Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
چه دل پری داره این امین خشنود . . .
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه!!
این حرف رو قبول دارم شدیدوبمستر ميخواد درجا درآمد داشته باشه , معلومه كه نميشه
نارنجي چند سال هست كه بالاست؟! تازه اين اواخر زحماتش به نتيجه رسيده و از برندهاي معتبر تبليغات ميگيره(شاتل - گرين - ال جي و .... )
كدوم سايت تخصصي هست كه 5-6 سال دوام آورده باشه و الان درآمد نداشته باشه
هاست دی ال >>>> 45 دقیقه downهاست دی ال >>>> 35 دقیقه down
میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!وبمستر ميخواد درجا درآمد داشته باشه , معلومه كه نميشه
نارنجي چند سال هست كه بالاست؟! تازه اين اواخر زحماتش به نتيجه رسيده و از برندهاي معتبر تبليغات ميگيره(شاتل - گرين - ال جي و .... )
معلومه باید هم دل پری داشته باشم چون از لحظه ای که فکرم از بچگی و بازی بچگانه در اومده داشتم مثه خر کار میکردم، از کار توی نت پشیمون نیستم ولی میبینم که الان واقعا نت ارزش هیچگونه سرمایه گذاری و برنامه ریزی طولانی مدتی نداره! (منظور وب فارسیه :دی )چه دل پری داره این امین خشنود . . .
حرفتو باید قاب بگیرم بزنم بالا مانیتورم :دیعزیزم نت ایران یه چاه توالت هستش که حتی به فاضلاب هم راه نداره
موندن باهاش چیکار کنن
هاست دی ال >>>> 35 دقیقه down
میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !
درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!این حرکت فیلترینگ خیلی
این حرف رو قبول دارم شدید
همه سایتای تخصصی که تونستن خودشون رو بالای 5 سال نگه دارن ( البته تو اون 5 سال پیر میشن ) الان درآمد ثابت و مطمئنی دارن .
متاسفانه یکی از معظلات وب فارسی که به لجن کشوندش و اعتبارش رو داره نابود میکنه اینه که طرف میخواد با کمترین هزینه و کمترین تلاش بیشترین درآمد رو داشته باشه و چون به این هدفش نمیرسه شروع میکنه به کلاهبرداری هزار جور دوز و کلک .
پ.ن : البته این دزدی فقط تو نت نیست و کلا یه سندروم همه گیر شده تو کشور
هم کد میدم و هم انتقال به حساب کاربری شما در همون هاستینگ(میهن وب هاست)کد انتقال دامنه رو هم میدید؟ یا توی پنل خودتون؟
راستشو بخوای وقتی این همه خاطرات بد یادم میاد نمیتونم خودمو کنترل کنم، مشکلاتمون هیچ وقت تمومی نداره، دقیقا از یک سال پیش تا الان یک روز نشده من بشینم پشت سیستم و بگم خوب امروز دیگه مشکلی نیست و میتونیم با خیال راحت کار کنیم! حرف تو دل هممون خیلی هست، همین حرفایی من میزنم حرف دل هزار نفر دیگه هم هست، همین حرفا حرف دل رحیم هم هست که تاپیک زد برای تبلیغ سایتش فرداش فیلتر شد، حرف دل احمد هست که هر روز به هر بهونه الکی سایتش فیلتر میشد، حرف دل علی احمری هست که هر روز کلی کار میکنه و وقت میزاره بدون اینکه حتی از آینده فردای سایتش مطمئن باشه و حرف تک تک این دوستان، واقعا زور داره آدم ببینه سالها وقتش رو برای کاری باید بزاره که باعث میشه بعضی وقتا کل احساس و زندگی آدم نابود بشه بخاطر تصمیم اشتباه یک شخص با یک ریش ...چقد عصبی شدین شماها
نه تنها نت بلکه تمام ارگان ها و شغل ها و... دریای عظیمی از چاه توالت هستن:|عزیزم نت ایران یه چاه توالت هستش که حتی به فاضلاب هم راه نداره
موندن باهاش چیکار کنن
درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه! همیشه اتفاقات توی نت ادامه اتفاقات و برخورد در فضای جامعه بوده، وقتی الان همه دارن دزدی میکنن، همه بالا میکشن، همه فقط به فکر جیب خودشون هستن، همه جلو پاشون رو نگاه میکنن چطوری توقع داری توی نت طرف توقع یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه؟؟؟ کاملا قبول دارم که وب یک اقیانوس عظیم هست و بینهایت فرصت شغلی داره ولی با وب فارسی مخالفم چون وب فارسی الان اصلا مناسب برای کار نیست، فقط برای دوشیدنه!! الان حداقل من تو زمینه سئو و وردپرس دهن خودم رو سرویس کردم و این چند سال کلی تست کردم و برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کردم، یه سرمایه پشتوانه هم جمع کردم، با این سرمایه چه غلطی میتونم بکنم توی نت؟ خبرگذاری بزنم که بازداشت بشم؟ فروشگاه بزنم که بخاطر نماد کلی اذیتم کنن، پست توی ارسال محصولات سرویس کنه، پول فروشنده هارو نده؟ آپلودسنتر بزنم یا اشتراک گذاری ویدیو که سرور خارجی باشه بخاطر تحریم ببنده؟ یا سرور ایرانی باشه شب بخوابی صبح بلند شی ببینی هارد سرورت سوخته و هرچی داشتی دود شده رفته هوا؟ تو الان یک گوشه از نت رو نشون من بده که درست در حال کار باشه! یک بخش دولتی رو نشونم بده که دهن ملت رو بخاطر هیچ و پوچ سرویس نکنه! وقتی مهمترین نهاد توی ایران فیلترینگ و سانسور هست، میاد تذکر میده برای مطلب همون موقع هم فیلترش میکنه و وبمستر رو مجبور به استفاده از فیلتر شکن میکنه، وقتی همه مسئولا میان تو FB عضو میشن و هر روز فیلترینگ شدیدتر میشه، وقتی پلیس فتا به اندک بهونه ای هر بلایی سر مدیران بلاگها و سایت ها میاره (ست*ار به*/شتی) توقع داری من الان بشینم بگم به به چقدر این دریای وب فارسی خوبه و الان سرمایه گذاری بلند مدت میکنم؟ حرفای شما خوبه، حرفای آقا فرجاد قشنگه و منم کاملا قبولشون دارم ولی قابل اجرا نیستن! به قول شاعر گفتی "برو کار کن مگو چیست کار، به فاک رفته را حرف مفتیست کار!" تنها زمینه ای که الان توی نت کمتر فعالانش در خطر و دردسر و بدبختی هستند برنامه نویسها و طراحا هستند که اونا هم بعضی وقتا ممکنه از شانس بدشون بشن مثل طراح آویزون که تو هر همایشی میره از فرداش کلی جنجال راه میندازن چرا فلانی رو توی همایش راه دادین!
به نظرت اون 6 سالی که زحمت کشیدن ارزشو رو داشته ؟ برات یک مثال میزنم ، یک مصاحبه از مدیر سایت mashable خوندم ، نوشته بود اولش به صورت تفریحی روی بلاگ کار میکردم ، بعد از یک مدتی کوتاهی دیدم ماهی 3500 دلار دارمد دارم ! بعد از اون به صورت جدی کار کردم ، الان هم ماهی بیش از 30 میلیون بازدید دارم و 2 دفتر تو لندن و نیویورک !وبمستر ميخواد درجا درآمد داشته باشه , معلومه كه نميشه
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!
به علاوه اینکه چقدر درآمد داشت؟ شما داری میگی آدم 5-6 سال روی سایت کار کنه تا به درآمد برسه، ولی اون حد درآمد چقدر هست؟ بخدا آدم به صورت جدی روی هر کاری وقت بزاره اونم برای 5-6 سال فوق العاده درآمدش بیشتر از این حرفا میشه! شما برو الان از خرید 10 تا مرغ شروع کن، 6 سال دیگه میتونی بزرگترین و بهترین مرغداری رو داشته باشی با درآمد نجومی، سایت آی تی شما الان استارت بزنی تا حداقل 6 ماه یک سال توقع یک قرون درآمد نباید داشته باشی، بعد از اون خرده خرده درامد بیاد تا بعد 6 سال به درآمد ماهی مثلا 6 میلیون تومن برسه؟ اصلا نارنجی ماهی 10 میلیون هم سود خالص (نه درآمد) داشته باشه بازم بین مدیران نویسنده هاش تقسیم بشه هیچی نمیمونه ازش، حتی پول خرد توی جیب مدیران سایتهای آی تی خارجی نمیشه که هر روز هر تبلت و گوشی میاد تو بازار هر سایت خارجی میره 10 تا ازش میخره و هزارتا تست ضربه روش میکنه و اخرش هم میندازه تو سطل آشغال عین خیالش هم نیست!
حق دارن والا!چقد عصبی شدین شماها