• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
وزیر ارتباطات هم روزهای پایانی بهمن ماه صراحتا اعلام کرد که "قیمت اینترنت 20 درصد برای مردم ارزان شد"!
حال این ارزانی کجا اعمال شده که نه شرکت‌های ارائه کننده اینترنت قیمت سرویس‌های خود را کاهش داده و نه مردم پول کمتری بابت شارژ سرویس یا خرید یک خط اینترنت پرسرعت پرداخته‌اند ...
2-1779066-1399897686952751-5747423509467332003-n.jpg

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
عجب جواب قاطعانه ای !
به این میگن ، یک شرکت اصیل ایرانی ، شرکتی ایرانی که دنبال رضایت کاربر باشه ، شرکت نیست.
اولین هاستینگ کشور که این باشه دیگه تصور کن بقیه چجورین ...
همچنان هم down هست ...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
وقتی ازش سرور قیمت بالا میخوای هر دقیقه بهت جواب میده و کلی پیشنهاد . ولی وقتی هاست 40 تومنی بخوای ....
تو ایران پشتیبانی از هر نوع و همه نظر قبل پول دادن و فقط و فقط برا جذب مشتری هست
بعد از این که سرویس گرفتی شما میشی غریبه دیگه فردی رو با مشخصات شما نمیشناسن ...

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
وقتی ازش سرور قیمت بالا میخوای هر دقیقه بهت جواب میده و کلی پیشنهاد . ولی وقتی هاست 40 تومنی بخوای ....
اصن مگه ماهی 50 تومن واسه 5 گیگ هاست کمه ؟ میشه سالی 600 تومن !
سالی 600 داریم میدیم که سایت 3 ساعت 3 ساعت داون شه ؟
آدم بره به کی بگه ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یک سوال بی مورد به بحث وبمستری:general709:
چه جوری میشه عکسا رو به این شکل دراورد؟o_O
گوشه هاش گرد باشه:general505:
11046638397216083114.jpg

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ببخشید که طولانیه!
علیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه! همیشه اتفاقات توی نت ادامه اتفاقات و برخورد در فضای جامعه بوده، وقتی الان همه دارن دزدی میکنن، همه بالا میکشن، همه فقط به فکر جیب خودشون هستن، همه جلو پاشون رو نگاه میکنن چطوری توقع داری توی نت طرف توقع یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه؟؟؟
ببین داداش گلم
هر انسان یک دریاست!:general504:
این رو جدی میگم!
من موقعی اومدم به اینترنت که یه کافی نتی توی بهترین جای تهران وبلاگ داشتنش رو به رخ من می کشید!
یعنی بهترین و پر مصرف ترین مصرف کنندگان مواد طبیعی غرور رو دیدم :دی :general707:
باور میکنی فقط رفته بودم یه کار کوچیک بکنم به شوخی بهش گفتم برای من وبلاگ بزنی چه شرایط و هزینه ای داره جوابی که داد رو تا الان یادمه؟
به من گفت که شما سن قانونی که نداری؟:general708:
هزینه ماهیانه 10 هزار تومان (اون موقع ارزشش بالاتر بود) که نداری!:general708:
پول نداری که طراحی اولیه بشه و.. (دامنه دات کام حدود 5 هزار بود) (وبلاگ بود!):general708:
همین که گذاشتم اینترنت استفاده کنی خودش خیلیه :general307:
برو خوش باش!:general611:
توی این مواقع آدم باید تو دلش به طرف بخنده و فقط تو روش وایسه بلند بهش بگه که تنهایی این همه خدمات رو ارائه میدید؟ :دی :general707: نه اینجوری نه اینجوری :general611: فکم افتاد.....:general307:

اما الان میبینم که از همچین آدمهایی خیلی دورم ! چون خواستم که دور باشم! :general703:
کاملا قبول دارم که وب یک اقیانوس عظیم هست و بینهایت فرصت شغلی داره ولی با وب فارسی مخالفم چون وب فارسی الان اصلا مناسب برای کار نیست، فقط برای دوشیدنه!! الان حداقل من تو زمینه سئو و وردپرس دهن خودم رو سرویس کردم و این چند سال کلی تست کردم و برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کردم، یه سرمایه پشتوانه هم جمع کردم، با این سرمایه چه غلطی میتونم بکنم توی نت؟
اتفاقاً خیلی جای کار داره و اگر الان 500 تا هاستینگ با گردش مالی 5 میلیاردی داریم.
میتونیم گردش 500 میلیاردی رو راحت داشته باشیم!
رقم بالاست اما در کل شما فکر کنید که فقط یک صنف تهران همه وبسایت دار بشند.........
برای ما که خیلی سود داشته! :general707:
و میدونم 500 درصد میشه راحت اضافه کرد!

