ماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:من دوس دختر ناز خفن می خوام
09132308...
:general306:من دوس دختر ناز خفن می خوام
09132308...
حتما هم سایت تفریحی هست :دیماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:
میخای بخری؟ منم ی دومین دارم:60dl.com
چند می ارزه ؟
روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک![]()
حتما از این بچه 14 یا 15 ساله هاس که ...ماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:
:general304:روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک![]()
مثل اون متن بالای صفحه تیک دیتا ؟ خوبه اون؟ هر ساعت یه چیزی عوض بشه؟دوستان تازه یه سوالی یادم افتادش که قبلا هی میخواستم بپرسم
این سایت منه:http://www.takdl.ir/
بالا نوشته کلام روز , بگو خب
حالا چیکار کنم که هر روز یه نوشته بیادش؟:general610:
الان چون قالب نسخه اصل نیستش کار نمیکنه:general208:
چه کدی هستش برای این کار:general210:
دهنت سرویس...... :general707: (البته ببخشید که هنوز همو نمیشناسیم اینو میگم:general504روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک![]()
مثل اون متن بالای صفحه تیک دیتا ؟ خوبه اون؟ هر ساعت یه چیزی عوض بشه؟
دهنت سرویس...... :general707: (البته ببخشید که هنوز همو نمیشناسیم اینو میگم:general504![]()
نه دخی ام نه دبیرستانی :دینه دادا بگو اصلا با همیناس با هم دیگه اشنا می شن![]()
نه دخی ام نه دبیرستانی :دی
متاهل هم هستم و تو زمان خودم سراغ این چیزا نرفتم :general307:
فدای شما....:general504::general504::general504:
اتفاقاً از عشق های اون دوران هم پشیمونم...می رفتی الان حسرت نخوری![]()
نمی دونم دوست نداری می خوای نخوراتفاقاً از عشق های اون دوران هم پشیمونم...
حسرت چی رو بخورم!؟
خداییش وب خوبی داریرفتم یه لیوان چاپ کنم یارو دراومد گفت : یوفونت سایت شماست ؟(لوگو سایتمو زدم رو لیوان) گفتم بعله یارو گفت آآآآآآ من روزی 3بار سرمیزنم عاشق وبتم و . . . خلاصه 1ساعت داشت باهام صحبت میکرد خخخخ آخرشم یه تخفیف حسابی بهم داد گفتم این سایت داری یه جا به دردمون خورد واقعا انرژی گرفتم از این اتفاق :general208:
همین که تو این تاپیک پست نداری یعنی یه وبمستر موفقی!خیر سرمون ما هم وبمستریم! یه پست تو این تاپیک ندارم!
صد و سي تا ايميل مشتري ها رو جواب ندادم .رفتم یه لیوان چاپ کنم یارو دراومد گفت : یوفونت سایت شماست ؟(لوگو سایتمو زدم رو لیوان) گفتم بعله یارو گفت آآآآآآ من روزی 3بار سرمیزنم عاشق وبتم و . . . خلاصه 1ساعت داشت باهام صحبت میکرد خخخخ آخرشم یه تخفیف حسابی بهم داد گفتم این سایت داری یه جا به دردمون خورد واقعا انرژی گرفتم از این اتفاق :general208: