• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه!!

عزیزم نت ایران یه چاه توالت هستش که حتی به فاضلاب هم راه نداره
موندن باهاش چیکار کنن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این حرکت فیلترینگ خیلی
وبمستر ميخواد درجا درآمد داشته باشه , معلومه كه نميشه :)
نارنجي چند سال هست كه بالاست؟! تازه اين اواخر زحماتش به نتيجه رسيده و از برندهاي معتبر تبليغات ميگيره(شاتل - گرين - ال جي و .... )
كدوم سايت تخصصي هست كه 5-6 سال دوام آورده باشه و الان درآمد نداشته باشه
این حرف رو قبول دارم شدید
همه سایتای تخصصی که تونستن خودشون رو بالای 5 سال نگه دارن ( البته تو اون 5 سال پیر میشن ) الان درآمد ثابت و مطمئنی دارن .
متاسفانه یکی از معظلات وب فارسی که به لجن کشوندش و اعتبارش رو داره نابود میکنه اینه که طرف میخواد با کمترین هزینه و کمترین تلاش بیشترین درآمد رو داشته باشه و چون به این هدفش نمیرسه شروع میکنه به کلاهبرداری هزار جور دوز و کلک .
پ.ن : البته این دزدی فقط تو نت نیست و کلا یه سندروم همه گیر شده تو کشور

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
هاست دی ال >>>> 35 دقیقه down

میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !
هاست دی ال >>>> 45 دقیقه down

دوستان مانیتور قیمت دارید ؟ :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نارنجي چند سال هست كه بالاست؟! تازه اين اواخر زحماتش به نتيجه رسيده و از برندهاي معتبر تبليغات ميگيره(شاتل - گرين - ال جي و .... )
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!
به علاوه اینکه چقدر درآمد داشت؟ شما داری میگی آدم 5-6 سال روی سایت کار کنه تا به درآمد برسه، ولی اون حد درآمد چقدر هست؟ بخدا آدم به صورت جدی روی هر کاری وقت بزاره اونم برای 5-6 سال فوق العاده درآمدش بیشتر از این حرفا میشه! شما برو الان از خرید 10 تا مرغ شروع کن، 6 سال دیگه میتونی بزرگترین و بهترین مرغداری رو داشته باشی با درآمد نجومی، سایت آی تی شما الان استارت بزنی تا حداقل 6 ماه یک سال توقع یک قرون درآمد نباید داشته باشی، بعد از اون خرده خرده درامد بیاد تا بعد 6 سال به درآمد ماهی مثلا 6 میلیون تومن برسه؟ اصلا نارنجی ماهی 10 میلیون هم سود خالص (نه درآمد) داشته باشه بازم بین مدیران نویسنده هاش تقسیم بشه هیچی نمیمونه ازش، حتی پول خرد توی جیب مدیران سایتهای آی تی خارجی نمیشه که هر روز هر تبلت و گوشی میاد تو بازار هر سایت خارجی میره 10 تا ازش میخره و هزارتا تست ضربه روش میکنه و اخرش هم میندازه تو سطل آشغال عین خیالش هم نیست!

چه دل پری داره این امین خشنود . . .
معلومه باید هم دل پری داشته باشم چون از لحظه ای که فکرم از بچگی و بازی بچگانه در اومده داشتم مثه خر کار میکردم، از کار توی نت پشیمون نیستم ولی میبینم که الان واقعا نت ارزش هیچگونه سرمایه گذاری و برنامه ریزی طولانی مدتی نداره! (منظور وب فارسیه :دی )
موندن باهاش چیکار کنن
حرفتو باید قاب بگیرم بزنم بالا مانیتورم :دی
هاست دی ال >>>> 35 دقیقه down

میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !

