• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
دوستان یکی هست 6500 به یک کارت بانک سپه واریز کنه؟ بعد من 6500 رو تو درگاهش واریز کنم؟

خداوکیلی گیر افتادم بدجور اگه میشه کمک کنید گول مول هم نیست میخوام دلار از یکی بخرم اگه خواست یوزرشو نشونتون میدم که فروشنده معتبر هستش

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یاهو ادد کن : iranvisacart

هیچ کس این مقدار رو انجام نمیده همه بالای 50 دلار انجام میدن

اینم مال یکی از مشتریاس که داده بودیم یه ایرانی انجام بده که دستمون رو گذاشت توی پوست گردو
الان این سرویس رو باید از اجنبی ها بخریم که پیپال قبول میکنن

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
دوستان یکی هست 6500 به یک کارت بانک سپه واریز کنه؟ بعد من 6500 رو تو درگاهش واریز کنم؟

خداوکیلی گیر افتادم بدجور اگه میشه کمک کنید گول مول هم نیست میخوام دلار از یکی بخرم اگه خواست یوزرشو نشونتون میدم که فروشنده معتبر هستش

شماره كارت شو بفرست

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

اینم مال یکی از مشتریاس که داده بودیم یه ایرانی انجام بده که دستمون رو گذاشت توی پوست گردو
لینکش رو بده تا ببینم این رفیق ما پرداخت میتونه بکنه یا نه ؟

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان نیاز به راهنماییتون دارم.
در رابطه با همکاری انجمنم با یه فروشگاه.
می‌خوام با یه استاد موسیقی (که آشنا و دوستم هست) صحبت کنم که بعنوان واسطه بره با یه فروشگاه محصولات موسیقی صحبت کنه. و اون فروشگاه لوازم و اجناس ما رو تأمین کنه تا بتونیم فروشگاه بزنیم. در ازای فروش محصولات اون شخص، 35 درصد از سود فروش رو بعنوان کمیسیون می‌گیریم. محصولاتی هم که قراره برای فروش بذاریم شامل لوازم جانبی (مثلاً پایه نت، تیونر، پرده و خرک و گوشیِ ساز و...) و کتب موسیقی می‌شه. شاید سازهای غیر حرفه ای و ارزون سنتی رو هم برای فروش گذاشتیم.
رتبه انجمن 400 هزار هست و در رابطه با موسیقی سنتی. روزانه هم حدود 20 پست ارسال می‌شه و حدود 20 کاربر فعال (پایۀ ثابت) داره که هر روز هم داره بهش اضافه می‌شه.
حالا چند تا سوال:
بنظر شما می‌گیره این کار؟
چقدر دردسر داره؟
چقدر هزینه داره؟
مجوز می‌خواد؟
نماد اجباریه؟
کلاً پیشنهادی در این زمینه دارید؟ نظری که کارساز باشه.

درضمن دو فروشگاه (یکی تهران که محصولات دیجیتالی داره و یکی هم اصفهان که تمام محصولات موسیقی رو داره) پیشنهاد همکاری دادن که نتونستیم با مورد اصفهانی به توافق برسیم و هنوز هم سر اختلاف نظرها با فروشگاه تهرانی بحث نکردیم.

پ.ن: ینی می‌شه من یه روز از سایتم اونقدری درآمد داشته باشم که بتونم Z2 بخرم؟ :(

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چندتا سايت تاپ با مديريت محتواي دیتالایف انجین كسي سراغ داره معرفي كنه

ميخواي خودت رو متقاعد كني كه از ديتالايف استفاده كني ؟:دي
توي انجمن ديتالايف يادمه قبلا تاپيك در اين مورد بود سايتهاي خارجي كه از dle استفاده ميكردن رو معرفي كرده بود

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ميخواي خودت رو متقاعد كني كه از ديتالايف استفاده كني ؟:دي
توي انجمن ديتالايف يادمه قبلا تاپيك در اين مورد بود سايتهاي خارجي كه از dle استفاده ميكردن رو معرفي كرده بود

ن
قصدم تست و مقايسه بود

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
دوستان نیاز به راهنماییتون دارم.
در رابطه با همکاری انجمنم با یه فروشگاه.
می‌خوام با یه استاد موسیقی (که آشنا و دوستم هست) صحبت کنم که بعنوان واسطه بره با یه فروشگاه محصولات موسیقی صحبت کنه. و اون فروشگاه لوازم و اجناس ما رو تأمین کنه تا بتونیم فروشگاه بزنیم. در ازای فروش محصولات اون شخص، 35 درصد از سود فروش رو بعنوان کمیسیون می‌گیریم. محصولاتی هم که قراره برای فروش بذاریم شامل لوازم جانبی (مثلاً پایه نت، تیونر، پرده و خرک و گوشیِ ساز و...) و کتب موسیقی می‌شه. شاید سازهای غیر حرفه ای و ارزون سنتی رو هم برای فروش گذاشتیم.
رتبه انجمن 400 هزار هست و در رابطه با موسیقی سنتی. روزانه هم حدود 20 پست ارسال می‌شه و حدود 20 کاربر فعال (پایۀ ثابت) داره که هر روز هم داره بهش اضافه می‌شه.
حالا چند تا سوال:
بنظر شما می‌گیره این کار؟
چقدر دردسر داره؟
چقدر هزینه داره؟
مجوز می‌خواد؟
نماد اجباریه؟
کلاً پیشنهادی در این زمینه دارید؟ نظری که کارساز باشه.

درضمن دو فروشگاه (یکی تهران که محصولات دیجیتالی داره و یکی هم اصفهان که تمام محصولات موسیقی رو داره) پیشنهاد همکاری دادن که نتونستیم با مورد اصفهانی به توافق برسیم و هنوز هم سر اختلاف نظرها با فروشگاه تهرانی بحث نکردیم.

پ.ن: ینی می‌شه من یه روز از سایتم اونقدری درآمد داشته باشم که بتونم Z2 بخرم؟ :(

به نظرم دردسرش زياده !!

ضمنا ميگي كاربرا ثابت هستن و تخصص شون همينه و مطمئنا نميشه رو فروش زياد حساب كرد

من جاي شما بودم سايت رو مي آوردم شماره يك تو اين تخصص و بعد تبليغات مرتبط قبول مي كردم
بدون دردسر !!

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
به نظرم دردسرش زياده !!

ضمنا ميگي كاربرا ثابت هستن و تخصص شون همينه و مطمئنا نميشه رو فروش زياد حساب كرد

من جاي شما بودم سايت رو مي آوردم شماره يك تو اين تخصص و بعد تبليغات مرتبط قبول مي كردم
بدون دردسر !!
یعنی شما می‌گی بجای سرمایه گذاری روی ایجاد فروشگاه، روی سئو و تبلیغات سرمایه گذاری کنم تا سایت بیاد بالا؟
خب ببینید، درسته دردسر زیاده ولی درآمد هم خوبه.
مثلاً یه کتاب 30 هزار تومنی، 10 هزار تومنش سوده. و از این 10 هزار تومن، 3500تومنش به من تعلق می‌گیره.
یه ساز 3میلیونی، پونصد هزارش سوده که 175هزار تومنش به من تعلق می‌گیره.
خوب نیست بنظر شما؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
یعنی شما می‌گی بجای سرمایه گذاری روی ایجاد فروشگاه، روی سئو و تبلیغات سرمایه گذاری کنم تا سایت بیاد بالا؟
خب ببینید، درسته دردسر زیاده ولی درآمد هم خوبه.
مثلاً یه کتاب 30 هزار تومنی، 10 هزار تومنش سوده. و از این 10 هزار تومن، 3500تومنش به من تعلق می‌گیره.
یه ساز 3میلیونی، پونصد هزارش سوده که 175هزار تومنش به من تعلق می‌گیره.
خوب نیست بنظر شما؟

خوب بودن كه خوبه :D

دوست عزيز فروش سخته!! نمي دونم تا الان تو كار فروش اينترنتي سابقه داشتي يا نه
پيشنهاد مي كنم قبل راه اندازي فروشگاه ! چندتا محصول مرتبط به تخصص انجمنت تو سيستم هاي همكاري در فروش پيدا كني و روي اون محصولات كار كني تا سختي كار بياد دستت كه فروش اونقدر هم ساده نيست
بخصوص كه كاربرات ثابت هستن - اين ثابت بودن كاربر خيلي تاثير داره !! چون ي كار بر مياد هر روز ي تبليغ رو مي بينه
حالا بخواي با پست كار كني و دردسر ارسال و برگشتي خوردن محصولات و ضربه خوردن جنسا و .... به كنار

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412

انجام که میدن ولی خوب کارمزد می گیرن.
loardshin چی؟ به اون گفتی؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
داداش منتظر من نباش ي نفر ديگه رو بياب واسه اين كار

واست درگاه پرداخت آماده كردم كه واريز كني ولي رفتي و ما رو هم اينجا كاشتي
کی گفته داداش 6500 ریختم تاخیرش هم رفتیم یه شام خوردیم دیگه ببخشید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
کی گفته داداش 6500 ریختم تاخیرش هم رفتیم یه شام خوردیم دیگه ببخشید

دمت تو گرم وسط پ/خ ميري شام !!:eek:
من با اينكه كار داشتم موندم چون قبول كرده بودم كارتو ;)
واريز كردم به اون كارت سپه كه گفتي

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
برای ایجاد فایلهای ویدیویی با امکان نمایش کیفیتهای مختلف بصورت آنلاین مثل یوتیوب و ایرانی مثلا اپارات اسکریپت خاصی داره یا خیر ؟

من میخوام بدونم قالبهای وردپرس مخصوص اشتراک ویدیو خودشون این کار رو اتومات هنگام اپلود فیلم انجام میدن یا نه ؟ ممنون

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سایت های موزیک و ... فیلتر میشن چطوری دامین جدید رو , روسایت اوکی میکنن؟

بالا