قسمت خوانندگی میشد بهتر باشهنازنین فونت واحد انجمنمه و کاریش نمیتونم بکنم![]()
قسمت خوانندگی میشد بهتر باشهنازنین فونت واحد انجمنمه و کاریش نمیتونم بکنم![]()
تصویرش؟قسمت خوانندگی میشد بهتر باشه![]()
اره الان قسمت نوازندگیش خوبه ولی تصویر بخش خوانندگی چنگی به دل نمیزنهتصویرش؟
دوستان نیازمند نظرات شما در رابطه با اولین چیزی که کدنویسیش کاملاً بر عهده خودم بوده هستم!
خیلی زور زدم شبیه ویندوز 8 (مترو) بشه
روی اون دکمه بزرگ ها هم که کلیک کنید میره تو!
دوستان نیازمند نظرات شما در رابطه با اولین چیزی که کدنویسیش کاملاً بر عهده خودم بوده هستم!
خیلی زور زدم شبیه ویندوز 8 (مترو) بشه
روی اون دکمه بزرگ ها هم که کلیک کنید میره تو!
دوستان نرخ نویسندگی یا پست زن (کپی پیست) چنده؟ نیاز به نویسنده برای سایت جدیدم دارم.
با ترجمه پستی هزار ۱۵۰۰ بدم خوبه؟
Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2
شاید چند تا سفارشتون برگشتی خورده بود و در آمد اون زمانوتن - (منفی ) بوده حالا دو تا سفارش وصول شده دارید و درآمد این دو تا با اون برگشتیا صاف شده ...تو میهن استور نزدیک 10 ت بابت فروختن دو تا محصول پورسانت دارم اون وقت درآمد کل ام مساوی با : درآمد کل : 0 تومان !!!!
کسی میدونه چرا؟
من نفهمیدم چی شد :دیشاید چند تا سفارشتون برگشتی خورده بود و در آمد اون زمانوتن - (منفی ) بوده حالا دو تا سفارش وصول شده دارید و درآمد این دو تا با اون برگشتیا صاف شده ...
ممکنه از قبل چند عدد از سفارشاتون برگشتی خورده باشه و به طبع تو حسابتون پول نباشه به این ترایت موجودی حساب شما منفی 10 هزار شده بوده و این دو تا سفارشی که وصول شده با اون 10 تومن یر به یر شده ...من نفهمیدم چی شد :دی
من کلا دو تا سفارش وصول شده دارم چرا باید صفر باشه؟
http://76.164.214.234/download/WebFreer_Setup_1.1.1.0.zipآقا یه چیز چیز شکن معرفی کنید بهمون فری جون سایفی ناک اوت شدن
کسی که این دو تا سفارش رو داده قبلا کنسل کرده بود گویا مجدد سفارش داده.ممکنه از قبل چند عدد از سفارشاتون برگشتی خورده باشه و به طبع تو حسابتون پول نباشه به این ترایت موجودی حساب شما منفی 10 هزار شده بوده و این دو تا سفارشی که وصول شده با اون 10 تومن یر به یر شده ...
سفارشات کنسلی ازشون هیچ پورسانتی کم نمیشهکسی که این دو تا سفارش رو داده قبلا کنسل کرده بود گویا مجدد سفارش داده.
هر سفارش کنسلی به اندازه پورسانت پول کم میکنه؟
میهن استور عجب دوشواری داره :دیسفارشات کنسلی ازشون هیچ پورسانتی کم نمیشه
سفارشاتی که ارسال شده هستند و بعد از اون برگشتی میخورت ازشون پورسانت کم میشه ...
تعهد رو تایید کردم داخل internet.ir , منتظرم روند اداریش طی بشه و رفع فیلتر بشه و وردپرس نصب کنم روش و سایت 10امم بیاد بالا : ))))نتيجه چي شد ؟ :دي
درمورد هنرهای دیجیتالنویسنده میخواین؟
سایتتون چی هست؟
قیمت هر پست؟