• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
اتصال ساب دامنه به هاست دیگر در کنترل پنل دایرکت ادمین

ممکن است نیاز داشته باشید تا همزمان از 2 هاست استفاده کنید. به عنوان مثال یک هاست برای وب سایت و هاست دومی برای آپلود فایل ها و لینک دادن از طریق ساب دامین. برای این کار مراحل زیر را در دایرکت ادمین انجام دهید :

1- وارد بخش DNS Management در هاست خود شوید

ar1.JPG
2- در این مرحله ساب دامین و آی پی سرور هاست دوم را در کارد مربوطه وارد کنید.

ar2.JPG

نکاتی که باید به آنها توجه کنید :- در هاست مبدا به هیچ عنوان از بخش subdomain ساب دامنه ایجاد نکنید . اگر از قبل چنین ساب دامنه ای در هاست مبدا ایجاد کرده اید باید قبل از تنظیم آی پی حتما آن را حذف کنید .- در کادر اول تنها نام ساب دامنه را وارد کنید و از وارد کردن نام دامنه در کنار آن خودداری کنید . برای مثال اگر ساب دامنه شما dl.domain.com است در کادر مورد نظر تنها عبارت dl را وارد کرده ، در کادر دوم آی پی مورد نظرتان را وارد میکنید و روی گزینه add کلیک میکنید .

- اگر میخواهید بیش از یک ساب دامنه به آی پی متصل کنید باید برای هر یک کادر را پر کرده و گزینه add را بزنید تا ذخیره شود و سپس اقدام به اضافه کردن ساب دامنه بعدی کنید .

منبع

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

آموزش تنظیم ساب دامین روی آی پی هاست دیگر از طریق A Record در دایرکت ادمین

گاهی اوقات ممکن است لازم باشد تا از طریق یک دامنه به صورت همزمان از چندین هاست استفاده کنید و این کار تنها با ایجاد A Record و تنظیم آی پی ساب دامین بر روی سرور های دیگر میسر می باشد.

directadmin-a-record-www.spaceiran.com.png

به عنوان مثال می توانید یک ساب دامین را برای هاست دانلود روی یک سرور دیگر تنظیم کنید یا یک ساب دامین را به یک وبلاگ متصل کنید و بسیاری استفاده های دیگر

برای مشاهده آموزش کامل تنظیم A Record در کنترل پنل دایرکت ادمین در ادامه مطلب با اسپیس ایران همراه باشید.

برای تنظیم ساب دامین روی آی پی یک هاست دیگر در دایرکت ادمین طبق آموزش زیر عمل کنید:

1- بتدا مرورگر را باز نمایید و از طریق آدرس دایرکت ادمین هاست خود، به عنوان مثال : http://yourdomain.com:2222 توسط نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار دارید، به کنترل پنل هاست وبسایت خود وارد شوید.

2- در بخش مدیریت دایرکت ادمین، گزینه ی "DNS Management" را انتخاب کنید.

3- در بخش "Add Domain Records" در قسمت A در سمت چپ: ساب دامین مد نظر و در سمت راست: آی پی مد نظر برای ساب دامین را وارد نمایید و بر روی گزینه ی add کلیک کنید.

ساب دامین شما در حال حاظر روی آی پی مد نظر تنظیم شده است، گاهی اوقات دسترسی کامل به ساب دامین از طریق آی پی به 1 الی 24 ساعت زمان نیاز خواهد داشت.

در صورت هرگونه سوال یا مشکل در این مورد این آموزش می توانید از طریق بخش پشتیبانی اسپیس ایران یا بخش نظرات با ما در ارتباط باشید و سوالات و مشکلات خود را در این مورد مطرح کنید.

تنظیم ساب دامنه روی هاست دیگر - تنظیم ساب دامنه روی آی پی - تنظیم ساب دامین روی آی پی سرور دیگر - تنظیم آی پی روی ساب دامنه در دایرکت ادمین - تنظیم آی پی ساب دامین directadmin - آی پی ساب دامین - ست کردن آی پی ساب دامین با a record - تنظیم ساب دامین روی هاست دیگر - استفاده از A record در دایرکت ادمین - مدیریت هاست دایرکت ادمین - آموزش کار با دایرکت ادمین - Ip a record directadmin اتصال ساب دامنه به سرور دیگر - تنظیم ساب دامنه روی هاست دانلود - استفاده ساب دامنه از هاست دیگر - ساب دومین اتصال به آی پی

منبع

فرشاد69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهترین سئو کار کدوم یکی هست

1. سئو 98

2. سئو شمال

3. سئو تک

4. سئو موز

بین این چهار کدوم بهتر؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
وبلاگ رنک 1 و 2 بلاگفا با کیفیت و تعداد بک لینک بالا موجوده.
برای خرید پ.خ بدید.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
@MOHAMMAD026 جریان این آموزش ها چیه گذاشتی ؟ :دی

یه سیستم لایک سبک کسی سراغ داره ؟ سایت cms نداره html هست

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
یه هاست دارم تو نت افراز الان یه سایت روش هست. میخوام یه سایت دیگه هم بیارم روش. چه کاری نیازه انجام بدم؟

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
سلام دوستان میدونم ربطی به وبمستری نداره.
ولی دندونم به گاج رفته میخوام برم عصب کشی کنم پرش کنم میخواستم بدونم اونایی که این کارو کردن هزینش چقدره؟
اگر هزینه کاشتن دندون رو هم میدونید بگید لطفا

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
چه نوع هاستی هست ؟ (برنزی ، نقره ای ، طلایی ؟)

clash of clans یه سری چیزاش واقعا نامردیه :|
حمله میکنی به طرف خودتو میکشی 10 تا غنیمت میده بهت یکی حمله میکنه بهت یهو 30 تا میگیره => 3 تا حمله ی موفقی که داشتی با یه دفاع ناموفق میپره :|
طلایی

از این بازی های نامردی بدم میاد اعصاب و روان آدم رو بهم میریزن (معمولا بیشتر بازی ها اینجورین) ولی چی میشه کرد بازی هاش باحالن :|

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام دوستان میدونم ربطی به وبمستری نداره.
ولی دندونم به گاج رفته میخوام برم عصب کشی کنم پرش کنم میخواستم بدونم اونایی که این کارو کردن هزینش چقدره؟
اگر هزینه کاشتن دندون رو هم میدونید بگید لطفا
بیشتر از 100 تومن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان دو تا سوال:
یه دامین خریدم از یه سایتی و رو هاستم پارکش کردم. می‌خوام کسی وارد دامین شد، منتقل بشه به آدرس اصلی. از کجا و به چه طریق باید عمل کنم؟
سوال بعد اینکه می‌تونم xyz.com رو به www.xyz.com ریدایرکت کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟ گوگل و...

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
از قسمت افزودن دامنه، یه دامنه اضافه میکنی بعد یه فولدر به اسم همون دامنه ساخته میشه توی مسیر domains/domain.ir/public_html فایل ها رو بریزی بالا میاد.

میخواستم قبل اینکه لیگ تموم بشه 1250 تا غنیمت جمع کنم تا 1090 رفتم یهو دو تا حمله اومد یه حمله هم خودم زدم باختم 100 تاش پرید :general107:

بعد برای ست کردن دامنه چی بزنم توی نیک؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
میخواستم قبل اینکه لیگ تموم بشه 1250 تا غنیمت جمع کنم تا 1090 رفتم یهو دو تا حمله اومد یه حمله هم خودم زدم باختم 100 تاش پرید :general107:

اگه بازیش با حاله منم بازیش کنم:)

بالا