دیجی کالا روزی یک میلیاردو خورده ای سود ناخالصشه
عزيز يك ليوان آب خنك بخور بعد بيا بخون چي نوشتي
دیجی کالا روزی یک میلیاردو خورده ای سود ناخالصشه
سریع راه بندازید دیگه :دی پنل منم خودت زحمتش رو بکش و بسازاگر دیجی کالا اندازه سایتها ما تراکنش داشت :general707:
بترکون شده تراکنش ها.
تو یکی از درگاه هامون امروز حدود 600 میلیون موجودی گرفتم اولش گفتم اشتباهی اومده بعد دیدم نه واقعاً مدیر مالیمون خبر داره من بدبخت بی خبرم :general707:
یعنی باورم نمیشد اولش:general705:
خب...
وقتشه یه سایت درگاه واسط بزنیم و درگاه هایی که میدیم به مشتری رو پنل بدیم :general707:
میخوام ببینم کی میتونه...!
اولا که هنوز هم به بلف بودن این حرف مطمئنم ولی لازمه ذکر کنم مدیر دیجی کالا تو همایش گفتند روزانه 2000 فروش دارن و دوستان هم حساب کردن هر سفارش حداقل 600 هزار تومن قیمتش باشه میشه روزی 1.2 میلیارد تومن فروش (گردش مالی ) و اصلا این مبلغ سود نیست به علاوه حقوق 200-300 کارمند و مهندس رو هم باید بدن! اینجوری شما میگی روزی 1 میلیارد سود میشه سالی نزدیک 400 میلیارد سود، سودش از شرکت های نفتی هم بیشتر میشه!!دیجی کالا روزی یک میلیاردو خورده ای سود ناخالصشه
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :دیاولا که هنوز هم به بلف بودن این حرف مطمئنم ولی لازمه ذکر کنم مدیر دیجی کالا تو همایش گفتند روزانه 2000 فروش دارن و دوستان هم حساب کردن هر سفارش حداقل 600 هزار تومن قیمتش باشه میشه روزی 1.2 میلیارد تومن فروش (گردش مالی ) و اصلا این مبلغ سود نیست به علاوه حقوق 200-300 کارمند و مهندس رو هم باید بدن! اینجوری شما میگی روزی 1 میلیارد سود میشه سالی نزدیک 400 میلیارد سود، سودش از شرکت های نفتی هم بیشتر میشه!!
چه خبر رفیق!
به دلتنگی رفقا نمیکنی نظری!؟
تقی..توقی...ندایی..خبری...؟!
اولا که هنوز هم به بلف بودن این حرف مطمئنم ولی لازمه ذکر کنم مدیر دیجی کالا تو همایش گفتند روزانه 2000 فروش دارن و دوستان هم حساب کردن هر سفارش حداقل 600 هزار تومن قیمتش باشه میشه روزی 1.2 میلیارد تومن فروش (گردش مالی ) و اصلا این مبلغ سود نیست به علاوه حقوق 200-300 کارمند و مهندس رو هم باید بدن! اینجوری شما میگی روزی 1 میلیارد سود میشه سالی نزدیک 400 میلیارد سود، سودش از شرکت های نفتی هم بیشتر میشه!!
سوتی تو بنر ات رو نگاه کن:بیاین دومین ها رو بخرین ما بریم پی کار و زندگیمون
بیاین دومین ها رو بخرین ما بریم پی کار و زندگیمون
دامین برای موضوع پ.و.رن هم داری :دیبیاین دومین ها رو بخرین ما بریم پی کار و زندگیمون
میخوای دم خود پرداز بایستی :دیحرف از تراکنش روزانه زدید ، یک طرح دارم ، اگر پایه باشید کم کمش روزی 10,000 دلار رو داره.
فقط هم یک دوربین می خواهد و چندتا هنرپیشه قابل از نوع مونث :general703:
من خریدارم شما نمیفروشی :دیبیاین دومین ها رو بخرین ما بریم پی کار و زندگیمون
خوب با بنرت علاف شدیم :دیبیاین دومین ها رو بخرین ما بریم پی کار و زندگیمون
حوصله داری . واقعا به علافی معنایی نوین بخشیدیسوتی تو بنر ات رو نگاه کن:
(علافی )
عزیزم اون میشه الافی
والا یه چند بار اینکارو کردم همش خرج دات کامها شدir ها رو , رو كن