• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
به نظرت اون 6 سالی که زحمت کشیدن ارزشو رو داشته ؟ برات یک مثال میزنم ، یک مصاحبه از مدیر سایت mashable خوندم ، نوشته بود اولش به صورت تفریحی روی بلاگ کار میکردم ، بعد از یک مدتی کوتاهی دیدم ماهی 3500 دلار دارمد دارم ! بعد از اون به صورت جدی کار کردم ، الان هم ماهی بیش از 30 میلیون بازدید دارم و 2 دفتر تو لندن و نیویورک !

قطعا ارزشش رو داشته و داره كه تخصصي كار كني ...
توي اين پست گفتم شرايط كشور ما فرق داره , خيلي هم فرق داره :دي
وقتي ما قبول كرديم توي اين شرايط كار كنيم بايد شرايطش (سياست هاي كلي كشور) و شرايط اينترنتي (ساماندهي - اي نماد و ...) هم بپذيريم

علیرضا برادران سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰

آخرین پست نارنجی.

نارنجي يك مثال از سايت تخصصي هست و در جريان دستگيري و ... هستم
من هم فن نارنجي نيستم و فقط مثال زدم

پ ن : زير ساخت هاي نت هم كه بررسي كرديم حالا يكم اسپم كنيم كلمون داغ كرد :دي

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
نبايد كشور هاي پيشرفته رو با ايران جهان سوم مقايسه كنيم و اينكه سايت هاي انگليسي زبان مخاطب هاي جهاني دارن و درآمدشون هم جهاني هست :دي
الان ما راجع به ايده آل ها صحبت نمي كنيم داريم راجع به بد و بدتر صحبت ميكنيم توي كشور خودمون با تمامي مشكلات كه همه در جريان هستن ...
نارنجي الان براي خودش يك قطب در IT و حتي زمينه هاي ديگه هست توي اينترنت فارسي ما ,مثلا قالبش به نظر من بدترين قالب ممكن هست ولي خيلي ها تحت تاثير اينكه نارنجي از اون استفاده ميكنه اون رو جور ديگه اي ميبينن ...
الان گرين براي تبليغات تبلتش اومده و نارنجي رو براي تبليغات انتخاب كرده با توجه به اينكه ما كلي سايت با بازديد بيشتر از نارنجي داريم , حالا اگر اپل وارد بازار ايران بشه خيلي واضح هست كه اولين انتخاب براي تبليغات آنلاينش نارنجي هست ! پس سايت آينده هم داره ...
و يه سوال ديگه اگر تو نارنجي رو موفق نميدوني , يه سايت موفق ايراني مثال بزن ؟ :دي
من چند وقت پيش ديدم ماديران به دو تا سايت آي تي مانيتور ips داده بود كه تست كن و در موردش بنويسن ...
پس گام به گام اينترنت ما هم داره پيشرفت ميكنه (اشاره به خط اول : ما جهان سوم هستيم و گام هاي ما كند برداشته ميشه)
در خصوص كسب و كار خارج نت و مرغ و اينها هم اينجوري راحت نيست و زحمت كار 100 برابر سايت داري هست . اگر اينجوري بود كه الان همه ميلياردر بودن :دي
ولي اينو قبول دارم كه در شرايط فعلي سرمايه گذاري كلان روي اينترنت درست نيست و خارج اينترنت بهتر نتيجه ميده . اين حرف ها هم براي كساني هست كه تصميم گرفتن توي اينترنت كار كنن ...
الان این حرفی که شما زدید ، مصداق همون جوابی هست که من بهتون گفتم ، نارنجی امد 6 سال کار کرد ، نهایت نتیجه اش شد اینی که می بینید(به اون قضیه به چیز رفتنشون کاری ندارم) ، تو یک زمینه تخصصی کار کرد، اما به اون صورت موفقیت به دست نیاورد. دلیل اصلی اش هم این بود ، اون شرکت های کله گنده به اینترنت هیچ توجهی ندارن .

