MOHAMMAD026
Registered User
آخه تمومی ندارهاصلا اصول داشتن یه اینترنت پرسرعت همینه ، باید اینقدر زنگ بزنی و پیگیری کنی تا سرعتش بالا بره ، اینم یه بازه داره ، دوباره باید همین کاررو ادامه بدی
7 روز هفته، 12 روزش قعطه:general211:
آخه تمومی ندارهاصلا اصول داشتن یه اینترنت پرسرعت همینه ، باید اینقدر زنگ بزنی و پیگیری کنی تا سرعتش بالا بره ، اینم یه بازه داره ، دوباره باید همین کاررو ادامه بدی
کار امروز رو به فردا مینداز :دی تا فردا کی مرده کی زندست :دیقیمتشون یکم بالاتره نسبت به بقیه سایت ها :دی
پ.ن: همون روز که توی یاهو پیام دادم بعدش، همیشه هم طولانی مینویسم احتمالا آفم برات ارسال نشده، الان سرعت نت داغونه لاگین نمیشه، فردا صبح آف یاهو رو برات پ.خ میکنم تو پ.خ صحبت میکنیم :X
اره والا.تو اصن روت میشه جلو پک من حرف از سایتهای سئو بزنی؟ : )))
پ.ن: شوخی! :دی
هیچی هارد های قدیمی نمیشن، یه 80 دارم هنوز مثه مرد سرشو بالا گرفته، هر چند وقت یکبار خاک های روشو میتکونم : )))
این چطوره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-5570/Seagate-Backup-Plus-External-Hard-Drive-1TB/هارد-دیسک-سیگیت-بک-آپ-پلاس-1-ترابایت
من یه زمانی پارس آنلاین داشتم ، اینقدر زنگ زدم پشتیبانیش ، آخر سر گفتن : هر کاری میخوای میکنیم فقط وجدانا دیگه زنگ نزنآخه تمومی نداره
7 روز هفته، 12 روزش قعطه:general211:
پس کی تایید میشه؟ همه کلاه بردار شدن تو وب هاستینگ بالا ترین امتیاز گرفته تو نظر سنجی
شمال سئو
سئوتک
کدوم؟
همین الان میخواستم درمورد عاقبت شاپ تاک سوال کنم که خودت اومدی :دیسئو فقط جعفر سئو !
به هركي ميدي از همون ابتدا به جمع آوري مدارك اقدام كن چون 2 ماه ديگه كه مخواي تاپيك شكايت ازش بزني مستندات لازم رو داشته باشي
همین الان میخواستم درمورد عاقبت شاپ تاک سوال کنم که خودت اومدی :دی
پس کی تایید میشه؟ همه کلاه بردار شدن تو وب هاستینگ بالا ترین امتیاز گرفته تو نظر سنجی
شمال سئو
سئوتک
کدوم؟
سئو98 برای یه بچه 20 ساله است که از سن 9 سالگی به گفته خودش سئو کار میکرده ! :general107: :general208:
میخواستم ازش شکایت کنم چون اصفهان بود نتونستم!
110 ت پولم رو خورد!
به کسی که اندازه سنش حرف بزنه نمیشه اما به کسی که حرفای خیلی گنده تر از دهنش بگه میشه گفت :|به 20 ساله فکر نکنم دیگه بشه گفت بچه :|
عالی شده.
سایتت رو مبتنی بر وردپرس اکی کن و بعد از اون در کنارش انجمن رو هم بالا بیار ...سلام خدمت دوستان
من تعمیرات تلفن همراه کار میکنم و تخصصی نرم افزار توی مغازه کار میکنم.
تخصص اصلیم توی اندروید هست.
یه دامین پارسال ثبت کردم با نام
Android0098.ir
میخوام وارد عرصه وبمستری بشم.
نظرتون روی سیستم وردپرس و برنامه و بازی اندروید هست یا انجمن؟!
موندم چه کنم با این دامنه ی خوشکل...
Sent from my C6602 using Tapatalk
http://and-roid.irسلام خدمت دوستان
من تعمیرات تلفن همراه کار میکنم و تخصصی نرم افزار توی مغازه کار میکنم.
تخصص اصلیم توی اندروید هست.
یه دامین پارسال ثبت کردم با نام
Android0098.ir
میخوام وارد عرصه وبمستری بشم.
نظرتون روی سیستم وردپرس و برنامه و بازی اندروید هست یا انجمن؟!
موندم چه کنم با این دامنه ی خوشکل...
Sent from my C6602 using Tapatalk
اگه بگم تاحالا خودم سایت ننوشتم ضایع نیست!؟ :دیسایتت رو مبتنی بر وردپرس اکی کن و بعد از اون در کنارش انجمن رو هم بالا بیار ...