• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
به آهنگ بود 20 اسفند گذاشتم
الان دو سه روزه روزانه دویست و خورده ای وردودی گوگل براش میاد یعد 1 ماه :eek:
آهنگشم فوق العاده مزخرفه:D

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ارسال به 206 نفر از وبمستران پرشین تولز.
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:
pourya74 & siavashx & web-master & mohammad_vazin & mohammad026 & ******* & sashi24 & madman2011 & asrbarani & mcsaturday & niaztarin & zgg123 & javadth & ali-ahmari & r_e_z_a & hellbrain666 & mihanv & nader2013 &
اسم من اون کنار چیکار میکنه:eek::eek::eek::eek::eek:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان این سایت رو باز کنید بی زحمت : http://www.acornprinters.co.uk/ سرعت لودش رو بگید .... خیلی اورژانسیه
خیلی بده ؟ معمولیه ؟ خوبه ؟
معمولی رو به پایینه :دی دیر لود میشه ...
دوست عزیز اقای فردین 78 این برای اخرین بار هست که دارم این را می نویسم و یک انتقاد هست. اگر بخوانید و عمل بکنید. مطمئن باشید .
پیشرفت می کنید. هر سوالی این جا نباید بپرسید. درسته این جا بخش گفت و گوی بین وبمستر ها هست. ولی جای دیگری هست به نام گوگل. اگر قرار بود . هر سوالی پیش پا افتاده ای مطرح بود افراد می پرسیدند. این تاپیک الان بالای 100 هزار صفحه داشت. مثلا خود بنده اگر 50 تا سوال دارم سعی می کنم 40 الی 45 تا را با جستجو کردن در گوگل و خواندن فروم ها و وبلاگ ها و سایت های دیگر حل بکنم . این گونه اطلاعاتم هم بیشتر و بهتر می شود . و بعدم 4 الی 5 سوال دیگر را نیز این جا می پرسم . شما داری هلو بپر تو گلو کار می کنی. یعنی هر چی می خواهی می پرسی. ادم باید کمی هم خودش را زحمت بدهد. و جستجو بکند.
در مورد سایت و این جور چیزا. بذار یک چیز را به صراحت بهت بگوییم. بنده بیش از 7.5 سال در زمینه کسب درامد از اینترنت هستم. و تو این مدت بالای 22 الی 23 تا کار کردم و خدا را شکر از همه درامدی داشتم. و تو این مدت یک کار را که همیشه کردم و درامد داشتم. نویسندگی بوده است. از نویسندگی فروم و وبلاگ بگیر تا سایت. از مطلبی 25 تا تک تومانی بگیر تا مطلبی 3500 الی 4000 تومان.
این که می گویید نویسنده چند سایت بزرگ هستید. خیلی جای تعجب دارد. پول دامنه ندارید. پول هاست ندارید. می خواهید کسی به رایگان برایتان قالب اختصاصی بزند. بعدا که به درامد رسیدید. پولش را بدهید. می خواهید کسی برایتان رایگان پست بزند. وقتی سایت به درامد رسید بهش بدهید. واقعا خودتان اگر جای افراد دیگر بودید به خودتان چی می گفتید.
امیدوارم این انتقاد ها را بپذیرید . و انها را انجام بدهید.
دوست عزیز کسی که خودش نویسنده چند سایت بزرگ هست. برای سایت خودش نویسنده رایگان که نمی گیرید. خودش نویسندگی سایت
خودش را می کند. تا پیشرفتش بهتر بشود. بعدم چه طور هیچ پولی ندارید. مگر سایت های بزرگ پول خوب نمی دهند. بنده خودم نویسنده سایت های بزرگ بودم. حداقل درامد نویسندگانش در ماه دیگه بالای 250 الی 300 هست.
حرص نخور :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:
pourya74 & siavashx & web-master & mohammad_vazin & mohammad026 & ******* & sashi24 & madman2011 & asrbarani & mcsaturday & niaztarin & zgg123 & javadth & ali-ahmari & r_e_z_a & hellbrain666 & mihanv & nader2013 &
واقعا الان مشکل جوانان ما ارسال پیام به 206 تا اسپمر هست؟ o_O:confused::general208:و دولت هم اینو نمیخواد؟ :general306:دولت باید اقتصاد رو سر و سامون بده ... :general707:
واقعا ارسال پیام به این 206 نفر چه فایده ای داره؟ نه پولی میدن برای تبلیغات، نه CMS میخرن، و نه شرکت عظیمی برای سرمایه گذاری دارن :general304:

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
بعد از 3ماه لطف گوگل شامل حال ما شد و بازدید کننده فرستاد :general503::general503:
I Love google

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام وب مسترهای عزیز :)
ببخشید پا برهنه میام اینجا
من امروز مهاجرت کردم به ios
حالا غرض از مزاحمت این که اپل آیدیمم ردیف شد و ساخته شد.الان میخوام شروع کنم به دانلود از اپ استور.تا جایی که میدونم باید چیز پی ان رو دستگاه ست بشه دیگه ؟من تهرانم و آی ای پی مم مخابرات.خالا با این اوصاف کدومتون وی پی ان مناسب من سراغ داره ؟
و دگیه اینکه اگه یه جوون مردی بیاد و بگه چجوری وی پی ان رو ios7 ست کنم.عالی میشه :)

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
حالا غرض از مزاحمت این که اپل آیدیمم ردیف شد و ساخته شد.الان میخوام شروع کنم به دانلود از اپ استور.تا جایی که میدونم باید چیز پی ان رو دستگاه ست بشه دیگه ؟من تهرانم و آی ای پی مم مخابرات.خالا با این اوصاف کدومتون وی پی ان مناسب من سراغ داره ؟
و دگیه اینکه اگه یه جوون مردی بیاد و بگه چجوری وی پی ان رو ios7 ست کنم.عالی میشه :)
http://3speed.ir/

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
قیمت فقط 10 هزار تومان
چند نمونه از لیست:

ایمیل بنده رو هم دارید؟:general706:

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
email nist payam to persian tools:confused:
webmasteran montazar payam spam bashand
پس شما منتظر بلاک شدن باشید!

مهم ورودی گوگلِ :D:D:D:D
ورودی گوگل رو میشه خریداری کرد
مهم اینه که منطقی نیست پست یک ماه پیششون الان ورودی بخوره خانم رضوی.

اینجا از موسیقی هم میشه گفت؟
یه آهنگ جدید داریم
(ترانه و صداش کار خودمه:general307:)

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
جدیدا گوگل خیلی مهربون شده
نکنه میخواد یهو حالمونو بگیره

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331
پس شما منتظر بلاک شدن باشید!

ورودی گوگل رو میشه خریداری کرد
مهم اینه که منطقی نیست پست یک ماه پیششون الان ورودی بخوره خانم رضوی.

اینجا از موسیقی هم میشه گفت؟
یه آهنگ جدید داریم
(ترانه و صداش کار خودمه:general307:)
agha velesh kon :confused:
ghalat kardam baba:D:general402:

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
با قندشکن نمیشه از استور دانلود کرد ، یعنی سرعتش خیلی کم میشه .
شما بعد از اتصال به قندشکن ، شروع به دانلود برنامه کن . یه خورده ای که از دانلودت گذشت قندشکن رو قطعش کن یهو سرعتت فضایی میشه :general707:

بالا