• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
یه لینوکسی کار میخواد که هر کسی انجام نمیده.بهتره به خودشون بگید ...موظفند تمدید کنند
یا به کسی که لایسنس داره بدید براتون آیپی رو لایسنس بزنه اطلاعات رو بردارید بعد آیپی رو عوض کنه روی سرور جدید
اگر بخواید براتون پیگیری میکنم.
سرور فعال داریم و نمیتونیم روش ریسک کنیم... بنده خدا مشتری گناهی نداره سرور مشکل پیدا کنه..:دی
کارمون هم تخصصی لایسنس سی پنله....
اما بازم خواستید یه پ.خ بدید براتون سعی میکنم آیپی رو تایید کنم تا اطلاعات رو بردارید.
به هاستینگ میگم میگه اروری که میده رو بده به دایرکت ادمین بدم :general210: قبلا گفته بودم از وب هاستینگ تالک سرور نمیگرم ولی باز به خاطر قیمتش گرفتم ولی بعدش زد گرون کرد ولی باز تمدید کردم ولی اینجوری کرده و تا الان جواب نمیده

با دایرکت ادمین راحترم فکر کنم یک سال و نیم با سی پی پنل کار نکردم، قبلا باهاون صبحت کرده بودم همون سروره
اجازه بدین تا فردا ببینم درست کردن نکردن مزاحمتون میشم

از چی می خواهی بک آپ بگیری ، از طریق SSH خیلی راحت می تونی از هر چی که دلت بخواهد بک آپ بگیری.
آموزش درست حسابی هست ؟
یکی دوماهی میخوام کار و متوقف کنم تا سیستمم راه اندازی بشه ( برنامه نویس بد قولی کرده؛ همین الان دوماه بیخودی تمدید کردم و استفاده ای نکردم )
میخوام از دایرکت ادمین بکاب بگیرم که بعد یکی دوماه بارگذاری کنم تنظیمات اسکریپت وقت گیره ( دیتابیس و فایل هاش )

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
فردین جان از بنده ناراحت نشو اما بهتره به موضوع تایپیک توجه کنی.
یه تایپیک جداگانه در جای مناسب بزن توی امضات درج کن که خیلی خیلی بهتر جواب میده!

یه لینوکسی کار میخواد که هر کسی انجام نمیده.بهتره به خودشون بگید ...موظفند تمدید کنند
یا به کسی که لایسنس داره بدید براتون آیپی رو لایسنس بزنه اطلاعات رو بردارید بعد آیپی رو عوض کنه روی سرور جدید
اگر بخواید براتون پیگیری میکنم.
سرور فعال داریم و نمیتونیم روش ریسک کنیم... بنده خدا مشتری گناهی نداره سرور مشکل پیدا کنه..:دی
کارمون هم تخصصی لایسنس سی پنله....
اما بازم خواستید یه پ.خ بدید براتون سعی میکنم آیپی رو تایید کنم تا اطلاعات رو بردارید.
سلام
سرور یا هاست مخصوص ایمیل مارکتینگ داری؟
هاست که فک نکنم باشه. همون وی پی اس بهتره.
مر30

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
از صبح تا حالا خدا شاهده بیشتر از پنج بار این ایمیل واسم اومده: :general502:
koudyxnatiu44n3yy8yl.jpg

اگه یکی از عاملانش اینجاست، فحش گذاشتم اگه یه بار دیگه بفرستی! :general106:

واسه من تبلیغ ی چیز پی ان اومده بود
سایت شما فیلتر شد.
یک نیم سکته ای زدم

nader2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
دوستان سایتم با www باز نمیشه دامنه .com نت افرازه
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
به هاستینگ میگم میگه اروری که میده رو بده به دایرکت ادمین بدم :general210: قبلا گفته بودم از وب هاستینگ تالک سرور نمیگرم ولی باز به خاطر قیمتش گرفتم ولی بعدش زد گرون کرد ولی باز تمدید کردم ولی اینجوری کرده و تا الان جواب نمیده

با دایرکت ادمین راحترم فکر کنم یک سال و نیم با سی پی پنل کار نکردم، قبلا باهاون صبحت کرده بودم همون سروره
اجازه بدین تا فردا ببینم درست کردن نکردن مزاحمتون میشم

آموزش درست حسابی هست ؟
یکی دوماهی میخوام کار و متوقف کنم تا سیستمم راه اندازی بشه ( برنامه نویس بد قولی کرده؛ همین الان دوماه بیخودی تمدید کردم و استفاده ای نکردم )
میخوام از دایرکت ادمین بکاب بگیرم که بعد یکی دوماه بارگذاری کنم تنظیمات اسکریپت وقت گیره ( دیتابیس و فایل هاش )
کار راحتی است ، برای بکاپ فایل ها وارد SSH بشید ، روت سایتتون پوشه ای که فایل ها توش هست رو فشردش کنید.
مثلا سایت ات تو پوشه var/www/yoursite باشه cd /var/www بعد دستور tar zcvf ../yoursite.tar.gz
میتونی راحت دانلودش کنی.
برای mysql هم دستور زیر رو بزن ، رمز روت mydsql رو میخواهد.
mysqldump -u username -p dbname > db_dump.sql

username -> یوزر کاربری دیتابس ات
databse name -> اسم دیتابس

بعدش ، دایرکت ادمین اکسپایر بشه ، سایت ات سرجاشه ، اتفاق خاصی نمی افته ، دایرکت ادمین فقط یک رابط کاربری اس برای مدیریت سایت ها ، شما همیشه از طریق خط فرمان میتونی کنترل کامل روی سرور ات داشته باشی.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
واسه من تبلیغ ی چیز پی ان اومده بود
سایت شما فیلتر شد.
یک نیم سکته ای زدم
برای من هم اومد ، بنده سکته ناقص زدم و شکر خدا رد کردم :general404:
یه بیشعوری اومده ایمیل ما رو ادد کرده داخل یاهو گروپ ژاپن هر روز چهل تا اسپم میفرسته :| همین سایت شما فیلتر شد هم از این گروه اومده نه ؟

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام
سرور یا هاست مخصوص ایمیل مارکتینگ داری؟
هاست که فک نکنم باشه. همون وی پی اس بهتره.
مر30

چند ایمیل در ساعت؟
سرور باشه بیشتر میشه ارسال کرد اما محدوده ارسال رو عرض کنید...بهتر میتونم راهنمایی کنم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از صبح تا حالا خدا شاهده بیشتر از پنج بار این ایمیل واسم اومده: :general502:
koudyxnatiu44n3yy8yl.jpg

اگه یکی از عاملانش اینجاست، فحش گذاشتم اگه یه بار دیگه بفرستی! :general106:
ایمیلت رو بده از لیست حذف کنم :D

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
h
برای من هم اومد ، بنده سکته ناقص زدم و شکر خدا رد کردم :general404:
یه بیشعوری اومده ایمیل ما رو ادد کرده داخل یاهو گروپ ژاپن هر روز چهل تا اسپم میفرسته :| همین سایت شما فیلتر شد هم از این گروه اومده نه ؟
اره خودشه:general211:

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
یه محصول تک اوردیم این فروشگاه دارا کجان پس

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
حالا به چه دردي ميخوره ؟‌:دي

الان كه به درد نمي خوره

شايد سال بعد ارزش پيدا كنه چون دامنه تك كلمه اي هست -

تو هر ماه يكي دوتا دامنه اي ار ثبت مي كنم بره تو آرشيو نيك شايد ي روز به كار اومد ( جهت دلخوشي :D )

بالا