Mohammad_Vazin
Registered User
به میهن وب هاست اطلاع بدید که اگر کد بده به رسیلر خودمون منتقل کنه.هم کد میدم و هم انتقال به حساب کاربری شما در همون هاستینگ(میهن وب هاست)
که اینجوری شما 40 تومن ضرر نمیکنید
خواستید در خدمتم.
فکر کنم با ریسلو کار میکنه منتقلش کنه به ما خیلی خوب میشه...
چرا آخه دلت میاد؟نه تنها نت بلکه تمام ارگان ها و شغل ها و... دریای عظیمی از چاه توالت هستن:|
پ.ن: رفتم یه سایتی حرصم دراومد گفتم بیام این پست رو کوت کنم
مدارس الان اینترانت دارند همین بسه :general707:
یک نفرر هم میتونه کار کنه.در امد ثابت اون درآمدیه که زومیت الان داره درمیاره ، خیلیا میگفتن وقتی نارنجی هست ، زومیت دیگه چیه ، ولی همون موقعی که نارنجی هم تو اوج بود زومیت رتبش 200 اینا بود .
بعد یه چیز مهم تو سایتای تخصصی گروهی کار کردنه ، همه سایتای تخصصی مهم که بالا اومدن ، نفر پشتش نبود ، جمع پشتش بودن
گروهی کار کردن با چند تا نویسنده داشتن فرق داره ، نویسنده کم پیدا میشه دل بسوزونه ، ولی اگه همون نویسنده ذینفع باشه تو سایت و به قولی عضو تیم سایت باشه ، سایت میکشه بالا!
و مطمئنا درآمدشونم اونقدری هست که دفتر کار میزنن و کار اصلیشون میشه این
جمع صد درصد بهتره اما این حس استقلال طلبی ایرانی مردمو به عرش رسونده :دی
شما کارت به نتیجه رسید انشالله؟ سرمایه گذاری جواب داد؟ :general707:اینقدر گله میکنیم همینی هم که هست از دستمون در میارن :دی
نتیجه:حق دارن والا!
من خودم شش سال قبل 4 ماه وب مستری کردم نتایج :
وزن کم کردم خودم نفهمیدم!
بعد 4 ماه که ازشرش راحت شدم فقط 1 ماه تو خونه خوابیدم(یعنی تو اون 4 ماه شبانه روز 2 ساعت خواب داشتم!)
6 سالم هست دنبال راهیم که یه وب مستری اصولی و قانونی و قابل اطمینان و سود ده باشم و هنوز راهیو نیافتم!
برای آدم چاق خیلی خوبه :دی
تبلیغ کنیم کاهش وزن با سایت (.....) :general707:
برنامه ریزی داشته باشیم....
اگه راه رو نیافتی فدات شم دنبال کسی باش که راه رو یافته و عضو اون تیم و گروه باش!
این مسئله ای هست که اگر رعایت کنیم خیلی از مسائل حل میشه........قطعا ارزشش رو داشته و داره كه تخصصي كار كني ...
توي اين پست گفتم شرايط كشور ما فرق داره , خيلي هم فرق داره :دي
وقتي ما قبول كرديم توي اين شرايط كار كنيم بايد شرايطش (سياست هاي كلي كشور) و شرايط اينترنتي (ساماندهي - اي نماد و ...) هم بپذيريم
پ ن : زير ساخت هاي نت هم كه بررسي كرديم حالا يكم اسپم كنيم كلمون داغ كرد :دي
منم برات نقل قول میگیرم....تو عمرم اینقد تشکر نزده بودم
از وقتی این بحث شروع شده همینطوری تشکر میزنم:general307:
ببخشید اینو میگم... بدجنسی نباشه اما نت افراز هم مشکل ضبط هارد توسط پلیس رو داشت :general307:آقا این بحثا رو ول کنید هاست دی ال هنوز داونه :دی
فردا میرم رو نت افراز من ... :دی
شما چقدر مصرف پهنای باند دارید؟ روزانه چند آیپی دارید؟
تکبیرت منو کشته :دی :general307::general307::general307::general307:با توجه به درخواست جمع كثيري از وبمسترون از بحث فاصله ميگيريم :دي
ولي اين بحث امشب مشت محكمي بود بر دهان كساني كه ميگفتن توي اين تاپيك فقط اسپم ميشه![]()
خودمونيم 90 % اسپمه :دي
دقیقاً:general307:این تایپیک مخصوص ایرانیان مقیم اینترنته :دی
کنترل + اف 5 ...... حل میشه!لامصبا چه دلایلی پیدا میکنن سایت رو ببندن بخدا ساعت و تاریخ من با time.ir تنظیمه
http://refahi.ir/
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
این هم به خاطر شما :general402:محمد تو خسته نمیشی همه اینا رو نقل قول میکنی؟![]()