• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اقایون این متن رو برا من تفسیر کنید . . . هاست دی ال چطوری داره حساب میکنه؟؟؟
100گیگ هاست ماهی 75ت هستش اینا برا من 936,667 ریال فاکتور کشیدن . . . من ک از حرفاشون سر در نیاوردم :eek:

میاندوره و دوره بعدی اضافه شد

توجه داشته باشید دوره‌های قرارداد در هاست دی‌ال بر اساس ماه میلادی بوده که تاریخ سررسید آخرین روز ماه میلادی ( 30ام ) در نظر گرفته شده است
لذا وقتی سفارش شما در روزی غیر از آخر ماه میلادی ثبت شود، برای مدت باقی مانده تا پایان ماه یک فاکتور روزشمار ارسال خواهد شد ( مبلغ ماهانه تقسیم بر 30 ضربدر روزهای باقی مانده از ماه میلادی )
بدین ترتیب سررسید سفارش شما با پرداخت مابه‌التفاوت باقی مانده تا روز 30ام به صورت روزشمار، به پایان ماه میلادی تغییر خواهد کرد

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
آقا این طراحا کارشون تایید میشه دیگه انشالله؟ پارس گراف ، وین دیزاین :general607:

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
اقایون این متن رو برا من تفسیر کنید . . . هاست دی ال چطوری داره حساب میکنه؟؟؟
100گیگ هاست ماهی 75ت هستش اینا برا من 936,667 ریال فاکتور کشیدن . . . من ک از حرفاشون سر در نیاوردم :eek:

میاندوره و دوره بعدی اضافه شد

توجه داشته باشید دوره‌های قرارداد در هاست دی‌ال بر اساس ماه میلادی بوده که تاریخ سررسید آخرین روز ماه میلادی ( 30ام ) در نظر گرفته شده است
لذا وقتی سفارش شما در روزی غیر از آخر ماه میلادی ثبت شود، برای مدت باقی مانده تا پایان ماه یک فاکتور روزشمار ارسال خواهد شد ( مبلغ ماهانه تقسیم بر 30 ضربدر روزهای باقی مانده از ماه میلادی )
بدین ترتیب سررسید سفارش شما با پرداخت مابه‌التفاوت باقی مانده تا روز 30ام به صورت روزشمار، به پایان ماه میلادی تغییر خواهد کرد

یک ماه که 75 تومن دادین + اون روزایی که احتمالا حساب نشد

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
دوستان میشه یه vps رایگان معرفی کنید؟
تو گوگل گشتم ولی همه خراب بودند.
ممنون میشم یوزر و پسورد یه خوبشو بدید.
فایل های زیادی نمیخوام آپلود کنم. فقط چند فایل کوچک
کرکی دارم
قیمت پایینه میدم
رم 4 سی پی یو i5
اگه فقط برای انتقال یه فایل میخوای، بده تا برات جا به جا کنم دادا

Last edited:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
یک ماه که 75 تومن دادین + اون روزایی که احتمالا حساب نشد
75000/30=2500T
2500*7=17500T
17500+75000=92500T
درست حساب کردم؟ اینا دارن میکنن تو پاچمون فک کنم :D ولی فک کنم باید پرداخت کنم:|

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یه نفر یه سوالی پرسیده بود تو اف بی با این مضمون " اگه یه تابلوی بزرگ تو آسمان بود که همه میدیدنش دوست داشتی روش چی مینویشتی؟ "

و پاسخ من بهش " براش تبلیغات میگرفتم ;) فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه :D "

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
یه نفر یه سوالی پرسیده بود تو اف بی با این مضمون " اگه یه تابلوی بزرگ تو آسمان بود که همه میدیدنش دوست داشتی روش چی مینویشتی؟ "

و پاسخ من بهش " براش تبلیغات میگرفتم ;) فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه :D "
وب مسترای ایرانی، فکرای خلاقی دارن:general707:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
http://forum.persiantools.com/threads/محاسبه-دقیق-سود-بانکی-بالاترین-سود-حساب-روزشمار-بانک-ها.407304/
این تاپیکو دیدم ملتفت شدم :دی
من مبلغ داراییم زیاد نیست :دی یه بانک پیدا کردم برای همه مبالغ روزشمار 18 درصد میده حساب کردم دیدم با پول من ماهی فقط یه کارت شارژ میشه خرید :دی
بیخیال شدیم :|
با پولت کار کن به 40-50 تومن رسید بعدش برو تو فکر سپرده بانکی، درضمن سود بانکی همیشه چندین درصد کمتر از تورم هست و هیچ وقت ارزش پولت رو حفظ نمیکنه، سود بانکی فقط به درد وضعیت هایی مثل الان میخوره که دولت از جیبش به بانک ها بده تا سود های بالا بدن و نقدینگی رو از دست مردم جمع کنن! (برای کنترل تورم نجومی!)
بانک کارآفرین 5 ساله با سود بیست درصد . یکسال نمیشه برداری یعنی برداری مشمول جریمه سود میشی . ماهانه هم واریز میکن . مخصوص اوناییه که سایت پربازدید دارن :general304:
تا 5 سال دیگه حداقل باید 200 درصد سود بدن تا ارزش پول حفظ بشه! :دی
مگه قضیه فرشتگان کلاه برداری از آب درنیومده بود؟:eek:
نه اون موسسه مالی اعتباری ایرانیان بود فکر کنم، فرشتگان شایعه شد فرداش هم تکذیب کردن! من که نزدیک 2 ساله دارم باهاشون کار میکنم کوچک ترین بدی ندیدم :دی

بالا