وقتي ما قبول كرديم توي اين شرايط كار كنيم بايد شرايطش (سياست هاي كلي كشور) و شرايط اينترنتي (ساماندهي - اي نماد و ...) هم بپذيريم

فارغ از تمام این بحث هایی که شد ، چیزی که هممون باهاش هم عقیده هستیم اینکه وب ایران به هیچ وجه پایدار نیست و ارزش سرمایه گذاری نداره.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
نارنجي يك مثال از سايت تخصصي هست و در جريان دستگيري و ... هستم
من هم فن نارنجي نيستم و فقط مثال زدم
پ ن : زير ساخت هاي نت هم كه بررسي كرديم حالا يكم اسپم كنيم كلمون داغ كرد :دي
حرفت رو قبول دارم فرجاد جان، یکی از بزرگترین مشکلات روحی روانی من (و مطمئنا خیلیها ) این شده که آهنگ خارجی گوش میدم، فیلم خارجی میبینم، برنامه های خارجی میبینم، هر روز با خارج از مرز های کشورم بیشتر آشنا میشم (با اینکه حتی از مرز اون ور هم نرفتم ) و درامد های میلیون دلاری و میلیارد دلاری خارجی هارو میبینم و نمیتونم درک کنم که چرا اونها میتونن همچین درآمد و زندگی داشته باشن و ما باید با دیده حسرت تو خواب ببینیم ... واقعا نمیتونم این شرایط سیاست کلی مملکتی رو درک کنم و بزرگترین چیزی که آزارم میده همین هست ... من همیشه عاشق کار توی نت بودم و هستم ولی الان بزرگترین مشکل همینه که میبینم انگار به آخر خط رسیدم، همون طوری که قبلا توی این تاپیک گفتم، کار توی اینترنت تا یک حدی پیشرفت عالی داره و واقعا آدم ازش لذت میبره و درامدش هم خوبه ولی از یک حدی که میگذره دیگه درآمد و لذت و پیشرفت ثابت میشه، میزان مشکلات و خر حمالی روز به روز بیشتر میشه :D
بهترین انتخاب با شرایطی میبینم اینه که کار توی نت به عنوان یک شغل دوم یا سوم باشه و ادم هر لحظه اماده باشه که کل دار و ندارش نابود شه و عین خیالش نباشه :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@mohsenshahbazi
m3no_m.png

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
الان این حرفی که شما زدید ، مصداق همون جوابی هست که من بهتون گفتم ، نارنجی امد 6 سال کار کرد ، نهایت نتیجه اش شد اینی که می بینید(به اون قضیه به چیز رفتنشون کاری ندارم) ، تو یک زمینه تخصصی کار کرد، اما به اون صورت موفقیت به دست نیاورد. دلیل اصلی اش هم این بود ، اون شرکت های کله گنده به اینترنت هیچ توجهی ندارن .

من نميدونم اين موفقيت چيه :دي
ميگن 16 تا نويسندش دستگير شده , مجموعه اي كه توي ايران 16 تا نويسنده داشته باشه موفقه ديگه (فقط خود سايتشون كه نيست در كنار اون كلي كار ديگه هم انجام ميدن)
شركت هاي كله گنده هم دارن ميان , زمان ميبره . دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
كسايي هم كه توي اين دوران گذار هرچي بكارن بعدا برداشت ميكنن :دي

فارغ از تمام این بحث هایی که شد ، چیزی که هممون باهاش هم عقیده هستیم اینکه وب ایران به هیچ وجه پایدار نیست و ارزش سرمایه گذاری نداره.

خط آخر پست بالا :دي :
ولي اينو قبول دارم كه در شرايط فعلي سرمايه گذاري كلان روي اينترنت درست نيست و خارج اينترنت بهتر نتيجه ميده . اين حرف ها هم براي كساني هست كه تصميم گرفتن توي اينترنت كار كنن ...

اگر کثیف هم کار میکردن ، حقشون این نبود.

من كه نميدونم اصلا كار خلافي كردن يا نه ... نظر هم در اين خصوص نميتونم بدم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
حرفت رو قبول دارم فرجاد جان، یکی از بزرگترین مشکلات روحی روانی من (و مطمئنا خیلیها ) این شده که آهنگ خارجی گوش میدم، فیلم خارجی میبینم، برنامه های خارجی میبینم، هر روز با خارج از مرز های کشورم بیشتر آشنا میشم (با اینکه حتی از مرز اون ور هم نرفتم ) و درامد های میلیون دلاری و میلیارد دلاری خارجی هارو میبینم و نمیتونم درک کنم که چرا اونها میتونن همچین درآمد و زندگی داشته باشن و ما باید با دیده حسرت تو خواب ببینیم ... واقعا نمیتونم این شرایط سیاست کلی مملکتی رو درک کنم و بزرگترین چیزی که آزارم میده همین هست ... من همیشه عاشق کار توی نت بودم و هستم ولی الان بزرگترین مشکل همینه که میبینم انگار به آخر خط رسیدم، همون طوری که قبلا توی این تاپیک گفتم، کار توی اینترنت تا یک حدی پیشرفت عالی داره و واقعا آدم ازش لذت میبره و درامدش هم خوبه ولی از یک حدی که میگذره دیگه درآمد و لذت و پیشرفت ثابت میشه، میزان مشکلات و خر حمالی روز به روز بیشتر میشه :D
بهترین انتخاب با شرایطی میبینم اینه که کار توی نت به عنوان یک شغل دوم یا سوم باشه و ادم هر لحظه اماده باشه که کل دار و ندارش نابود شه و عین خیالش نباشه :D

