sharbazi
Registered User
- نوشتهها
- 97
- لایکها
- 27
وبمسترای ايران پيشرفت كردن ديگهقبلا ملت میومدن عکسو کپی میکردن بدون آپلود توی هاست خودشون , الان طرف اومده بک گراند سایتشو از سایت من برداشته و داره از هاست من میخونه :|
وبمسترای ايران پيشرفت كردن ديگهقبلا ملت میومدن عکسو کپی میکردن بدون آپلود توی هاست خودشون , الان طرف اومده بک گراند سایتشو از سایت من برداشته و داره از هاست من میخونه :|
نه مرگه تو میخوام اگه مهم نیست بیخود فضا نگیره:دیچیه پول نداری هاست بخری؟ : )))
برای فروم منظورمهپرشین گیگ و یا dropbox یا اسکای درایو
18 درصد سالانه هست؛ که میتونید مبلغی که گذاشتین همون لحظه بردارید (این روز شماره) ولی 6 ماه یعنی باید 6 ماه بمونه تا 18 درصد رو بعدش بدن ولی اگه برید بردارید ( قبل 6 ماه ) یا درصد رو کم میکنن یا بعضا سود رو نمیدنمیدونم گفتم شاید مدیرش هم باشه.
کسی درمورد سود بانکی خبر داره؟ این روزشمار ها چجورین؟ روزی 18 درصد اضافه میکنن؟ چجوریه :دی
خاک بر سرت که به کاربرات احترام نمیزارینه مرگه تو میخوام اگه مهم نیست بیخود فضا نگیره:دی
برای فروم منظورمه
کاربر که زحمت اپلود نمیکشه مگه اینکه اتواپلود نصب بشه که فقط میاره رو هاست
تشکر فراوان بله به همین نتایج رسیدم. انشالله بزودی یه کاری میکنم.18 درصد سالانه هست؛ که میتونید مبلغی که گذاشتین همون لحظه بردارید (این روز شماره) ولی 6 ماه یعنی باید 6 ماه بمونه تا 18 درصد رو بعدش بدن ولی اگه برید بردارید ( قبل 6 ماه ) یا درصد رو کم میکنن یا بعضا سود رو نمیدن
اگه سرمایه یک میلیون تومن باشه
بعد یک سال میشه
سودی که میده 180,000 تومن برای یک سال هست
که این مبلغ رو تقسیم کنید بر 12 میشه سود ماهانه 15,000 تومن
و اگر بر 365 میشه سود روز 493.15 تومن
بانک مهر اقتصاد ایران 23 درصد میده و خوبه ( البته برای مبلغ های بالا)
این بوق زدن به بایوس بستگی داره. برای من در هیچ صورتی بوق نمیزنه :دیکیس بوق نمیزنه فکر نکنم از گرافیک باشه.
پس از مادربرده اگر هیچ بوقی نمیزنهکیس بوق نمیزنه فکر نکنم از گرافیک باشه.
متاسفم براتون:android34:خاک بر سرت که به کاربرات احترام نمیزاری
کیسو ببر حموم خوب بشورشکیس بوق نمیزنه فکر نکنم از گرافیک باشه.
نه مرگه تو میخوام اگه مهم نیست بیخود فضا نگیره:دی
برای فروم منظورمه
دامنه دات نتدامین آیییی آر کجا تمدید نمایم خوب است؟
متاسفم براتون:android34:
کیسو ببر حموم خوب بشورش
مثلا الان شما یه فایل تو پیتی attach (اتچ)(ضمیمه) میکنی بالاخره اون عکس تو سرور پی تی جا خوش کرده و فضا گرفته . . . ایشون میخان کاری کنن که فایل هارو یه جا دیگه آپلود کنن تا هزینه اضافی نکنن و پول هاست ندنمن دقیق موشکول شوما رو نفهمیدم میشه قشنگ بشکافی
همین که اخمری گفت ولی مسئله حجم هاست نیستمن دقیق موشکول شوما رو نفهمیدم میشه قشنگ بشکافی
:android35:دامنه دات نت
من برای شما متاسفم که به کاربراتون احترام نمیزارید . . . زین پس شما را همانند یک قاتل و جانی نگاره خواهم کرد چون بسیار بیشور هستید
:android30:مثلا الان شما یه فایل تو پیتی attach (اتچ)(ضمیمه) میکنی بالاخره اون عکس تو سرور پی تی جا خوش کرده و فضا گرفته . . . ایشون میخان کاری کنن که فایل هارو یه جا دیگه آپلود کنن تا هزینه اضافی نکنن و پول هاست ندن
همین که اخمری گفت ولی مسئله حجم هاست نیست
میخوام ببینم ایا مهم هست که عکس ها در هاست باشه(از نظر گوگول و نتایج سر چ و اینحرفا)
:android35:
:android30:
اینکه رو هاست دیگه باشه مهم نیست. لینکش باید رو سایت خودت باشه تا گوگل عکسو به اسم سایتت ثبت کنه...همین که اخمری گفت ولی مسئله حجم هاست نیست
میخوام ببینم ایا مهم هست که عکس ها در هاست باشه(از نظر گوگول و نتایج سر چ و اینحرفا)
:android35:
:android30:
انجمن منو چی میگی؟ کاری کردم کسی عکسی کپی میکنه هم ایمپورت شه :|نه مرگه تو میخوام اگه مهم نیست بیخود فضا نگیره:دی
برای فروم منظورمه
من دنبال رایگانش گشتم چیزی پیدا نکردمدوستان میشه یه vps رایگان معرفی کنید؟
تو گوگل گشتم ولی همه خراب بودند.
ممنون میشم یوزر و پسورد یه خوبشو بدید.
فایل های زیادی نمیخوام آپلود کنم. فقط چند فایل کوچک
یک فایل نیستمن دنبال رایگانش گشتم چیزی پیدا نکردم
میتونی از تیک دیتا یه سرویس بگیری
هم سرویسلشون خوبه هم قیمتاش آدرس = http://www.tikdata.ir/
چه فایلی هستش؟
حجم؟