• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
ربات هستن برادر
صفحه عضويت ي كد امنيتي يا ي سوال بذار كه ربات تنونه صبت نام كنه

تو وي بي ايران بگرد - كامل توضيح داده
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من آخر از دست این گوگل بیماری اعصاب و روان میگیرم

اگه یه کاری کنی که اشتباه باشه خیلی سریع سایتت رو شوت میکنه
ولی اگه درست باشه و قرار باشه سایتت بالا بیاد ، باید کلی صبر کنی تا گوگل یه تکونی بده

این صبرش واقعا رو اعصابه

سرعت ایندکس ها هم که خیلی افتضاحه

کلا گوگل کند شده و در این مسائل خیلی دیر عمل میکنه . مخصوصا از نظر تغییرات مثبت . اما در شوت کردن سایت ها یه ذره هم صبر نمیکنه

حالا این وسط یه سری استثنا هم داره که خود صاحب سایت هم نمیدونه قضیه چیه . یک سایت در عرض یه روز از صفحه n ام هر یه ساعت یه رتبه میاد بالا تا صفحه یک و دو میرسه . و از اون طرف یه سایت رو میبینی هر یه ساعث یه رتبه از صفحه اول میاد پایین میره صفحه 6 ، بعد فردا میبینی دوباره برگشت سر جاش یا برنگشت و.. کلا مورد زیاده

من در روز شاید بالای 200 بار از ای پی ها مختلف و مرورگرهای مختلف رتبه کیورد مورد نظرم رو چک میکنم.
دانشگاه هم هستم وسط کلاس با موبایل چک میکنم
کلا زندگیم از صبح که بیدار میشم تا قبل از آخرین دقیقه ی بیداریم چک کردن گوگل شده :|
این که تغییرات مثبتو کند اعمال میکنه یه حسنه. اینطوری سایتایی بالا میان که کار مداوم میکنن.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
زیاد بالا نرو :دی
ضد حال یعنی این که تو اولین سفارش انصرافی بخوری و بد از اون هم اینه که سفارش برگشتی بشه :دی

ولا حرفات مبنی بر این که آپدیت کنده رو قبول دارم ...
سعی کن آپدیت منظم + کار کردن رو کیورد های موردنظرت رو انجام بده
هر چی حساس باشی بدتره قانون گوگله :دی
از نظر سئوی سایت و بک لینک و آپدیت در حد سه رتبه ی اول گوگل هست . ولی یکی دو هفته هست از صفحه دوم تکون نمیخوره

البته صبر من هم خیلی کمه که گوگل خیلی صبر میخواد.مخصوصا این چند ماه اخیر

فقط این استثنا ها رو این وسط میبینم اعصابم خورد میشه .طرف گرفته با اسپمر میهن بلاگ کلی بک لینک جمع کرده سایتش رو یکهو آورده صفحه اول

یا یکی در عرض دو ماه اومده صفحه اول از همون اولش از تمام سایت های بک لینک فروشی بک لینک خریده . سایت با عمر دو ماه فقط و فقط با بک لینک اومده رتبه 4 الان هم تقریبا 4 ماه شده . پنالتی بشو هم نیست

و...

این که تغییرات مثبتو کند اعمال میکنه یه حسنه. اینطوری سایتایی بالا میان که کار مداوم میکنن.

اره خوبه . ولی استثنا هست . که بالا گفتم

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان یه چند تا سایت کسب درآمد از پاپ آپ معرفی میکنید که پرداختی مطمئن داشته باشن؟

دستتون درد نکنه :)

فقط خوباشو بگین که شمارششون منصفانه باشه نه مثل میهن وب ادز :|

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
تا این پست رو اینجا ارسال کردم دو رتبه سایتم رو آورد بالاتر ! :)

اگه دائمی باشه خوبه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام دوستان یه چند تا سایت کسب درآمد از پاپ آپ معرفی میکنید که پرداختی مطمئن داشته باشن؟

نداریم. همش ریسکه. مطمئن ترینشون میهن استوره و فکر کنم پایگان چون سیستم همکاری در فروشن و یه نام نشونی ازشون هست...

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

تو امضای من ی خوبش هس;)

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به تمامی وبمستران عزیز
همانطور که بعضی از شما ها میدونید، سایت من تازه راه افتاده و اینم آدرسش: http://wikitext.ir
من تازه کارم و یه درخواستی داشتم.
میخواستم اگه کسی از عزیزان مارو قابل میدونه، آیا میتونه کمکم کنه بازدید سایتم زیاد بشه و seo سایت رو درست کنه و مثلا پیج رنک و ورودی گوگل زیاد بشه و....
در ازاش هم الان که خدا وکیلی هیچی ندارم ولی به جاش میتونم هر ماه درصدی از سود سایت رو بهش بدم.
خوشحال میشم کسی کمکم کنه

Sent from my C6602 using Tapatalk

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
داش اگه امكانش رو داري خودت بزن فروشگاه رو

البته بعد از تست كه ببيني واقعا فروش هموني هست كه پيش بيني مي كني
به دردسرش می ارزه؟
آخه ببین،
من مثلاً با یه صاحب فروشگاه تو شهر خودمون صحبت میکنم که اجناس رو تامین کنه. بعد پست کردن باید به عهده خودم باشه، جابجایی، حمل و نقل. آیا سالم برسه، آیا نرسه و و و ... با این اوصاف بیشتر از 35درصد هم عایلم نمیشه.
اما اگه با این یارو همکاری کنم، فقط با معرفیش و فروش محصولاتش 30درصد گیرم میاد بدون اینکه کاری بخوام انجام بدم. می‌تونم براش شرط بذارم که فروشگاه روی دامنه انجمنم بیاد بالا و هاست مال خودت باشه (همونطور که خواسته) و همچنین هیچ دامنه ای برای فروشگاهت فعال نباشه جز دامنه ی ما. اینطوری بهتر نیست؟

