• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خوب اون جوری اگه 1000 تا ایمیل باشه باید 1000 بار باید بگرده دنبالش
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :D
منم همینو دارم میگم
این جمله شو خوندین؟
دوستان چطوری میشه ایمیل های مشابه رو پاک کرد؟

این یعنی اینکه ی ایمیله تکرار شده
نیازی هم نیس هزار بار بگرده ی بار وارد کنه همه با یک کلیک میرن:)

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
این جمله شو خوندین؟
عزیزم منظورش 1 یا 2 تا ایمیل نیست
پیدا کردن ایمیل های تکراری داخل یک بانک ایمیل:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

الان یه فایل متنی هست تو هر خط یه ایمیل

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
Hamidreza23
خوب شد گفتی من نمیدونستم میشه قالب رایگان دانلود کرد
من میخوام قالبم تکراری نباشه
افتاد؟

من اصلا این پستو ندیده بودم نمیدونم چرا! دوست خوبمون کیوان نقل قول کرده بودن دیدم!
این چه طرز صحبته؟ میخوای تکراری نباشه دست کن تو جیب خودت و بابات پول خرج کن برو قالب اختصاصی سفارش بده!
...

باnotepad++ میشه اینکارو کرد؟چطوری؟
یه برنامه بود نوشته های تکراری هر خط رو پاک میکرد اسمش یادم نیست متاسفانه :( فک کنم این بود: dulpi find
بگرد ببین برای نت پد ++ پلاگینش نیست؟ یه پلاگین مقایسه داره که خیلی سریعه خیلی باهاش حال کردم :دی

Last edited:

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331
ارسال پیام تبلیغاتی به 500 نفر از اعضای پرشین تولز فقط 10 هزار تومان
تا چند روز آینده ظرفیت ارسال به 2 هزار نفر می رسد.
+دسته بندی کاربران نیز اضافه خواهدشد.(مانند:وب مستران و فوتبالی ها و ...)

Last edited:

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
دیشب خواب ترسناک می دیدم امروز که ایمیلام رو اومدم چک کنم با این صحنه مواجه شدم :|
1111132.JPG
و من الله توفیق ... :|​

شما هم با چیز پی ان سرعتتون بیشتر میشه ؟؟؟
نه متاسفانه !!!
تو نـــــــمــــــــــودی مــــــــــــــــــــــــــــا رو
کیوان خان وبلاگ رنک دار داری هنوز ؟؟؟
اگه داری یه پ.خ بده :)

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
ارسال لینک تبلیغاتی شما به 850 وبلاگ رنک دار میهن بلاگ(بک لینک ساز )

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان عزیز
یه سوالی داشتم
میخواستم ببینم سایت زیر که مال خودمه، جای پیشرفت داره؟ یعنی اگه بهش برسم میتونم بازدید و رتبه اش رو بالا بیارم؟
http://wikitext.ir

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
باnotepad++ میشه اینکارو کرد؟چطوری؟

Excel
»
تو یه ستون ایمیل ها رو اضافه میکنید و ستون رو انتخاب میکنید بعد
»
سر برگ data
»
remove duolicates

