ماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:من دوس دختر ناز خفن می خوام
09132308...
:general306:من دوس دختر ناز خفن می خوام
09132308...
حتما هم سایت تفریحی هست :دیماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:
میخای بخری؟ منم ی دومین دارم:60dl.com
چند می ارزه ؟
روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک
حتما از این بچه 14 یا 15 ساله هاس که ...ماهی یه نفر تو سایتم نظر میده ، اونوقت ببین چی می نویسه :
:general306:
:general304:روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک
مثل اون متن بالای صفحه تیک دیتا ؟ خوبه اون؟ هر ساعت یه چیزی عوض بشه؟دوستان تازه یه سوالی یادم افتادش که قبلا هی میخواستم بپرسم
این سایت منه:http://www.takdl.ir/
بالا نوشته کلام روز , بگو خب
حالا چیکار کنم که هر روز یه نوشته بیادش؟:general610:
الان چون قالب نسخه اصل نیستش کار نمیکنه:general208:
چه کدی هستش برای این کار:general210:
دهنت سرویس...... :general707: (البته ببخشید که هنوز همو نمیشناسیم اینو میگم:general504روز زن بر جمع کثیری از دختر دبیرستانی ها مبارک
مثل اون متن بالای صفحه تیک دیتا ؟ خوبه اون؟ هر ساعت یه چیزی عوض بشه؟
دهنت سرویس...... :general707: (البته ببخشید که هنوز همو نمیشناسیم اینو میگم:general504
نه دخی ام نه دبیرستانی :دینه دادا بگو اصلا با همیناس با هم دیگه اشنا می شن
نه دخی ام نه دبیرستانی :دی
متاهل هم هستم و تو زمان خودم سراغ این چیزا نرفتم :general307:
فدای شما....:general504::general504::general504:
اتفاقاً از عشق های اون دوران هم پشیمونم...می رفتی الان حسرت نخوری
نمی دونم دوست نداری می خوای نخوراتفاقاً از عشق های اون دوران هم پشیمونم...
حسرت چی رو بخورم!؟
خداییش وب خوبی داریرفتم یه لیوان چاپ کنم یارو دراومد گفت : یوفونت سایت شماست ؟(لوگو سایتمو زدم رو لیوان) گفتم بعله یارو گفت آآآآآآ من روزی 3بار سرمیزنم عاشق وبتم و . . . خلاصه 1ساعت داشت باهام صحبت میکرد خخخخ آخرشم یه تخفیف حسابی بهم داد گفتم این سایت داری یه جا به دردمون خورد واقعا انرژی گرفتم از این اتفاق :general208:
همین که تو این تاپیک پست نداری یعنی یه وبمستر موفقی!خیر سرمون ما هم وبمستریم! یه پست تو این تاپیک ندارم!
صد و سي تا ايميل مشتري ها رو جواب ندادم .رفتم یه لیوان چاپ کنم یارو دراومد گفت : یوفونت سایت شماست ؟(لوگو سایتمو زدم رو لیوان) گفتم بعله یارو گفت آآآآآآ من روزی 3بار سرمیزنم عاشق وبتم و . . . خلاصه 1ساعت داشت باهام صحبت میکرد خخخخ آخرشم یه تخفیف حسابی بهم داد گفتم این سایت داری یه جا به دردمون خورد واقعا انرژی گرفتم از این اتفاق :general208: