خب پس من منتظر میمونم.آره الان دامنه روی همین هاسته
فقط میشه بگی چقدر طول میکشه؟
تا امشب درست میشه؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
خب پس من منتظر میمونم.آره الان دامنه روی همین هاسته
داش با این سرعت، سرعت دانلودت میشه 32 کیلوبایت و اگر هر روز 5 ساعت دانلود رایگان داره، میشه حدودا 576 مگابایت دانلود کرددوستان یک سوال تخصصی از کسانی که اینترنت adsl دارند. اگر کسی از شرکت پارس انلاین اینترنت adsl با سرعت 256 و حجمی ماهی 5 گیگ بر دارد. که می شود ماهی 17 هزار تومان. و از ساعت 2 تا 7 صبح رایگان دانلود داره.
در بهترین حالت روزی در زمان دانلود رایگان چه قدر می تواند دانلود بکند . و بد ترین حالت چه قدر با تشکر
همین هست؟!!یک بشر میشه این فایل رو بده
/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif
همین هست؟!!
1x1 :|
من 128مخابرات دارم از یک شب تا هفت صبح هم رایگان داره.سرعتم تا بالای 200 هم میره اگه شش ساعت روشنه باشه نزدیک 4گیگداش با این سرعت، سرعت دانلودت میشه 32 کیلوبایت و اگر هر روز 5 ساعت دانلود رایگان داره، میشه حدودا 576 مگابایت دانلود کرد
داش بعضی شرکت ها سرعت بیشتری نسبت به حد قانونی میدنمن 128مخابرات دارم از یک شب تا هفت صبح هم رایگان داره.سرعتم تا بالای 200 هم میره اگه شش ساعت روشنه باشه نزدیک 4گیگ![]()
اره ولی بزارش توی زیپ از بس ریزه نمیشه گرفتش
اره ولی بزارش توی زیپ از بس ریزه نمیشه گرفتش
فونتش جالب نیستدوستان نیازمند نظرات شما در رابطه با اولین چیزی که کدنویسیش کاملاً بر عهده خودم بوده هستم!
خیلی زور زدم شبیه ویندوز 8 (مترو) بشه
روی اون دکمه بزرگ ها هم که کلیک کنید میره تو!
نازنین فونت واحد انجمنمه و کاریش نمیتونم بکنمفونتش جالب نیست
نه از اون دفعه که تا 2 سال سایتم رفع فیلتر نشد، نه از این دفعه که بعد 4 روز درخواستم پیگیری شد و الان به حالت رفع فیلتر در اومد! خدا رو شکر حداقل توی دولت جدید سرعت کار فیلترینگ و رفع فیلتر بهتر شد :دی
کمککککککککبا سلام به تمام دوستان
میخوام یه درخواستی بکنم، شاید خیلی هاتون بخندید ولی آدم خوب هم پیدا میشه.
من نویسنده حرفه ای چند سایت بزرگ هستم و الان میخوام خودم یه سایت داشته باشم ولی هیچ پولی ندارم. حتی نمیتونم پول دامنه رو بدم.
میخواستم ببینم آیا در بین وبمستران عزیز این سایت کسی هست که یه سایت برای من طراحی کنه؟(البته خوبشو، مثلا کاملا سئو شده و امکانات دیگه)
در ضمن فکر نکنید من فقط میگم همینجوری بسازید و منم دیگه برم، من قسم میخورم هر چه قدر پول گیرم اومد، درصد زیادیش رو به طراح بدم تا هزینه ای که کرده جبران بشه. همچنین بعد از اینکه هزینه رو دادم، مقداری هم پول بیشتر میدم، چون کار منو راه انداخته
من این درخواست رو هیچ جا نمیگفتم ولی چون دیدم اینجا دوستان عزیزی هستند که به دیگران کمک می کنند، گفتم شاید کسی هم باشد که به من کمک کند.
به امید اینکه دوست عزیزی پیدا بشه و به من کمک کنه.
کمکککککککک