مانیتور ارزون شده، میتونی سرتو بکوبونی : )))
جوش نزن الان هم تیکت بزنی میگن دارن هارد سرور رو عوض میکنن :دی
این حرکت فیلترینگ خیلی

این حرف رو قبول دارم شدید
همه سایتای تخصصی که تونستن خودشون رو بالای 5 سال نگه دارن ( البته تو اون 5 سال پیر میشن ) الان درآمد ثابت و مطمئنی دارن .
متاسفانه یکی از معظلات وب فارسی که به لجن کشوندش و اعتبارش رو داره نابود میکنه اینه که طرف میخواد با کمترین هزینه و کمترین تلاش بیشترین درآمد رو داشته باشه و چون به این هدفش نمیرسه شروع میکنه به کلاهبرداری هزار جور دوز و کلک .
پ.ن : البته این دزدی فقط تو نت نیست و کلا یه سندروم همه گیر شده تو کشور
درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این بحث وبمستری جدا

این لپتاپ و لوازم کامپیوتری میکشه بالا شدید
برای مثال گمرک 2 درصد از واردات لپ تاپ میگرفت ، الان کردن 10 درصد
دیگه خودتون افزایش قیمت رو حساب کنید

پ.ن : ما چه . . . . بودیم ، فکر میکردیم به خاطر تحر..

bigseda

Registered User
لایک‌ها
18
کد انتقال دامنه رو هم میدید؟ یا توی پنل خودتون؟
هم کد میدم و هم انتقال به حساب کاربری شما در همون هاستینگ(میهن وب هاست)
که اینجوری شما 40 تومن ضرر نمیکنید
خواستید در خدمتم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چقد عصبی شدین شماها
راستشو بخوای وقتی این همه خاطرات بد یادم میاد نمیتونم خودمو کنترل کنم، مشکلاتمون هیچ وقت تمومی نداره، دقیقا از یک سال پیش تا الان یک روز نشده من بشینم پشت سیستم و بگم خوب امروز دیگه مشکلی نیست و میتونیم با خیال راحت کار کنیم! حرف تو دل هممون خیلی هست، همین حرفایی من میزنم حرف دل هزار نفر دیگه هم هست، همین حرفا حرف دل رحیم هم هست که تاپیک زد برای تبلیغ سایتش فرداش فیلتر شد، حرف دل احمد هست که هر روز به هر بهونه الکی سایتش فیلتر میشد، حرف دل علی احمری هست که هر روز کلی کار میکنه و وقت میزاره بدون اینکه حتی از آینده فردای سایتش مطمئن باشه و حرف تک تک این دوستان، واقعا زور داره آدم ببینه سالها وقتش رو برای کاری باید بزاره که باعث میشه بعضی وقتا کل احساس و زندگی آدم نابود بشه بخاطر تصمیم اشتباه یک شخص با یک ریش ...

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
موندن باهاش چیکار کنن
نه تنها نت بلکه تمام ارگان ها و شغل ها و... دریای عظیمی از چاه توالت هستن:|
پ.ن: رفتم یه سایتی حرصم دراومد گفتم بیام این پست رو کوت کنم

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!

در امد ثابت اون درآمدیه که زومیت الان داره درمیاره ، خیلیا میگفتن وقتی نارنجی هست ، زومیت دیگه چیه ، ولی همون موقعی که نارنجی هم تو اوج بود زومیت رتبش 200 اینا بود .
بعد یه چیز مهم تو سایتای تخصصی گروهی کار کردنه ، همه سایتای تخصصی مهم که بالا اومدن ، نفر پشتش نبود ، جمع پشتش بودن
گروهی کار کردن با چند تا نویسنده داشتن فرق داره ، نویسنده کم پیدا میشه دل بسوزونه ، ولی اگه همون نویسنده ذینفع باشه تو سایت و به قولی عضو تیم سایت باشه ، سایت میکشه بالا!
و مطمئنا درآمدشونم اونقدری هست که دفتر کار میزنن و کار اصلیشون میشه این

