R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
به هاستینگ میگم میگه اروری که میده رو بده به دایرکت ادمین بدم :general210: قبلا گفته بودم از وب هاستینگ تالک سرور نمیگرم ولی باز به خاطر قیمتش گرفتم ولی بعدش زد گرون کرد ولی باز تمدید کردم ولی اینجوری کرده و تا الان جواب نمیدهیه لینوکسی کار میخواد که هر کسی انجام نمیده.بهتره به خودشون بگید ...موظفند تمدید کنند
یا به کسی که لایسنس داره بدید براتون آیپی رو لایسنس بزنه اطلاعات رو بردارید بعد آیپی رو عوض کنه روی سرور جدید
اگر بخواید براتون پیگیری میکنم.
سرور فعال داریم و نمیتونیم روش ریسک کنیم... بنده خدا مشتری گناهی نداره سرور مشکل پیدا کنه..:دی
کارمون هم تخصصی لایسنس سی پنله....
اما بازم خواستید یه پ.خ بدید براتون سعی میکنم آیپی رو تایید کنم تا اطلاعات رو بردارید.
با دایرکت ادمین راحترم فکر کنم یک سال و نیم با سی پی پنل کار نکردم، قبلا باهاون صبحت کرده بودم همون سروره
اجازه بدین تا فردا ببینم درست کردن نکردن مزاحمتون میشم
آموزش درست حسابی هست ؟از چی می خواهی بک آپ بگیری ، از طریق SSH خیلی راحت می تونی از هر چی که دلت بخواهد بک آپ بگیری.
یکی دوماهی میخوام کار و متوقف کنم تا سیستمم راه اندازی بشه ( برنامه نویس بد قولی کرده؛ همین الان دوماه بیخودی تمدید کردم و استفاده ای نکردم )
میخوام از دایرکت ادمین بکاب بگیرم که بعد یکی دوماه بارگذاری کنم تنظیمات اسکریپت وقت گیره ( دیتابیس و فایل هاش )