پ.ن : اگر سرمایه داری من خودم برات سودش رو مها میکنم .... ;)
چه صد هزار چه صد میلیون....
خبرگذاری بزنم که بازداشت بشم؟ فروشگاه بزنم که بخاطر نماد کلی اذیتم کنن، پست توی ارسال محصولات سرویس کنه، پول فروشنده هارو نده؟ آپلودسنتر بزنم یا اشتراک گذاری ویدیو که سرور خارجی باشه بخاطر تحریم ببنده؟ یا سرور ایرانی باشه شب بخوابی صبح بلند شی ببینی هارد سرورت سوخته و هرچی داشتی دود شده رفته هوا؟
آقا آقا آقا آقا آقا (ارسطو:general307:) حـســاس نـشــو.....

خبرگزاری برای چی بازداشت کنند؟
فروشگاه رو راحت نماد میدند (یک هفته!) الان سایتش مشکل پیدا کرده!
پست که داره بهتر میشه....
آپلود سنتر چرا خارج باشه؟
اگر ترافیک کم باشه که ایران مناسبه اگر زیاد باشه هم اتفاقاً خیلی بهتر قیمت میگیری!
اگر سرویس اشتراک ویدئو توی ایران نباشه ...یه حرفی اما..... هست... باید نظارت کنی...
سخت نگیر
کدوم سرور ایرانی واسش این مشکل بوجود اومده؟
کدوم دیتاسنتر؟ چه زمانی؟
تو الان یک گوشه از نت رو نشون من بده که درست در حال کار باشه! یک بخش دولتی رو نشونم بده که دهن ملت رو بخاطر هیچ و پوچ سرویس نکنه!
سایت های خوبی هستند که زجر کشدیدند.
مدیر پی سی دانلود ... چقدر درد کشید؟
هاست ایران سایتش رو دزدید.
شکایت قضایی کرد.
پس گرفت
الان با خودشون داره کار میکنه!
:rolleyes:
جالبه؟
توی ایران همچین چیزایی میبینیم.
این قصد عمد بود اما خیلی از سو تفاهم ها و تخریب ها درست نمیشه اما باز هم آدم کار خودشون میکنه...
همین که آدم روی کار خودش حساس باشه یعنی اینکه برای کارش اعتبار میذاره... کارش معتبره....
نه اینکه نهاد دولتی باشه..
پارتی داشته باشه.
خط قرمز رد کنه...
کاری به کارش نداشته باشند....
و........
وقتی مهمترین نهاد توی ایران فیلترینگ و سانسور هست، میاد تذکر میده برای مطلب همون موقع هم فیلترش میکنه و وبمستر رو مجبور به استفاده از فیلتر شکن میکنه، وقتی همه مسئولا میان تو FB عضو میشن و هر روز فیلترینگ شدیدتر میشه، وقتی پلیس فتا به اندک بهونه ای هر بلایی سر مدیران بلاگها و سایت ها میاره (ست*ار به*/شتی) توقع داری من الان بشینم بگم به به چقدر این دریای وب فارسی خوبه و الان سرمایه گذاری بلند مدت میکنم؟ حرفای شما خوبه، حرفای آقا فرجاد قشنگه و منم کاملا قبولشون دارم ولی قابل اجرا نیستن! به قول شاعر گفتی "برو کار کن مگو چیست کار، به فاک رفته را حرف مفتیست کار!" تنها زمینه ای که الان توی نت کمتر فعالانش در خطر و دردسر و بدبختی هستند برنامه نویسها و طراحا هستند که اونا هم بعضی وقتا ممکنه از شانس بدشون بشن مثل طراح آویزون که تو هر همایشی میره از فرداش کلی جنجال راه میندازن چرا فلانی رو توی همایش راه دادین!
بنده هم قبول دارم که فیلترینگ خیلی خیلی ظلم و حق خوریه اما فکر میکنی عیب از کیه؟
از خود ما.
از ماست که برماست.... (دوغ هم نیستیم چه برسه به ماست :general707:)
هر چیزی که اتفاق میفته رو خودمون میخوایم....
فکر میکنی ایرانیها دوست دارند فیلم خاک برسری بذارند تا سایتشون یه درآمدی داشته باشه؟
یه بابایی رو چند روز پیش توی فتا دیدم داشت گریه میکرد.
یه کلیه اش رو فروخته بود اما مغز کار کردن نداشت و سایت آرشیو فیلم خارجی میفروخت...
یعنی اینجا به خودم گفتم هستند آدم های بدبختی که از سربدبختی این کارها رو میکنند اما واقعاً قشنگه این چیزا؟
چرا همون شخص سرور 200 هزار تومانی سایتش رو ماهیانه 900 هزار اجاره میکرد؟
چرا اینقدر سود؟ حلاله؟ نه سایت نون آور خودش حلاله با این که محتاجه
نه کسی که ازش سرور خریده.
اما اون طرف بیخیال...
این اختلاف قیمت 700 هزار تومانی برای اون بنده خدا پول نیست؟
هاست دی ال >>>> 35 دقیقه down
میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !

