حرف از تراکنش روزانه زدید ، یک طرح دارم ، اگر پایه باشید کم کمش روزی 10,000 دلار رو داره.
فقط هم یک دوربین می خواهد و چندتا هنرپیشه قابل از نوع مونث :general703:
طرح وب كم سك... براي ايرانيان كولاك ميكنه :general703:
حرف از تراکنش روزانه زدید ، یک طرح دارم ، اگر پایه باشید کم کمش روزی 10,000 دلار رو داره.
فقط هم یک دوربین می خواهد و چندتا هنرپیشه قابل از نوع مونث :general703:
حوصله داری . واقعا به علافی معنایی نوین بخشیدی
http://sdmomo.blogfa.com/post-1.aspx
یسبچه ها تو سایت بیتوته قسمت کاربران انلاین شده است مثلا 20 هزار نفر. یعنی در همان لحظه 20 هزار نفر انلاین هستند.
من خریدارم شما نمیفروشی :دی
به چشم.خوب با بنرت علاف شدیم :دی
یکم سرعتشو بیشتر کن :دی
معنیه دیگه ایم میتونه داشته باشه؟ :دیبچه ها تو سایت بیتوته قسمت کاربران انلاین شده است مثلا 20 هزار نفر. یعنی در همان لحظه 20 هزار نفر انلاین هستند.
بنر کار خودته؟کو ؟ کی ؟ والا میخام همه رو رد کنم دیگه حسش نیست منتها واسه بعضی دامنه ها پیشنهادای عجیب غریب میدن
به چشم.
لینک امضام پولی شد؟دوستان کسانی که لینک امضای بنده را می خواهند. سه ماهه فقط و فقط 15 تومان می دهم.
کسانی خواستند پیام خصوصی بدهند.
معنی دیگه ای نه نداره. رفیق. گفتم همین جوری یک سوالی بپرسیم. رتبه اش 17 ایران هست. یعنی برای رسیدن به این رتبه باید بالای 20 هزار انلاین در لحظه داشت.معنیه دیگه ایم میتونه داشته باشه؟ :دی
دوست عزیز. کلا کسانی که بالای چندین هزار پست دارند. امضای خود را چه به صورت بنر و چه به صورت لینک اجاره می دهند. یا مثلا افرادیلینک امضام پولی شد؟
آره ولی خب اصلا اینکاره نیستم همینجوری الکی ساختم.بنر کار خودته؟
دیجیکالا روزی 1 میلیارد و 200 سود ناخالص داره آیا میدانستید
بعد من هی میگم سایت خدماتی بهتر از محتوا هست میگید نه
---گوه خورد هر کی گفت نه این آمارو از کجا اوردی؟
بالاخره چند چند؟دیجی کالا روزی یک میلیاردو خورده ای سود ناخالصشه
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))---
بالاخره چند چند؟
بنر جالبیهآره ولی خب اصلا اینکاره نیستم همینجوری الکی ساختم.
ممنون. دفعه اوله واسه نست ساختم.بنر جالبیه
شما پول کاربرای ابرکلیک رو نمیخوای تصفیه کنی سیّد!؟؟؟دیگه 200 300 تا کارمند هم نداره شاید 60 50 تا داشته باشه
شما پول کاربرای ابرکلیک رو نمیخوای تصفیه کنی سیّد!؟؟؟
عزيز يك ليوان آب خنك بخور بعد بيا بخون چي نوشتي
اولا که هنوز هم به بلف بودن این حرف مطمئنم ولی لازمه ذکر کنم مدیر دیجی کالا تو همایش گفتند روزانه 2000 فروش دارن و دوستان هم حساب کردن هر سفارش حداقل 600 هزار تومن قیمتش باشه میشه روزی 1.2 میلیارد تومن فروش (گردش مالی ) و اصلا این مبلغ سود نیست به علاوه حقوق 200-300 کارمند و مهندس رو هم باید بدن! اینجوری شما میگی روزی 1 میلیارد سود میشه سالی نزدیک 400 میلیارد سود، سودش از شرکت های نفتی هم بیشتر میشه!!
---
بالاخره چند چند؟