• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بچه ها من یه دامنه ثبت کردم دیروز امروز منصرف شدم
به نت افراز گفتم برگشت می زنید گفت باید بری داخل شناسه ات تو ایرنیک لغو بزنی و من رفتم لغو زدم
ایرنیک همچین ایمیلی زد

لطفا انصراف کتبی خود را از این دامنه به صورت امضا شده به شماره ۲۲۲۹۵۷۰۰ ارسال نمایید یا ترجیحا با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه حذف دامنه از بخش دامنه به این مرکز ارسال نمایید.
برای اشخاص حقیقی ارسال کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی ارسال متن انصراف بصورت رسمی در سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل و کپی روزنامه رسمی الزامی است.
هزینه انصراف نصف واحد یا معادل: ۴۰۰۰۰ ریال است.
واحد ثبت‌دامنه
*

الان من باید یه درخواست بنویسم با کارت ملی؟ 4000 تومنو چطوری براشون پرداخت کنم؟ یا شما از برگشت مبلغ کسرمی کنید؟

نت افراز اینطوری گفت:

با سلام خدمت شما

تا جایی که بررسی شد در حال حاضر دامنه توسط ثبت و فعال شده است.

لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک درخواستی لازم است تا موضوع را از طریق بخش پشتیبانی ایرنیک پیگیری فرمایید.

حالا چه کنم؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
به نت افراز گفتم برگشت می زنید گفت باید بری داخل شناسه ات تو ایرنیک لغو بزنی و من رفتم لغو زدم
ایرنیک همچین ایمیلی زد

لطفا انصراف کتبی خود را از این دامنه به صورت امضا شده به شماره ۲۲۲۹۵۷۰۰ ارسال نمایید یا ترجیحا با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه حذف دامنه از بخش دامنه به این مرکز ارسال نمایید.
برای اشخاص حقیقی ارسال کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی ارسال متن انصراف بصورت رسمی در سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل و کپی روزنامه رسمی الزامی است.
واحد ثبت‌دامنه
*

الان من باید یه درخواست بنویسم با کارت ملی؟ 4000 تومنو چطوری براشون پرداخت کنم؟ یا شما از برگشت مبلغ کسرمی کنید؟

نت افراز اینطوری گفت:

با سلام خدمت شما

لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک درخواستی لازم است تا موضوع را از طریق بخش پشتیبانی ایرنیک پیگیری فرمایید.

حالا چه کنم؟
هیچی ارزش نداره ب خاطر 4ت خودت رو اسیر کنی و فک نکنم برگشت بزنن . . . البته اساتید بهتر میدونن

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
ایرنیک همچین ایمیلی زد

واحد ثبت‌دامنه
*

نت افراز اینطوری گفت:

با سلام خدمت شما

حالا چه کنم؟
بیخیال انصراف شو و دامنه رو تو پنلت نگه دار

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اعصابم خورده :general211::(:general312: نمیدونم چیکارررررررر کنم:general306:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بیخیال انصراف شو و دامنه رو تو پنلت نگه دار
اره داداش منم به این فکرمی کنم
ولی الان که یه سری مراحل انصرافو رفتم یعنی وسط زمین و هوام نمی دونم الان وضعیت به چه شکله!

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سیناترا آدرس سایتت همون انجمنه هست ؟

بله همون سایت فقیرونه. زیاد بازدید نداره آخه محتواش خاصه کمتر کسی دنبالشه. 10 ماهه راه انداختمش حدود 70 هزار تا بازدید داشته. الکسا تا حدود 5 میلیون اومد الان باید حدود 6 میلیون باشه. تو ایران هم حدود 100 هزار. دیگه توانایی ماهم در همین حده. سایت تجاری نیست که

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
حقیقتش برای ورودی های کم داریم یه برنامه مینویسیم که فعلاً اماده نشده که خودتون بتونید میزانش رو تعیین کنید و هر زمان خواستید :/.(طع!
برای ایران چون خیلی از سایتها فیل هست و فیل میشه باید یه طوری کار بشه که بعد کل سایت ما فیل نشه و به خاطر همین ریسکه تو ایران همچین کاری کرد!
اما این رو میزنیم و اینکه امکانش هست که به ازای ورودی هزینه ای پرداخت نکنید و ... تنها خودتون همون کار رو بکنید.
یعنی خودتون هم ورودی گوگل سایتهای دیگه رو تامین میکنید.

خیلی خوبه, آماده شد خبرم کنید من فعلا عجله ندارم دارم براورد هزینه می کنم.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
بله همون سایت فقیرونه. زیاد بازدید نداره آخه محتواش خاصه کمتر کسی دنبالشه. 10 ماهه راه انداختمش حدود 70 هزار تا بازدید داشته. الکسا تا حدود 5 میلیون اومد الان باید حدود 6 میلیون باشه. تو ایران هم حدود 100 هزار. دیگه توانایی ماهم در همین حده. سایت تجاری نیست که

خوب انجمنیه .. از کارت صدا سر درمیاری ؟ .. کارت صدای حرفه ای آهنگ سازی

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
جلوی این ایمیل های اسپم رو نمیشه گرفت؟ روزی 40 تا میاد سرویس شدم :|
این وبمسترها میرن بانک ایمیل میخرن بعد میرن به همه ارسال میکنن نمیدونن که روزی 30 40 تا از این ایمیل ها داره برای اون فرد ارسال میشه و باعث میشه که فروشی نداشته باشن! آقا بیخیال این نوع تبلیغات بشین دیگه :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نظر شما درباره عکس زیر چیست ؟
68689074938018529599.jpg

بالا