هاست سالی هزار تومان هم گاهی بهتر کار میده...
شما فکر میکنید اگر سرایدار یه شرکت تخلیه چاه هاستینگ بزنه و ماهی ده میلیون بگیره خوبه؟ خارجی اصله؟ (خارجی = برتری؟)
واقعاً بهتر بودن رو با چی میشه سنجید؟

این حرکت فیلترینگ خیلی
این حرف رو قبول دارم شدید
همه سایتای تخصصی که تونستن خودشون رو بالای 5 سال نگه دارن ( البته تو اون 5 سال پیر میشن ) الان درآمد ثابت و مطمئنی دارن .
متاسفانه یکی از معظلات وب فارسی که به لجن کشوندش و اعتبارش رو داره نابود میکنه اینه که طرف میخواد با کمترین هزینه و کمترین تلاش بیشترین درآمد رو داشته باشه و چون به این هدفش نمیرسه شروع میکنه به کلاهبرداری هزار جور دوز و کلک .
پ.ن : البته این دزدی فقط تو نت نیست و کلا یه سندروم همه گیر شده تو کشور
بنده ماه اولی که اومدم تا 6 ماه فقط هزینه های خودم رو در می اوردم اما بعدش به سود دهی کشید...
بستگی داره چه کاری تو چه موقعیتی باشه.
کپی نباشه.....
ما فقط بلدیم فلانی ان سایت رو زده کارش گرفته ما هم بزنیم........

باید خودمون هم توی زمینه ای که سایت میزنیم ماهر باشیم.!
مثلاً یه سایت پزشکی تخصصی (تخصصی!) داریم؟
نه داریم؟
این سایتهای ویکی پدیای ایرانی سایت پزشکی هستند؟ یا بیشتر کپی پیست های برخی پرستارند؟ پزشک هم باشه ....
توی همه زمینه ها................ نه تنها پزشکی....

شما یه سایت در مورد بستنی هم بزنی سودت خیلی خوبه :دی :general707:
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!

درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!

میدونید نارنجی قضیه اش چی بود؟
دقیق برای بنده هم توضیح بدید!
نارنجی
نگهبان
نردبان
مدیر این سه تا نبود؟
...........................................
بعد از 5 سال ماهی 500 هزار تومان؟
ببخشید این شخص برای تفریح سایت زده!
یا کارهاش غیر معقوله!
صد درصد اینه!

درآمد طولانی مدت هست.
آدم نامرد زیاده
که یه جایی به بعد باید بشینه حسرت فرصتهاش رو بخوره!

وقتی میاد که نامردا پشیمونند اما....

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
لامصبا چه دلایلی پیدا میکنن سایت رو ببندن بخدا ساعت و تاریخ من با time.ir تنظیمه
http://refahi.ir/
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
محمد تو خسته نمیشی همه اینا رو نقل قول میکنی؟o_O:eek:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یک سوال بی مورد به بحث وبمستری:general709:
چه جوری میشه عکسا رو به این شکل دراورد؟o_O