madman2011
Registered User
- نوشتهها
- 3,191
- لایکها
- 2,725
اسم من اون کنار چیکار میکنهارسال به 206 نفر از وبمستران پرشین تولز.
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:
pourya74 & siavashx & web-master & mohammad_vazin & mohammad026 & ******* & sashi24 & madman2011 & asrbarani & mcsaturday & niaztarin & zgg123 & javadth & ali-ahmari & r_e_z_a & hellbrain666 & mihanv & nader2013 &
معمولی رو به پایینه :دی دیر لود میشه ...دوستان این سایت رو باز کنید بی زحمت : http://www.acornprinters.co.uk/ سرعت لودش رو بگید .... خیلی اورژانسیه
خیلی بده ؟ معمولیه ؟ خوبه ؟
حرص نخور :دیدوست عزیز اقای فردین 78 این برای اخرین بار هست که دارم این را می نویسم و یک انتقاد هست. اگر بخوانید و عمل بکنید. مطمئن باشید .
پیشرفت می کنید. هر سوالی این جا نباید بپرسید. درسته این جا بخش گفت و گوی بین وبمستر ها هست. ولی جای دیگری هست به نام گوگل. اگر قرار بود . هر سوالی پیش پا افتاده ای مطرح بود افراد می پرسیدند. این تاپیک الان بالای 100 هزار صفحه داشت. مثلا خود بنده اگر 50 تا سوال دارم سعی می کنم 40 الی 45 تا را با جستجو کردن در گوگل و خواندن فروم ها و وبلاگ ها و سایت های دیگر حل بکنم . این گونه اطلاعاتم هم بیشتر و بهتر می شود . و بعدم 4 الی 5 سوال دیگر را نیز این جا می پرسم . شما داری هلو بپر تو گلو کار می کنی. یعنی هر چی می خواهی می پرسی. ادم باید کمی هم خودش را زحمت بدهد. و جستجو بکند.
در مورد سایت و این جور چیزا. بذار یک چیز را به صراحت بهت بگوییم. بنده بیش از 7.5 سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم. و تو این مدت بالای 22 الی 23 تا کار کردم و خدا را شکر از همه درامدی داشتم. و تو این مدت یک کار را که همیشه کردم و درامد داشتم. نویسندگی بوده است. از نویسندگی فروم و وبلاگ بگیر تا سایت. از مطلبی 25 تا تک تومانی بگیر تا مطلبی 3500 الی 4000 تومان.
این که می گویید نویسنده چند سایت بزرگ هستید. خیلی جای تعجب دارد. پول دامنه ندارید. پول هاست ندارید. می خواهید کسی به رایگان برایتان قالب اختصاصی بزند. بعدا که به درامد رسیدید. پولش را بدهید. می خواهید کسی برایتان رایگان پست بزند. وقتی سایت به درامد رسید بهش بدهید. واقعا خودتان اگر جای افراد دیگر بودید به خودتان چی می گفتید.
امیدوارم این انتقاد ها را بپذیرید . و انها را انجام بدهید.
دوست عزیز کسی که خودش نویسنده چند سایت بزرگ هست. برای سایت خودش نویسنده رایگان که نمی گیرید. خودش نویسندگی سایت
خودش را می کند. تا پیشرفتش بهتر بشود. بعدم چه طور هیچ پولی ندارید. مگر سایت های بزرگ پول خوب نمی دهند. بنده خودم نویسنده سایت های بزرگ بودم. حداقل درامد نویسندگانش در ماه دیگه بالای 250 الی 300 هست.
واقعا الان مشکل جوانان ما ارسال پیام به 206 تا اسپمر هست؟ :general208:و دولت هم اینو نمیخواد؟ :general306:دولت باید اقتصاد رو سر و سامون بده ... :general707:ارسال به 206 نفر از وبمستران پرشین تولز.
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:
pourya74 & siavashx & web-master & mohammad_vazin & mohammad026 & ******* & sashi24 & madman2011 & asrbarani & mcsaturday & niaztarin & zgg123 & javadth & ali-ahmari & r_e_z_a & hellbrain666 & mihanv & nader2013 &
کجا؟ دبی؟ من پیشنهاد دبی بهش دادم :دیWeb-Master مگه نرفتی :دی
وارد جزئیات خشنود نشو :دیکجا؟ دبی؟ من پیشنهاد دبی بهش دادم :دی
http://3speed.ir/سلام وب مسترهای عزیز
ببخشید پا برهنه میام اینجا
من امروز مهاجرت کردم به ios
حالا غرض از مزاحمت این که اپل آیدیمم ردیف شد و ساخته شد.الان میخوام شروع کنم به دانلود از اپ استور.تا جایی که میدونم باید چیز پی ان رو دستگاه ست بشه دیگه ؟من تهرانم و آی ای پی مم مخابرات.خالا با این اوصاف کدومتون وی پی ان مناسب من سراغ داره ؟
و دگیه اینکه اگه یه جوون مردی بیاد و بگه چجوری وی پی ان رو ios7 ست کنم.عالی میشه
ارسال به 206 نفر از وبمستران پرشین تولز.
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:
به آهنگ بود 20 اسفند گذاشتم
الان دو سه روزه روزانه دویست و خورده ای وردودی گوگل براش میاد یعد 1 ماه
آهنگشم فوق العاده مزخرفه
پس شما منتظر بلاک شدن باشید!email nist payam to persian tools
webmasteran montazar payam spam bashand
ورودی گوگل رو میشه خریداری کردمهم ورودی گوگلِ
اینجا از موسیقی هم میشه گفت؟و اما
email nist payam to persian tools
webmasteran montazar payam spam bashand
agha velesh konپس شما منتظر بلاک شدن باشید!
ورودی گوگل رو میشه خریداری کرد
مهم اینه که منطقی نیست پست یک ماه پیششون الان ورودی بخوره خانم رضوی.
اینجا از موسیقی هم میشه گفت؟
یه آهنگ جدید داریم
(ترانه و صداش کار خودمه:general307
با قندشکن نمیشه از استور دانلود کرد ، یعنی سرعتش خیلی کم میشه .سلام وب مسترهای عزیز
ببخشید پا برهنه میام اینجا
من امروز مهاجرت کردم به ios
حالا غرض از مزاحمت این که اپل آیدیمم ردیف شد و ساخته شد.الان میخوام شروع کنم به دانلود از اپ استور.تا جایی که میدونم باید چیز پی ان رو دستگاه ست بشه دیگه ؟من تهرانم و آی ای پی مم مخابرات.خالا با این اوصاف کدومتون وی پی ان مناسب من سراغ داره ؟
و دگیه اینکه اگه یه جوون مردی بیاد و بگه چجوری وی پی ان رو ios7 ست کنم.عالی میشه