MOHAMMAD026
Registered User
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :دیربات هستن برادر
صفحه عضويت ي كد امنيتي يا ي سوال بذار كه ربات تنونه صبت نام كنه
تو وي بي ايران بگرد - كامل توضيح داده
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :دیربات هستن برادر
صفحه عضويت ي كد امنيتي يا ي سوال بذار كه ربات تنونه صبت نام كنه
تو وي بي ايران بگرد - كامل توضيح داده
این که تغییرات مثبتو کند اعمال میکنه یه حسنه. اینطوری سایتایی بالا میان که کار مداوم میکنن.من آخر از دست این گوگل بیماری اعصاب و روان میگیرم
اگه یه کاری کنی که اشتباه باشه خیلی سریع سایتت رو شوت میکنه
ولی اگه درست باشه و قرار باشه سایتت بالا بیاد ، باید کلی صبر کنی تا گوگل یه تکونی بده
این صبرش واقعا رو اعصابه
سرعت ایندکس ها هم که خیلی افتضاحه
کلا گوگل کند شده و در این مسائل خیلی دیر عمل میکنه . مخصوصا از نظر تغییرات مثبت . اما در شوت کردن سایت ها یه ذره هم صبر نمیکنه
حالا این وسط یه سری استثنا هم داره که خود صاحب سایت هم نمیدونه قضیه چیه . یک سایت در عرض یه روز از صفحه n ام هر یه ساعت یه رتبه میاد بالا تا صفحه یک و دو میرسه . و از اون طرف یه سایت رو میبینی هر یه ساعث یه رتبه از صفحه اول میاد پایین میره صفحه 6 ، بعد فردا میبینی دوباره برگشت سر جاش یا برنگشت و.. کلا مورد زیاده
من در روز شاید بالای 200 بار از ای پی ها مختلف و مرورگرهای مختلف رتبه کیورد مورد نظرم رو چک میکنم.
دانشگاه هم هستم وسط کلاس با موبایل چک میکنم
کلا زندگیم از صبح که بیدار میشم تا قبل از آخرین دقیقه ی بیداریم چک کردن گوگل شده :|
از نظر سئوی سایت و بک لینک و آپدیت در حد سه رتبه ی اول گوگل هست . ولی یکی دو هفته هست از صفحه دوم تکون نمیخورهزیاد بالا نرو :دی
ضد حال یعنی این که تو اولین سفارش انصرافی بخوری و بد از اون هم اینه که سفارش برگشتی بشه :دی
ولا حرفات مبنی بر این که آپدیت کنده رو قبول دارم ...
سعی کن آپدیت منظم + کار کردن رو کیورد های موردنظرت رو انجام بده
هر چی حساس باشی بدتره قانون گوگله :دی
این که تغییرات مثبتو کند اعمال میکنه یه حسنه. اینطوری سایتایی بالا میان که کار مداوم میکنن.
نداریم. همش ریسکه. مطمئن ترینشون میهن استوره و فکر کنم پایگان چون سیستم همکاری در فروشن و یه نام نشونی ازشون هست...سلام دوستان یه چند تا سایت کسب درآمد از پاپ آپ معرفی میکنید که پرداختی مطمئن داشته باشن؟
دستتون درد نکنه
فقط خوباشو بگین که شمارششون منصفانه باشه نه مثل میهن وب ادز :|
سلام دوستان یه چند تا سایت کسب درآمد از پاپ آپ معرفی میکنید که پرداختی مطمئن داشته باشن؟
دستتون درد نکنه
فقط خوباشو بگین که شمارششون منصفانه باشه نه مثل میهن وب ادز :|
سلام به تمامی وبمستران عزیز
همانطور که بعضی از شما ها میدونید، سایت من تازه راه افتاده و اینم آدرسش: http://wikitext.ir
من تازه کارم و یه درخواستی داشتم.
میخواستم اگه کسی از عزیزان مارو قابل میدونه، آیا میتونه کمکم کنه بازدید سایتم زیاد بشه و seo سایت رو درست کنه و مثلا پیج رنک و ورودی گوگل زیاد بشه و....
در ازاش هم الان که خدا وکیلی هیچی ندارم ولی به جاش میتونم هر ماه درصدی از سود سایت رو بهش بدم.
خوشحال میشم کسی کمکم کنه
Sent from my C6602 using Tapatalk
به دردسرش می ارزه؟داش اگه امكانش رو داري خودت بزن فروشگاه رو
البته بعد از تست كه ببيني واقعا فروش هموني هست كه پيش بيني مي كني
ایران پاپ آپ که تعرفش خیلی پایینه. همون میهن استور بهتره.یعنی یدونه هم مطمئن نیست؟
بحث آزاد یا ایران پاپ آپ چی
این را هم اضافه کنم که من واقعا نیاز به یه متخصص دارم که همه چیز رو یادم بده و اگه واقعا کمکم کنه من حاضرم 60 درصد از سود سایت رو بهش بدم.سلام به تمامی وبمستران عزیز
همانطور که بعضی از شما ها میدونید، سایت من تازه راه افتاده و اینم آدرسش: http://wikitext.ir
من تازه کارم و یه درخواستی داشتم.
میخواستم اگه کسی از عزیزان مارو قابل میدونه، آیا میتونه کمکم کنه بازدید سایتم زیاد بشه و seo سایت رو درست کنه و مثلا پیج رنک و ورودی گوگل زیاد بشه و....
در ازاش هم الان که خدا وکیلی هیچی ندارم ولی به جاش میتونم هر ماه درصدی از سود سایت رو بهش بدم.
خوشحال میشم کسی کمکم کنه
ماییدی مارواین را هم اضافه کنم که من واقعا نیاز به یه متخصص دارم که همه چیز رو یادم بده و اگه واقعا کمکم کنه من حاضرم 60 درصد از سود سایت رو بهش بدم.
تو رو خدا کمکم کنید. چون خیلی به کمکتون نیاز دارم.
سود فعلی سایت چقدره؟این را هم اضافه کنم که من واقعا نیاز به یه متخصص دارم که همه چیز رو یادم بده و اگه واقعا کمکم کنه من حاضرم 60 درصد از سود سایت رو بهش بدم.
تو رو خدا کمکم کنید. چون خیلی به کمکتون نیاز دارم.
این همه مدت دارم دنبال مشکل سایت میگردم که چرا یدفه تو یه کیوردی که اینهمه روش کار کردم پسرفت کرده و نمیاد سر جاش؟ امروز فهمیدم مدیر سایت آپلود7 بدون اینکه بهم خبر بده لینکات منقضی شدن , لینکای سایتمو حذف کرده :| 3تا رنک3 + 3تا رنک4 یدفه حذف شدن!
یکی دیگم این کارو باهام کرد کیورد اس ام اس خنده دارم با یه آرشیو 60 , 70تایی که صفحه 3 بود به کل از نتایج گوگل حذف شد!
نمیدونم اینا با ما شوخی دارن یا با خودشون ؟!!!
ایران پاپ آپ که تعرفش خیلی پایینه. همون میهن استور بهتره.
مدیر بحث ازادم خودش چنتا سایت پاپ اپ داشت , رو یکی دوتاش رفتم شمارشش درست نبود! ولی ریسکش بالاس...
من کاملا با حرفت موافقمآقای فردین تو یه تکونی به خودت بده تلاش کن نتیجه میگیری
از همین اولش که نمیشه دستتو بگیرن بکشنت اینور اونور که
فقط باید تلاش کنی تا تجربه کسب کنی
دوست عزیز سلامسود فعلی سایت چقدره؟