خیلی کم :دیسایتی که الکساش 13000 ایران باشه باید تو روز چند تا ای پی ببینن اونو؟
لطفا جواب بدید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
فقط آیپی نیست خیلی از عوامل دخیله.سایتی که الکساش 13000 ایران باشه باید تو روز چند تا ای پی ببینن اونو؟
لطفا جواب بدید
هاست خوب چنگیز هاست هستشهاست خوب چیست و کجاست؟
تولبار حتما نباید نصب باشه! الکسا فقط از تولبار نمیفهمه که سایت چقدر بازدید داره! اونجوری بود الان رفاهی سر یه هفته 15 نمیشد!فقط آیپی نیست خیلی از عوامل دخیله.
اینکه بتونی کاربرانتن رو راضی کنی که تولبار سایتت رو نصب کنن.
page view
اینکه چه تعداد از کاربران سایت تولبار خود الکسا رو داشته باشن
و ....
اگه نصب باشه تاثیزش بیشترهتولبار حتما نباید نصب باشه! الکسا فقط از تولبار نمیفهمه که سایت چقدر بازدید داره! اونجوری بود الان رفاهی سر یه هفته 15 نمیشد!
همچین اتفاقی برا افتاد ولی با یه تفاوت خیلی بزرگرفتم یه لیوان چاپ کنم یارو دراومد گفت : یوفونت سایت شماست ؟(لوگو سایتمو زدم رو لیوان) گفتم بعله یارو گفت آآآآآآ من روزی 3بار سرمیزنم عاشق وبتم و . . . خلاصه 1ساعت داشت باهام صحبت میکرد خخخخ آخرشم یه تخفیف حسابی بهم داد گفتم این سایت داری یه جا به دردمون خورد واقعا انرژی گرفتم از این اتفاق :general208:
اگه سعی کنی آخر شب یه دو ساعت به موس بدبخت استراحت بدی زود زود خراب نمیشه ( من خودم دو ساعت با دست چپ !!! با موس کار میکنم که موس زیر فشار دست راست نباشه الان 1 ساله داره مثل اسب کار می کنه )یه موس قدیمی دارم مال سال 81-83، لامصب مثه خر داره کار میکنه، ولی بعضی وقتا دکمه هاش اذیت میکنن، اونو میزارم کنار هر 2-3 ماهی یکبار موسام خراب میشن میرم اونو برمیدارم دوباره فرداش یه موس جدید میخرم 3 ماه بعد خراب میشه! : )))
افزونه screenshoter 1.01 برای فایرفاکس
پس از کجا میفمه؟:general707:تولبار حتما نباید نصب باشه! الکسا فقط از تولبار نمیفهمه که سایت چقدر بازدید داره! اونجوری بود الان رفاهی سر یه هفته 15 نمیشد!
عزیز بدون تولبار هم می فهمه اما تاثیر تولبار خیلی زیادهتولبار حتما نباید نصب باشه! الکسا فقط از تولبار نمیفهمه که سایت چقدر بازدید داره! اونجوری بود الان رفاهی سر یه هفته 15 نمیشد!
روزی 40 الی 50 تا ای پی دارهخیلی کم :دی
یه آمارگیر بزار تو سایت تا متوجه بشی
خدایی تو یه هفته شد 15؟تولبار حتما نباید نصب باشه! الکسا فقط از تولبار نمیفهمه که سایت چقدر بازدید داره! اونجوری بود الان رفاهی سر یه هفته 15 نمیشد!
بله بلهاگه نصب باشه تاثیزش بیشتره
منظورشون این بودش
بستگی داره چجوری به سایت وارد بشی مثلا اگه با تن تاک وارد بشی فوری میفهمه و نیاز به هیچ چیزی نیستپس از کجا میفمه؟:general707:
خب شاید اینجوری باشه ولی مگه تولبار چی کار میکنه؟ اینو من نفهمیدم :دیعزیز بدون تولبار هم می فهمه اما تاثیر تولبار خیلی زیاده
فک میکنی رتبش خوبه؟ خوب نیست :دیروزی 40 الی 50 تا ای پی داره
10 تا از گوگل
ولی من تعجب کردپ با این رتبه بازدیدش چرا اینجوریه!
قضیه ی تولبار چیه؟
اگه تولبار نباشه پس اون اطلاعاتش رو از کجا باید در بیاره؟ بعله:دیخب شاید اینجوری باشه ولی مگه تولبار چی کار میکنه؟ اینو من نفهمیدم :دی
خوب هنوز معلوم نیست الکسا روی چه حسابی بدون استفاده از تولبارش می فهمه که چند نفر از فلان سایت بازدید داشتن.خب شاید اینجوری باشه ولی مگه تولبار چی کار میکنه؟ اینو من نفهمیدم :دی
رتبه ش که خوبهبله بله
بستگی داره چجوری به سایت وارد بشی مثلا اگه با تن تاک وارد بشی فوری میفهمه و نیاز به هیچ چیزی نیست
خب شاید اینجوری باشه ولی مگه تولبار چی کار میکنه؟ اینو من نفهمیدم :دی
فک میکنی رتبش خوبه؟ خوب نیست :دی
تولبار الکسا