ها هم اين ها رو بهتر از من و شما ميدونن و از اين درآمدي كه دارن راضي هستن :)

خوب وقتی یک وبمستر میاد یک سایت تخصصی میزنه ، زحمت میکشه ، یکسری مخاطب خودش رو بدست میاره ، وقتی میبینه هیچ درامد نمی تونه داشته باشه ، مجبور میشه بره سراغ سایت های زرد.
در صورتی که این مخاطب ها میتونه برای شرکتی که تو اون حوضه فعالیت میکنه ، ارزش بالایی داشته باشه .
وقتی اولی نیست ، دومی هم نیست.

الان هم وضعیت اینترنت ایران ، مثل یک دریاچه ای میمونه با یک تعداد ماهی ، همه می خوان با هر ترفندی شده ، ماهی بیشتری برای خودشون گیر بیارن ، با این تفکر که قراره این دریاچه خشک بشه،
اما چیزی که اونها ازش خبری ندارن ، اینکه این دریاچه نیست ، بلکه یک دریای بزرگ هست ! و اونها خودشون رو توی یک حوضچه کوچیک محدود کردن ، اگر مسیر آب رو بگیرن به اون دریای بزرگ میرسن.

lvlaster

Registered User
لایک‌ها
49
گوگل است دیگر...

فایل های ضمیمه

• Capture.GIF
    Capture.GIF
    4 KB · نمایش ها: 18

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب وقتی یک وبمستر میاد یک سایت تخصصی میزنه ، زحمت میکشه ، یکسری مخاطب خودش رو بدست میاره ، وقتی میبینه هیچ درامد نمی تونه داشته باشه ، مجبور میشه بره سراغ سایت های زرد.
در صورتی که این مخاطب ها میتونه برای شرکتی که تو اون حوضه فعالیت میکنه ، ارزش بالایی داشته باشه .

الان هم وضعیت اینترنت ایران ، مثل یک دریاچه ای میمونه با یک تعداد ماهی ، همه می خوان با هر ترفندی شده ، ماهی بیشتری برای خودشون گیر بیارن ، با این تفکر که قراره این دریاچه خشک بشه،
اما چیزی که اونها ازش خبری ندارن ، اینکه این دریاچه نیست ، بلکه یک دریای بزرگ هست ! و اونها خودشون رو توی یک حوضچه کوچیک محدود کردن ، اگر مسیر آب رو بگیرن به اون دریای بزرگ میرسن.
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه! همیشه اتفاقات توی نت ادامه اتفاقات و برخورد در فضای جامعه بوده، وقتی الان همه دارن دزدی میکنن، همه بالا میکشن، همه فقط به فکر جیب خودشون هستن، همه جلو پاشون رو نگاه میکنن چطوری توقع داری توی نت طرف توقع یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه؟؟؟ کاملا قبول دارم که وب یک اقیانوس عظیم هست و بینهایت فرصت شغلی داره ولی با وب فارسی مخالفم چون وب فارسی الان اصلا مناسب برای کار نیست، فقط برای دوشیدنه!! الان حداقل من تو زمینه سئو و وردپرس دهن خودم رو سرویس کردم و این چند سال کلی تست کردم و برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کردم، یه سرمایه پشتوانه هم جمع کردم، با این سرمایه چه غلطی میتونم بکنم توی نت؟ خبرگذاری بزنم که بازداشت بشم؟ فروشگاه بزنم که بخاطر نماد کلی اذیتم کنن، پست توی ارسال محصولات سرویس کنه، پول فروشنده هارو نده؟ آپلودسنتر بزنم یا اشتراک گذاری ویدیو که سرور خارجی باشه بخاطر تحریم ببنده؟ یا سرور ایرانی باشه شب بخوابی صبح بلند شی ببینی هارد سرورت سوخته و هرچی داشتی دود شده رفته هوا؟ تو الان یک گوشه از نت رو نشون من بده که درست در حال کار باشه! یک بخش دولتی رو نشونم بده که دهن ملت رو بخاطر هیچ و پوچ سرویس نکنه! وقتی مهمترین نهاد توی ایران فیلترینگ و سانسور هست، میاد تذکر میده برای مطلب همون موقع هم فیلترش میکنه و وبمستر رو مجبور به استفاده از فیلتر شکن میکنه، وقتی همه مسئولا میان تو FB عضو میشن و هر روز فیلترینگ شدیدتر میشه، وقتی پلیس فتا به اندک بهونه ای هر بلایی سر مدیران بلاگها و سایت ها میاره (ست*ار به*/شتی) توقع داری من الان بشینم بگم به به چقدر این دریای وب فارسی خوبه و الان سرمایه گذاری بلند مدت میکنم؟ حرفای شما خوبه، حرفای آقا فرجاد قشنگه و منم کاملا قبولشون دارم ولی قابل اجرا نیستن! به قول شاعر گفتی "برو کار کن مگو چیست کار، به فاک رفته را حرف مفتیست کار!" تنها زمینه ای که الان توی نت کمتر فعالانش در خطر و دردسر و بدبختی هستند برنامه نویسها و طراحا هستند که اونا هم بعضی وقتا ممکنه از شانس بدشون بشن مثل طراح آویزون که تو هر همایشی میره از فرداش کلی جنجال راه میندازن چرا فلانی رو توی همایش راه دادین!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

وبمستر ميخواد درجا درآمد داشته باشه , معلومه كه نميشه :)
نارنجي چند سال هست كه بالاست؟! تازه اين اواخر زحماتش به نتيجه رسيده و از برندهاي معتبر تبليغات ميگيره(شاتل - گرين - ال جي و .... )
كدوم سايت تخصصي هست كه 5-6 سال دوام آورده باشه و الان درآمد نداشته باشه

بالا