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز اقای فردین 78 این برای اخرین بار هست که دارم این را می نویسم و یک انتقاد هست. اگر بخوانید و عمل بکنید. مطمئن باشید .
پیشرفت می کنید. هر سوالی این جا نباید بپرسید. درسته این جا بخش گفت و گوی بین وبمستر ها هست. ولی جای دیگری هست به نام گوگل. اگر قرار بود . هر سوالی پیش پا افتاده ای مطرح بود افراد می پرسیدند. این تاپیک الان بالای 100 هزار صفحه داشت. مثلا خود بنده اگر 50 تا سوال دارم سعی می کنم 40 الی 45 تا را با جستجو کردن در گوگل و خواندن فروم ها و وبلاگ ها و سایت های دیگر حل بکنم . این گونه اطلاعاتم هم بیشتر و بهتر می شود . و بعدم 4 الی 5 سوال دیگر را نیز این جا می پرسم . شما داری هلو بپر تو گلو کار می کنی. یعنی هر چی می خواهی می پرسی. ادم باید کمی هم خودش را زحمت بدهد. و جستجو بکند.
در مورد سایت و این جور چیزا. بذار یک چیز را به صراحت بهت بگوییم. بنده بیش از 7.5 سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم. و تو این مدت بالای 22 الی 23 تا کار کردم و خدا را شکر از همه درامدی داشتم. و تو این مدت یک کار را که همیشه کردم و درامد داشتم. نویسندگی بوده است. از نویسندگی فروم و وبلاگ بگیر تا سایت. از مطلبی 25 تا تک تومانی بگیر تا مطلبی 3500 الی 4000 تومان.
این که می گویید نویسنده چند سایت بزرگ هستید. خیلی جای تعجب دارد. پول دامنه ندارید. پول هاست ندارید. می خواهید کسی به رایگان برایتان قالب اختصاصی بزند. بعدا که به درامد رسیدید. پولش را بدهید. می خواهید کسی برایتان رایگان پست بزند. وقتی سایت به درامد رسید بهش بدهید. واقعا خودتان اگر جای افراد دیگر بودید به خودتان چی می گفتید.
امیدوارم این انتقاد ها را بپذیرید . و انها را انجام بدهید.
دوست عزیز کسی که خودش نویسنده چند سایت بزرگ هست. برای سایت خودش نویسنده رایگان که نمی گیرید. خودش نویسندگی سایت
خودش را می کند. تا پیشرفتش بهتر بشود. بعدم چه طور هیچ پولی ندارید. مگر سایت های بزرگ پول خوب نمی دهند. بنده خودم نویسنده سایت های بزرگ بودم. حداقل درامد نویسندگانش در ماه دیگه بالای 250 الی 300 هست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام دوستان
کسی که با ما کاری نداشت ؟
طلبی ؟ بدهی ؟

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز اقای فردین 78 این برای اخرین بار هست که دارم این را می نویسم و یک انتقاد هست. اگر بخوانید و عمل بکنید. مطمئن باشید .
پیشرفت می کنید. هر سوالی این جا نباید بپرسید. درسته این جا بخش گفت و گوی بین وبمستر ها هست. ولی جای دیگری هست به نام گوگل. اگر قرار بود . هر سوالی پیش پا افتاده ای مطرح بود افراد می پرسیدند. این تاپیک الان بالای 100 هزار صفحه داشت. مثلا خود بنده اگر 50 تا سوال دارم سعی می کنم 40 الی 45 تا را با جستجو کردن در گوگل و خواندن فروم ها و وبلاگ ها و سایت های دیگر حل بکنم . این گونه اطلاعاتم هم بیشتر و بهتر می شود . و بعدم 4 الی 5 سوال دیگر را نیز این جا می پرسم . شما داری هلو بپر تو گلو کار می کنی. یعنی هر چی می خواهی می پرسی. ادم باید کمی هم خودش را زحمت بدهد. و جستجو بکند.
در مورد سایت و این جور چیزا. بذار یک چیز را به صراحت بهت بگوییم. بنده بیش از 7.5 سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم. و تو این مدت بالای 22 الی 23 تا کار کردم و خدا را شکر از همه درامدی داشتم. و تو این مدت یک کار را که همیشه کردم و درامد داشتم. نویسندگی بوده است. از نویسندگی فروم و وبلاگ بگیر تا سایت. از مطلبی 25 تا تک تومانی بگیر تا مطلبی 3500 الی 4000 تومان.
این که می گویید نویسنده چند سایت بزرگ هستید. خیلی جای تعجب دارد. پول دامنه ندارید. پول هاست ندارید. می خواهید کسی به رایگان برایتان قالب اختصاصی بزند. بعدا که به درامد رسیدید. پولش را بدهید. می خواهید کسی برایتان رایگان پست بزند. وقتی سایت به درامد رسید بهش بدهید. واقعا خودتان اگر جای افراد دیگر بودید به خودتان چی می گفتید.
امیدوارم این انتقاد ها را بپذیرید . و انها را انجام بدهید.
دوست عزیز کسی که خودش نویسنده چند سایت بزرگ هست. برای سایت خودش نویسنده رایگان که نمی گیرید. خودش نویسندگی سایت
خودش را می کند. تا پیشرفتش بهتر بشود. بعدم چه طور هیچ پولی ندارید. مگر سایت های بزرگ پول خوب نمی دهند. بنده خودم نویسنده سایت های بزرگ بودم. حداقل درامد نویسندگانش در ماه دیگه بالای 250 الی 300 هست.
داش اولا گفتم پرسیدن عیب نیست نداستن عیبه
دوما شما 7.5 سال پیش هم مثل الانت بودی؟
هر کس از یه جا باید شروع کنه. همه که از اول وبمستر به دنیا نمیان.
بعد من فقط به یه دلیل سؤالاتم رو اینجا میپرسم. چون میدونم اینجا کسانی هستند که در کارشون متخصص هستند.
درمورد اینکه باور نمی کنی نویسنده هستم، نگا من کار نویسندگی رو تازه شروع کرده بودم و چند روز بعد داداش سیاوش کمکم کرد تا سایتم رو بسازم.
پول هم سایت ها هفتگی یا ماهانه میدن پس هنوز پولی نگرفته بودم.
داش خودتو با من مقایسه نکن. تو استاد با دانش آموز. حالا خواستی کمکم کن، نخواستی هم بزار بقیه کمکم کنن.

