MOHAMMAD026
Registered User
تاثیر دارهاگه به پستی که تو گوگل ایندکس شده چیزی اضافه کنیم یا ویرایشش کنیم تاثیر منفی تو جایگاهش داره؟
اما من خودم بعضی از پست هامو مجبورم تند تند تغییر بدم
تاثیر دارهاگه به پستی که تو گوگل ایندکس شده چیزی اضافه کنیم یا ویرایشش کنیم تاثیر منفی تو جایگاهش داره؟
کدوم ISP رو پیشنهاد میکنی؟
خودت میدونی که سرعت اینترنت برای یه وب مستر چقدر مهمه :دی
امضا ؟ یه مدت خیلی زود رشد کرد؛قیمت پیشنهادی ؟کسی خریدار سایت آپلود عکس هست؟![]()
دوستان نمی دونم کسی این مطلب رو اینجا گذاشته یا نه به هر حال میذارم:
خواهشا به اشتراک بگذارید :
فوری فوری ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود. سریع اقدام کنید همین الان 90 درصد عربها رای دارند. 10 درصد ایرانی ها تا وقت رای گیری تمام نشده بشتاب که اگر همت نکنی اسم خلیج فارس برای همیشه به فراموشی میرود. وارد سایت شوید سمت راست دو دایره هست روی خلیج فارس کلیک کنیدو بعد بر روی voteکلیک کنید با موفقیت و پیروزی
من الان دارم 1 مگ مخابراتی بد نیست اما بعضی موقع ها قطعی دارهاگر فقط براي وبگردي و امور سايت داري ميخواي پارس افلاين خوبه
اگر ميخواي دانلود هم بكني مخابرات هم سرعت 1M ميده با دانلود نامحدود و سرعت دانلود هم تا 150 مياد , نسبت به هزينش خوبه . ماهي 40 تومن فكر كنم
داداش اطلاعات رو برا منم بفرستکسی خریدار سایت آپلود عکس هست؟![]()
انجمن به اون بزرگی فقط دو نفر راجبش نظر دادن؟
من الان دارم 1 مگ مخابراتی بد نیست اما بعضی موقع ها قطعی داره
سرعت دانلود 130 هستش
پ.ن:من نظرآباد کرج هستم
من نظر خودمو بر اساس تجربه دارم میگم. نه تغییری نمیکنه!اگه به پستی که تو گوگل ایندکس شده چیزی اضافه کنیم یا ویرایشش کنیم تاثیر منفی تو جایگاهش داره؟
به کدوم بزرگی؟ :|انجمن به اون بزرگی فقط دو نفر راجبش نظر دادن؟![]()
حاجی این خانمه یه بچه داره ها... موردای مناسب تری هم هستنچه انجمنی هست این دلکش
آمار بازی هم میشه کرد اینجا؟ :دی
@mcsaturday
http://www.delkash.net/thread1845.html
دوستان نمی دونم کسی این مطلب رو اینجا گذاشته یا نه به هر حال میذارم:
خواهشا به اشتراک بگذارید :
فوری فوری ایران دوباره از شرکت گوگل اعتراض نموده بخاطر اسم خلیج فارس که در نقشه گوگل خلیج عربی ثبت شده است برای همین هم شرکت گوگل اعتراض ایران را قبول کرده وگفته راجب این دو رای گیری اینترنتی انجام میگیره که رای هر کدام بیشتر شد به اسم همان ثبت مشود. سریع اقدام کنید همین الان 90 درصد عربها رای دارند. 10 درصد ایرانی ها تا وقت رای گیری تمام نشده بشتاب که اگر همت نکنی اسم خلیج فارس برای همیشه به فراموشی میرود. وارد سایت شوید سمت راست دو دایره هست روی خلیج فارس کلیک کنیدو بعد بر روی voteکلیک کنید با موفقیت و پیروزی
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php
همین چند روز پیش یه پستی که درباره ی اس ام اس روز مادر بود صفحه ی دوم گوگل بودم ، دیدم هی کاربرا میاند میگند این اس ام اس ها تکراریه و مضخرفه ، من هم چند تا اس ام اس دسته اول آماده کردم و بش اضافه کردم که دو روز بعدش اومدم صفحه ی اول ، ولی دیگه روز مادر تموم شده بوداگه به پستی که تو گوگل ایندکس شده چیزی اضافه کنیم یا ویرایشش کنیم تاثیر منفی تو جایگاهش داره؟
نه بابا شوخی کردم سنش بالاست :دیبه کدوم بزرگی؟ :|
حاجی این خانمه یه بچه داره ها... موردای مناسب تری هم هستن
پ.ن: دس بهشون بزنی با مؤمن نسب طرفی![]()
یه کیورد پیج اولم کم مونده کاربرا فحشم بدن :دی هی میگن کمه چرا کوتاهه و از اینجور حرفا. میخوام زیادش کنم گفتم شتک نشیم :دیهمین چند روز پیش یه پستی که درباره ی اس ام اس روز مادر بود صفحه ی دوم گوگل بودم ، دیدم هی کاربرا میاند میگند این اس ام اس ها تکراریه و مضخرفه ، من هم چند تا اس ام اس دسته اول آماده کردم و بش اضافه کردم که دو روز بعدش اومدم صفحه ی اول ، ولی دیگه روز مادر تموم شده بود![]()
نمیدونم اگه یکی از اعضا این پستای منو اینجا ببینه چه فکری میکنهنه بابا شوخی کردم سنش بالاست :دی
هنوز تو انجمنت عضو نیستم . . . یوزر مورد های مناسب رو بفرستشاید به درد خودن
راستی یوزر نیم خودت چیه؟
این شکلکای اندروید خیلی بی احساسن خداوکیلیزندگی راستی چه خوب میگذره * * * آدم از فردای اون بی خبره: (((( :general507::android04:
مشاهده پیوست 577138
پیام وبمسترای ایرانی به این **** : با اسپمر میهن بلاگ جوری میام بالا که خودتم نفهمی از کجا خوردی:android34:به نوشته وی فلسفه **** انحصارطلبانه گوگل این است: اگر نمیخواهید به کارتان پایان دهیم، بهتر است پول خرج کنید.