دوست عزیز اقای فردین 78 این برای اخرین بار هست که دارم این را می نویسم و یک انتقاد هست. اگر بخوانید و عمل بکنید. مطمئن باشید .
پیشرفت می کنید. هر سوالی این جا نباید بپرسید. درسته این جا بخش گفت و گوی بین وبمستر ها هست. ولی جای دیگری هست به نام گوگل. اگر قرار بود . هر سوالی پیش پا افتاده ای مطرح بود افراد می پرسیدند. این تاپیک الان بالای 100 هزار صفحه داشت. مثلا خود بنده اگر 50 تا سوال دارم سعی می کنم 40 الی 45 تا را با جستجو کردن در گوگل و خواندن فروم ها و وبلاگ ها و سایت های دیگر حل بکنم . این گونه اطلاعاتم هم بیشتر و بهتر می شود . و بعدم 4 الی 5 سوال دیگر را نیز این جا می پرسم . شما داری هلو بپر تو گلو کار می کنی. یعنی هر چی می خواهی می پرسی. ادم باید کمی هم خودش را زحمت بدهد. و جستجو بکند.
در مورد سایت و این جور چیزا. بذار یک چیز را به صراحت بهت بگوییم. بنده بیش از 7.5 سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم. و تو این مدت بالای 22 الی 23 تا کار کردم و خدا را شکر از همه درامدی داشتم. و تو این مدت یک کار را که همیشه کردم و درامد داشتم. نویسندگی بوده است. از نویسندگی فروم و وبلاگ بگیر تا سایت. از مطلبی 25 تا تک تومانی بگیر تا مطلبی 3500 الی 4000 تومان.
این که می گویید نویسنده چند سایت بزرگ هستید. خیلی جای تعجب دارد. پول دامنه ندارید. پول هاست ندارید. می خواهید کسی به رایگان برایتان قالب اختصاصی بزند. بعدا که به درامد رسیدید. پولش را بدهید. می خواهید کسی برایتان رایگان پست بزند. وقتی سایت به درامد رسید بهش بدهید. واقعا خودتان اگر جای افراد دیگر بودید به خودتان چی می گفتید.
امیدوارم این انتقاد ها را بپذیرید . و انها را انجام بدهید.
دوست عزیز کسی که خودش نویسنده چند سایت بزرگ هست. برای سایت خودش نویسنده رایگان که نمی گیرید. خودش نویسندگی سایت
خودش را می کند. تا پیشرفتش بهتر بشود. بعدم چه طور هیچ پولی ندارید. مگر سایت های بزرگ پول خوب نمی دهند. بنده خودم نویسنده سایت های بزرگ بودم. حداقل درامد نویسندگانش در ماه دیگه بالای 250 الی 300 هست.
داش اولا گفتم پرسیدن عیب نیست نداستن عیبه
دوما شما 7.5 سال پیش هم مثل الانت بودی؟
هر کس از یه جا باید شروع کنه. همه که از اول وبمستر به دنیا نمیان.
بعد من فقط به یه دلیل سؤالاتم رو اینجا میپرسم. چون میدونم اینجا کسانی هستند که در کارشون متخصص هستند.
درمورد اینکه باور نمی کنی نویسنده هستم، نگا من کار نویسندگی رو تازه شروع کرده بودم و چند روز بعد داداش سیاوش کمکم کرد تا سایتم رو بسازم.
پول هم سایت ها هفتگی یا ماهانه میدن پس هنوز پولی نگرفته بودم.
داش خودتو با من مقایسه نکن. تو استاد با دانش آموز. حالا خواستی کمکم کن، نخواستی هم بزار بقیه کمکم کنن.
Sent from my C6602 using Tapatalk