تو که همیشه بیزی هستی چتت کجا بود:general707:نه بابا خداییش ازشون هاستی چیزی ندارم ....
حوصلم که سر میره ,میرم با پشتیبانیشون چت میکنم![]()
تو که همیشه بیزی هستی چتت کجا بود:general707:نه بابا خداییش ازشون هاستی چیزی ندارم ....
حوصلم که سر میره ,میرم با پشتیبانیشون چت میکنم![]()
: )))تو که همیشه بیزی هستی چتت کجا بود:general707:
اقایون این متن رو برا من تفسیر کنید . . . هاست دی ال چطوری داره حساب میکنه؟؟؟
100گیگ هاست ماهی 75ت هستش اینا برا من 936,667 ریال فاکتور کشیدن . . . من ک از حرفاشون سر در نیاوردم
میاندوره و دوره بعدی اضافه شد
توجه داشته باشید دورههای قرارداد در هاست دیال بر اساس ماه میلادی بوده که تاریخ سررسید آخرین روز ماه میلادی ( 30ام ) در نظر گرفته شده است
لذا وقتی سفارش شما در روزی غیر از آخر ماه میلادی ثبت شود، برای مدت باقی مانده تا پایان ماه یک فاکتور روزشمار ارسال خواهد شد ( مبلغ ماهانه تقسیم بر 30 ضربدر روزهای باقی مانده از ماه میلادی )
بدین ترتیب سررسید سفارش شما با پرداخت مابهالتفاوت باقی مانده تا روز 30ام به صورت روزشمار، به پایان ماه میلادی تغییر خواهد کرد
کرکی دارمدوستان میشه یه vps رایگان معرفی کنید؟
تو گوگل گشتم ولی همه خراب بودند.
ممنون میشم یوزر و پسورد یه خوبشو بدید.
فایل های زیادی نمیخوام آپلود کنم. فقط چند فایل کوچک
75000/30=2500Tیک ماه که 75 تومن دادین + اون روزایی که احتمالا حساب نشد
با فریر فرق داره؟:دیکسی از وب فریر استفاده میکنه؟
اونی ک کابوی میگه قند شکنه :دیبا فریر فرق داره؟:دی
وب مسترای ایرانی، فکرای خلاقی دارن:general707:یه نفر یه سوالی پرسیده بود تو اف بی با این مضمون " اگه یه تابلوی بزرگ تو آسمان بود که همه میدیدنش دوست داشتی روش چی مینویشتی؟ "
و پاسخ من بهش " براش تبلیغات میگرفتمفکر کنم درآمد خوبی داشته باشه
"
اوه مای گاداونی ک کابوی میگه قند شکنه :دی
با پولت کار کن به 40-50 تومن رسید بعدش برو تو فکر سپرده بانکی، درضمن سود بانکی همیشه چندین درصد کمتر از تورم هست و هیچ وقت ارزش پولت رو حفظ نمیکنه، سود بانکی فقط به درد وضعیت هایی مثل الان میخوره که دولت از جیبش به بانک ها بده تا سود های بالا بدن و نقدینگی رو از دست مردم جمع کنن! (برای کنترل تورم نجومی!)http://forum.persiantools.com/threads/محاسبه-دقیق-سود-بانکی-بالاترین-سود-حساب-روزشمار-بانک-ها.407304/
این تاپیکو دیدم ملتفت شدم :دی
من مبلغ داراییم زیاد نیست :دی یه بانک پیدا کردم برای همه مبالغ روزشمار 18 درصد میده حساب کردم دیدم با پول من ماهی فقط یه کارت شارژ میشه خرید :دی
بیخیال شدیم :|
تا 5 سال دیگه حداقل باید 200 درصد سود بدن تا ارزش پول حفظ بشه! :دیبانک کارآفرین 5 ساله با سود بیست درصد . یکسال نمیشه برداری یعنی برداری مشمول جریمه سود میشی . ماهانه هم واریز میکن . مخصوص اوناییه که سایت پربازدید دارن :general304:
نه اون موسسه مالی اعتباری ایرانیان بود فکر کنم، فرشتگان شایعه شد فرداش هم تکذیب کردن! من که نزدیک 2 ساله دارم باهاشون کار میکنم کوچک ترین بدی ندیدم :دیمگه قضیه فرشتگان کلاه برداری از آب درنیومده بود؟![]()
دسته تبر :دیاوه مای گادبنده پستم رو پس میگیرم:general705:
سایتت چه خبر
بنده استفاده میکنم برا سایت های خاک بر سری :دیکسی از وب فریر استفاده میکنه؟
الان نصب کردم که برم فیسبوک ولی فیلتره!بنده استفاده میکنم برا سایت های خاک بر سری :دی
برو کریو بخر 1 ماهه 3تالان نصب کردم که برم فیسبوک ولی فیلتره!
اینم که روی ISP ما از کار افتادهبرو کریو بخر 1 ماهه 3ت
میخای ادرس بدم از ی جا بخر مطمئن![]()
عه . . . بیا بهت ی تست بدم شاید کار کرد :dاینم که روی ISP ما از کار افتاده
بدبختیه ها