miladgraph
همکاربازنشسته
این تایپیک مخصوص ایرانیان مقیم اینترنته :دی
اولین هاستینگ کشور که این باشه دیگه تصور کن بقیه چجورین ...عجب جواب قاطعانه ای !
به این میگن ، یک شرکت اصیل ایرانی ، شرکتی ایرانی که دنبال رضایت کاربر باشه ، شرکت نیست.
تو ایران پشتیبانی از هر نوع و همه نظر قبل پول دادن و فقط و فقط برا جذب مشتری هستوقتی ازش سرور قیمت بالا میخوای هر دقیقه بهت جواب میده و کلی پیشنهاد . ولی وقتی هاست 40 تومنی بخوای ....
اصن مگه ماهی 50 تومن واسه 5 گیگ هاست کمه ؟ میشه سالی 600 تومن !وقتی ازش سرور قیمت بالا میخوای هر دقیقه بهت جواب میده و کلی پیشنهاد . ولی وقتی هاست 40 تومنی بخوای ....
http://www.histats.com
واسه شما هم این کار نمیکنه ؟؟؟
پس چرا واسه من کنترل پنلم هیچی نمیاد :!!!!کار میکنه
تایید میشه ...کار میکنه
این پیویک واقعا جواب میده ها!http://img.ir/hfKc.png
واسه من اینجوریه !!
ببین داداش گلمعلیرضا جان شما میگی نت دریاچه نیست و دریاست، ولی من بهت میگم کل کشور یه دریاچست! یه دریا چه خیلی کوچیک و همه هم آمادن که این دریا چه خشک بشه! همیشه اتفاقات توی نت ادامه اتفاقات و برخورد در فضای جامعه بوده، وقتی الان همه دارن دزدی میکنن، همه بالا میکشن، همه فقط به فکر جیب خودشون هستن، همه جلو پاشون رو نگاه میکنن چطوری توقع داری توی نت طرف توقع یک سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشه؟؟؟
اتفاقاً خیلی جای کار داره و اگر الان 500 تا هاستینگ با گردش مالی 5 میلیاردی داریم.کاملا قبول دارم که وب یک اقیانوس عظیم هست و بینهایت فرصت شغلی داره ولی با وب فارسی مخالفم چون وب فارسی الان اصلا مناسب برای کار نیست، فقط برای دوشیدنه!! الان حداقل من تو زمینه سئو و وردپرس دهن خودم رو سرویس کردم و این چند سال کلی تست کردم و برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کردم، یه سرمایه پشتوانه هم جمع کردم، با این سرمایه چه غلطی میتونم بکنم توی نت؟
آقا آقا آقا آقا آقا (ارسطو:general307خبرگذاری بزنم که بازداشت بشم؟ فروشگاه بزنم که بخاطر نماد کلی اذیتم کنن، پست توی ارسال محصولات سرویس کنه، پول فروشنده هارو نده؟ آپلودسنتر بزنم یا اشتراک گذاری ویدیو که سرور خارجی باشه بخاطر تحریم ببنده؟ یا سرور ایرانی باشه شب بخوابی صبح بلند شی ببینی هارد سرورت سوخته و هرچی داشتی دود شده رفته هوا؟
سایت های خوبی هستند که زجر کشدیدند.تو الان یک گوشه از نت رو نشون من بده که درست در حال کار باشه! یک بخش دولتی رو نشونم بده که دهن ملت رو بخاطر هیچ و پوچ سرویس نکنه!
بنده هم قبول دارم که فیلترینگ خیلی خیلی ظلم و حق خوریه اما فکر میکنی عیب از کیه؟وقتی مهمترین نهاد توی ایران فیلترینگ و سانسور هست، میاد تذکر میده برای مطلب همون موقع هم فیلترش میکنه و وبمستر رو مجبور به استفاده از فیلتر شکن میکنه، وقتی همه مسئولا میان تو FB عضو میشن و هر روز فیلترینگ شدیدتر میشه، وقتی پلیس فتا به اندک بهونه ای هر بلایی سر مدیران بلاگها و سایت ها میاره (ست*ار به*/شتی) توقع داری من الان بشینم بگم به به چقدر این دریای وب فارسی خوبه و الان سرمایه گذاری بلند مدت میکنم؟ حرفای شما خوبه، حرفای آقا فرجاد قشنگه و منم کاملا قبولشون دارم ولی قابل اجرا نیستن! به قول شاعر گفتی "برو کار کن مگو چیست کار، به فاک رفته را حرف مفتیست کار!" تنها زمینه ای که الان توی نت کمتر فعالانش در خطر و دردسر و بدبختی هستند برنامه نویسها و طراحا هستند که اونا هم بعضی وقتا ممکنه از شانس بدشون بشن مثل طراح آویزون که تو هر همایشی میره از فرداش کلی جنجال راه میندازن چرا فلانی رو توی همایش راه دادین!
هاست دی ال >>>> 35 دقیقه down
میخوام با سرو برم تو مانیتور ... آدم احساس میکنه از این هاست های سالی 10 تومن خریده !
بنده ماه اولی که اومدم تا 6 ماه فقط هزینه های خودم رو در می اوردم اما بعدش به سود دهی کشید...این حرکت فیلترینگ خیلی
این حرف رو قبول دارم شدید
همه سایتای تخصصی که تونستن خودشون رو بالای 5 سال نگه دارن ( البته تو اون 5 سال پیر میشن ) الان درآمد ثابت و مطمئنی دارن .
متاسفانه یکی از معظلات وب فارسی که به لجن کشوندش و اعتبارش رو داره نابود میکنه اینه که طرف میخواد با کمترین هزینه و کمترین تلاش بیشترین درآمد رو داشته باشه و چون به این هدفش نمیرسه شروع میکنه به کلاهبرداری هزار جور دوز و کلک .
پ.ن : البته این دزدی فقط تو نت نیست و کلا یه سندروم همه گیر شده تو کشور
فرجاد جان آخرش نارنجی چی شد؟ به نظرت من چه حسی داشتم وقتی میدیدم اونجوری دارن توی شبکه استانی نشونشون میدن؟!
درآمد ثابت و مطمئن یعنی چی اخوی؟ ارزش داره تو شب و روز زندگی خودتو منهدم کنی بعد 5 سال مثلا به سود خالص ماهی 500 هزار تومن برسی؟ ذره ای هم ثبات نداره، یا میشی مثه نارنجی، یا یه روز هاستت به فاکت میده یا یه مشکل دیگه خودت و سایتت رو نابود میکنه! وقتی راه برای درآمد طولانی مدت نباشه وبمستر مجبور میشه که به درآمد روزشمار و کوته فکرانه فکر کنه! مشکل از وبمستر نیست که همش تو فکر درآمد سریع هست، مشکل اینه که اصلا راهی برای درآمد طولانی مدت نیست! شما یک راهشو نشون من بده من حاظرم 90 سال عمرم رو بخاطرش بزارم!
با فوتوشاپیک سوال بی مورد به بحث وبمستری:general709:
چه جوری میشه عکسا رو به این شکل دراورد؟
گوشه هاش گرد باشه:general505:
مشاهده پیوست 570940
اینجور کاربرا عشق حاجاقا گیریدفن :دیمحمد تو خسته نمیشی همه اینا رو نقل قول میکنی؟![]()