مشكل هم همينه كه ما توي فيلم ها ميبينيم :دي همه جاي دنيا مردم پولدار و متوسط و فقير هست
خارج از ايران هم كه همه پول پارو نميكنن , مردم خارج كه ميدوني چند برابر ما كار ميكنن و زحمت ميكشن
مزيت خارج به نظر من داشتن ثبات هست كه ميتونن رو كاري كه ميكنن حساب باز كنن كه فردا مشكلي براشون پيش نياد ... و يكي ديگه تفريحاتشون هست كه با توجه به اينكه كار ميكنن تفريحشون هم سرجاش هست

الان مشكل من و شما و خيلي ها اينه كه كار ميكنيم ولي تفريح نداريم و از زندگي لذت نميبريم و يكم هم ناشكر هستيم :دي

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من نميدونم اين موفقيت چيه :دي
ميگن 16 تا نويسندش دستگير شده , مجموعه اي كه توي ايران 16 تا نويسنده داشته باشه موفقه ديگه (فقط خود سايتشون كه نيست در كنار اون كلي كار ديگه هم انجام ميدن)
شركت هاي كله گنده هم دارن ميان , زمان ميبره . دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
كسايي هم كه توي اين دوران گذار هرچي بكارن بعدا برداشت ميكنن :دي
اون 16 نویسنده اکثراشون (نه همشون) ، به طور تمام وقت تو نارنجی نبودن ، تفننی میزدن :دی
حالا اینی که من گفتم به صورت کلی بود ، سایت نارنجی IT بود ، طبعا شرکت های مربوط به تکنولوژی تو اینترنت فعال تر هستن.

شما یک سایت آشپزی رو در نظر بگیر ، تا چقدر شرکت های مواد غذایی حاظر میشن همکاری کنن؟ خیلی کم .

در مورد حرف آخرتون شاید درست باشه :دی

اوایل انقلاب کارهای اداری زیاد بود ، یک عده ترجیح دادن تو بازار بمونن ، اون افرادی که تو کارهای دولتی بودن ، به بازاری ها میگفتن ، چرا الکی زور اضافی میزنید ، بیایید کار آسونتر انجام پولتون رو بگیرید.
حالا اونهایی که بازاری هستن کجان ، کارمندها کجا !

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
آقا این بحثا رو ول کنید هاست دی ال هنوز داونه :دی
فردا میرم رو نت افراز من ... :دی

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این نارنجی رو بی خیال شین خطریه ها :)
یهو دیدین اومدن شما رو هم بردن:(:general503:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
میلاد خودت ازش استفاده کردی؟ بازدهیش خوبه؟
چرا همه سیستم های پاپ آپ ترکیدند و دارند ورشکست میشن؟ :eek:
ولا من ازش استفاده نکردم ولی چون وابسته به سل می هست کارش درسته و پرداختیش مطمنه
میهن استور هم که 100 درصد واریزی داره ولی خودم ازش استفاده نکردم ... مثله این که کم میشماره
پ ن : بحث و گفت گو بین :دی
aalireza439
MihanV
Web-Master

اقا ول کنید هیچ نتیجه ای نداره :دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
با توجه به درخواست جمع كثيري از وبمسترون از بحث فاصله ميگيريم :دي
ولي اين بحث امشب مشت محكمي بود بر دهان كساني كه ميگفتن توي اين تاپيك فقط اسپم ميشه
742.gif

خودمونيم 90 % اسپمه :دي

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
با توجه به درخواست جمع كثيري از وبمسترون از بحث فاصله ميگيريم :دي
ولي اين بحث امشب مشت محكمي بود بر دهان كساني كه ميگفتن توي اين تاپيك فقط اسپم ميشه
742.gif

خودمونيم 90 % اسپمه :دي
آره ، دیگه داشتیم زیادی اسپم میکردیم :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
گفت ناراحتی پولتو بریزیم سرویسو منتقل کن یه جا دیگه ..
عجب جواب قاطعانه ای !
به این میگن ، یک شرکت اصیل ایرانی ، شرکتی ایرانی که دنبال رضایت کاربر باشه ، شرکت نیست.

بالا