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
یعنی یدونه هم مطمئن نیست؟

بحث آزاد یا ایران پاپ آپ چی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
این همه مدت دارم دنبال مشکل سایت میگردم که چرا یدفه تو یه کیوردی که اینهمه روش کار کردم پسرفت کرده و نمیاد سر جاش؟ امروز فهمیدم مدیر سایت آپلود7 بدون اینکه بهم خبر بده لینکات منقضی شدن , لینکای سایتمو حذف کرده :| 3تا رنک3 + 3تا رنک4 یدفه حذف شدن!
یکی دیگم این کارو باهام کرد کیورد اس ام اس خنده دارم با یه آرشیو 60 , 70تایی که صفحه 3 بود به کل از نتایج گوگل حذف شد!
نمیدونم اینا با ما شوخی دارن یا با خودشون ؟!!!
یعنی یدونه هم مطمئن نیست؟

بحث آزاد یا ایران پاپ آپ چی
ایران پاپ آپ که تعرفش خیلی پایینه. همون میهن استور بهتره.
مدیر بحث ازادم خودش چنتا سایت پاپ اپ داشت , رو یکی دوتاش رفتم شمارشش درست نبود! ولی ریسکش بالاس...

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به تمامی وبمستران عزیز
همانطور که بعضی از شما ها میدونید، سایت من تازه راه افتاده و اینم آدرسش: http://wikitext.ir
من تازه کارم و یه درخواستی داشتم.
میخواستم اگه کسی از عزیزان مارو قابل میدونه، آیا میتونه کمکم کنه بازدید سایتم زیاد بشه و seo سایت رو درست کنه و مثلا پیج رنک و ورودی گوگل زیاد بشه و....
در ازاش هم الان که خدا وکیلی هیچی ندارم ولی به جاش میتونم هر ماه درصدی از سود سایت رو بهش بدم.
خوشحال میشم کسی کمکم کنه

این را هم اضافه کنم که من واقعا نیاز به یه متخصص دارم که همه چیز رو یادم بده و اگه واقعا کمکم کنه من حاضرم 60 درصد از سود سایت رو بهش بدم.
تو رو خدا کمکم کنید. چون خیلی به کمکتون نیاز دارم.

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
این را هم اضافه کنم که من واقعا نیاز به یه متخصص دارم که همه چیز رو یادم بده و اگه واقعا کمکم کنه من حاضرم 60 درصد از سود سایت رو بهش بدم.

ماییدی مارو:mad:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

سود فعلی سایت چقدره؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
این همه مدت دارم دنبال مشکل سایت میگردم که چرا یدفه تو یه کیوردی که اینهمه روش کار کردم پسرفت کرده و نمیاد سر جاش؟ امروز فهمیدم مدیر سایت آپلود7 بدون اینکه بهم خبر بده لینکات منقضی شدن , لینکای سایتمو حذف کرده :| 3تا رنک3 + 3تا رنک4 یدفه حذف شدن!
یکی دیگم این کارو باهام کرد کیورد اس ام اس خنده دارم با یه آرشیو 60 , 70تایی که صفحه 3 بود به کل از نتایج گوگل حذف شد!
نمیدونم اینا با ما شوخی دارن یا با خودشون ؟!!!

ایران پاپ آپ که تعرفش خیلی پایینه. همون میهن استور بهتره.
مدیر بحث ازادم خودش چنتا سایت پاپ اپ داشت , رو یکی دوتاش رفتم شمارشش درست نبود! ولی ریسکش بالاس...

درست نیست در موردش غیبت کنم و چیزی بگم . ولی من اصلا نمیدونستم قراره سایت دست این بیوفته . طرف حساب من قاسم پور بود .

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
آقای فردین تو یه تکونی به خودت بده تلاش کن نتیجه میگیری

از همین اولش که نمیشه دستتو بگیرن بکشنت اینور اونور که

فقط باید تلاش کنی تا تجربه کسب کنی

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
آقای فردین تو یه تکونی به خودت بده تلاش کن نتیجه میگیری

از همین اولش که نمیشه دستتو بگیرن بکشنت اینور اونور که

فقط باید تلاش کنی تا تجربه کسب کنی
من کاملا با حرفت موافقم
ولی نمیشه کم یه مدت طولانی همینجور بیهوده وقتم رو صرف کنم تا تجربه کسب کنم. به همین دلیل میگویند که از تجربه دیگران استفاده کنید. منم امیدوار بودم کسی کمکم کنه.
با تشکر

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سود فعلی سایت چقدره؟
دوست عزیز سلام
درمورد سود سایت باید بگم که سایت هنوز یک هفته نیست افتتاح شده و اگر شما کمکم کنید سایت پیشرفت کنه، سود هم بیشتر میشه و اگه واقعا به صورت مفید کمک کنید که بازدید واقعا زیاد بشه، حتی حاضرم چند ماه 70 درصد از سود سایت رو میدم.
امیدوارم بتوانید کمکم کنید
با تشکر

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
@k-boy

این عکس چیه تو سایدبار که لود نمیشه ؟

چند ماه پیش هم فکر کنم همینجوری بود

Untitled.jpg

بالا