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه! همیشه اتفاقات توی نت ادامه اتفاقات و برخورد در فضای جامعه بوده، وقتی الان همه دارن دزدی میکنن، همه بالا میکشن، همه فقط به فکر جیب خودشون هستن، همه جلو پاشون رو نگاه میکنن چطوری توقع داری توی نت طرف توقع یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه؟؟؟ کاملا قبول دارم که وب یک اقیانوس عظیم هست و بینهایت فرصت شغلی داره ولی با وب فارسی مخالفم چون وب فارسی الان اصلا مناسب برای کار نیست، فقط برای دوشیدنه!! الان حداقل من تو زمینه سئو و وردپرس دهن خودم رو سرویس کردم و این چند سال کلی تست کردم و برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کردم، یه سرمایه پشتوانه هم جمع کردم، با این سرمایه چه غلطی میتونم بکنم توی نت؟ خبرگذاری بزنم که بازداشت بشم؟ فروشگاه بزنم که بخاطر نماد کلی اذیتم کنن، پست توی ارسال محصولات سرویس کنه، پول فروشنده هارو نده؟ آپلودسنتر بزنم یا اشتراک گذاری ویدیو که سرور خارجی باشه بخاطر تحریم ببنده؟ یا سرور ایرانی باشه شب بخوابی صبح بلند شی ببینی هارد سرورت سوخته و هرچی داشتی دود شده رفته هوا؟ تو الان یک گوشه از نت رو نشون من بده که درست در حال کار باشه! یک بخش دولتی رو نشونم بده که دهن ملت رو بخاطر هیچ و پوچ سرویس نکنه! وقتی مهمترین نهاد توی ایران فیلترینگ و سانسور هست، میاد تذکر میده برای مطلب همون موقع هم فیلترش میکنه و وبمستر رو مجبور به استفاده از فیلتر شکن میکنه، وقتی همه مسئولا میان تو FB عضو میشن و هر روز فیلترینگ شدیدتر میشه، وقتی پلیس فتا به اندک بهونه ای هر بلایی سر مدیران بلاگها و سایت ها میاره (ست*ار به*/شتی) توقع داری من الان بشینم بگم به به چقدر این دریای وب فارسی خوبه و الان سرمایه گذاری بلند مدت میکنم؟ حرفای شما خوبه، حرفای آقا فرجاد قشنگه و منم کاملا قبولشون دارم ولی قابل اجرا نیستن! به قول شاعر گفتی "برو کار کن مگو چیست کار، به فاک رفته را حرف مفتیست کار!" تنها زمینه ای که الان توی نت کمتر فعالانش در خطر و دردسر و بدبختی هستند برنامه نویسها و طراحا هستند که اونا هم بعضی وقتا ممکنه از شانس بدشون بشن مثل طراح آویزون که تو هر همایشی میره از فرداش کلی جنجال راه میندازن چرا فلانی رو توی همایش راه دادین!

ببین امین جان ، نوشتن ات تو حلقم ، یک کله تایپ کردی ، اسپیس هم بد چیزی نیست :دی

ببنین اینکه گفتم دریاچه ، منظورم این بود ، اینترنت حتی تو ایران در آینده جزئ جدایی ناپذیر زندگی مردم خواهد بود ، محدود تاثیرش از اینی که الان هست ، خیلی گسترده تر میشه.
این مشکلات که گفتی :)general607:) هست من انکارش نمیکنم ، (اما شاید امریکا به ایران حمله کرد ، من و تو با هم شریکی یک سایت پورن زدیم :general707:) باز هم با وجود چنین وضع کصافتی نمیشه پا پس کشید.