Sent from my C6602 using Tapatalk

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داش اولا گفتم پرسیدن عیب نیست نداستن عیبه
دوما شما 7.5 سال پیش هم مثل الانت بودی؟
هر کس از یه جا باید شروع کنه. همه که از اول وبمستر به دنیا نمیان.
بعد من فقط به یه دلیل سؤالاتم رو اینجا میپرسم. چون میدونم اینجا کسانی هستند که در کارشون متخصص هستند.
درمورد اینکه باور نمی کنی نویسنده هستم، نگا من کار نویسندگی رو تازه شروع کرده بودم و چند روز بعد داداش سیاوش کمکم کرد تا سایتم رو بسازم.
پول هم سایت ها هفتگی یا ماهانه میدن پس هنوز پولی نگرفته بودم.
داش خودتو با من مقایسه نکن. تو استاد با دانش آموز. حالا خواستی کمکم کن، نخواستی هم بزار بقیه کمکم کنن.

Sent from my C6602 using Tapatalk
دوست عزیز اقای فردین 78 فدایی داری. نگاه کن شکی نیست. پرسیدن عیب نیست. ولی به خدا دارم برای خودت می گویم.
اگر جستجو بکنی. مطمئن باش روزی به جایی می رسی که همین الان داری می گویی خیلی از بچه ها در این جا متخصص هستند. به اون درجه می رسی. یعنی به درجه تولید علم. نمی گویم نپرس . بپرس. ولی خودتم سرچ بکنی مطمئن باش اگر کسی جوابت را هم بده.
خودتم سرچ بکنی نه تنها یاد می گیری. بلکه حرفه ای می شوی و حتی می توانی در زمینه ای خاص صاحب نظر بشوی.
بنده همان اول گفتم یک انتقاد هست. بپذیری باعث پیشرفتت می شود. بنده خودم روز اول تا شش ماه اصلا در فروم یا سایت یا وبلاگی پستی ندادم. فقط سرچ و جستجو و تحقیق که در زمینه های که می خواستم کار بکنم. انجام دادم و فهمیدم چی به چیه.
و بعد وارد شدم. در اخر بنده دیگه کاری به شما ندارم. فقط یک توصیه دوستانه بود. همین. اگرم ناراحتش شدید. بنده را ببخشید.
با تشکر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کدوم یکی از اساتید افزونه مترجم پیوند یکتا رو منتشر کرده بودن ؟
چطور میشه از دزدید شدن فید جلوگیری کرد ؟
چطور میشه تغییر ادرس داد فید رو ؟

بالا