به نظرت اون 6 سالی که زحمت کشیدن ارزشو رو داشته ؟ برات یک مثال میزنم ، یک مصاحبه از مدیر سایت mashable خوندم ، نوشته بود اولش به صورت تفریحی روی بلاگ کار میکردم ، بعد از یک مدتی کوتاهی دیدم ماهی 3500 دلار دارمد دارم ! بعد از اون به صورت جدی کار کردم ، الان هم ماهی بیش از 30 میلیون بازدید دارم و 2 دفتر تو لندن و نیویورک !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!
به علاوه اینکه چقدر درآمد داشت؟ شما داری میگی آدم 5-6 سال روی سایت کار کنه تا به درآمد برسه، ولی اون حد درآمد چقدر هست؟ بخدا آدم به صورت جدی روی هر کاری وقت بزاره اونم برای 5-6 سال فوق العاده درآمدش بیشتر از این حرفا میشه! شما برو الان از خرید 10 تا مرغ شروع کن، 6 سال دیگه میتونی بزرگترین و بهترین مرغداری رو داشته باشی با درآمد نجومی، سایت آی تی شما الان استارت بزنی تا حداقل 6 ماه یک سال توقع یک قرون درآمد نباید داشته باشی، بعد از اون خرده خرده درامد بیاد تا بعد 6 سال به درآمد ماهی مثلا 6 میلیون تومن برسه؟ اصلا نارنجی ماهی 10 میلیون هم سود خالص (نه درآمد) داشته باشه بازم بین مدیران نویسنده هاش تقسیم بشه هیچی نمیمونه ازش، حتی پول خرد توی جیب مدیران سایتهای آی تی خارجی نمیشه که هر روز هر تبلت و گوشی میاد تو بازار هر سایت خارجی میره 10 تا ازش میخره و هزارتا تست ضربه روش میکنه و اخرش هم میندازه تو سطل آشغال عین خیالش هم نیست!

نبايد كشور هاي پيشرفته رو با ايران جهان سوم مقايسه كنيم و اينكه سايت هاي انگليسي زبان مخاطب هاي جهاني دارن و درآمدشون هم جهاني هست :دي
الان ما راجع به ايده آل ها صحبت نمي كنيم داريم راجع به بد و بدتر صحبت ميكنيم توي كشور خودمون با تمامي مشكلات كه همه در جريان هستن ...
نارنجي الان براي خودش يك قطب در IT و حتي زمينه هاي ديگه هست توي اينترنت فارسي ما ,مثلا قالبش به نظر من بدترين قالب ممكن هست ولي خيلي ها تحت تاثير اينكه نارنجي از اون استفاده ميكنه اون رو جور ديگه اي ميبينن ...
الان گرين براي تبليغات تبلتش اومده و نارنجي رو براي تبليغات انتخاب كرده با توجه به اينكه ما كلي سايت با بازديد بيشتر از نارنجي داريم , حالا اگر اپل وارد بازار ايران بشه خيلي واضح هست كه اولين انتخاب براي تبليغات آنلاينش نارنجي هست ! پس سايت آينده هم داره ...
و يه سوال ديگه اگر تو نارنجي رو موفق نميدوني , يه سايت موفق ايراني مثال بزن ؟ :دي
من چند وقت پيش ديدم ماديران به دو تا سايت آي تي مانيتور ips داده بود كه تست كن و در موردش بنويسن ...
پس گام به گام اينترنت ما هم داره پيشرفت ميكنه (اشاره به خط اول : ما جهان سوم هستيم و گام هاي ما كند برداشته ميشه)
در خصوص كسب و كار خارج نت و مرغ و اينها هم اينجوري راحت نيست و زحمت كار 100 برابر سايت داري هست . اگر اينجوري بود كه الان همه ميلياردر بودن :دي
ولي اينو قبول دارم كه در شرايط فعلي سرمايه گذاري كلان روي اينترنت درست نيست و خارج اينترنت بهتر نتيجه ميده . اين حرف ها هم براي كساني هست كه تصميم گرفتن توي اينترنت كار كنن ...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
ارزان ترین تعرفه ثبت دامنه در کشور:

untitled0-png.570835

فول سرور

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
هاست دی ال >>> هنوز down !

تازه جالبیش اینه که طرف داره تو تیکت میزنه منو ! دارم از تعجب شاخ در میارم الان ...

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
چقد عصبی شدین شماها
حق دارن والا!
من خودم شش سال قبل 4 ماه وب مستری کردم نتایج :
وزن کم کردم خودم نفهمیدم!
بعد 4 ماه که ازشرش راحت شدم فقط 1 ماه تو خونه خوابیدم(یعنی تو اون 4 ماه شبانه روز 2 ساعت خواب داشتم!)

6 سالم هست دنبال راهیم که یه وب مستری اصولی و قانونی و قابل اطمینان و سود ده باشم و هنوز راهیو نیافتم!

بالا