• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
آقا درمورد هارد صحبت شد ، چند ماه پیش هارد یک ترا WD ELEMENTS خریدم ، به مرور زمان 600 گیگ فایل روش ریختم ، بعد کابلشو وصل میکردم کلا هیچی بالا نمیومد! هیچی دیگه 600 گیگ الان مونده رو هوا باید برم پشتیبانی ای جایی ببینم چی میشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
آقا درمورد هارد صحبت شد ، چند ماه پیش هارد یک ترا WD ELEMENTS خریدم ، به مرور زمان 600 گیگ فایل روش ریختم ، بعد کابلشو وصل میکردم کلا هیچی بالا نمیومد! هیچی دیگه 600 گیگ الان مونده رو هوا باید برم پشتیبانی ای جایی ببینم چی میشه

رو يه سيستم ديگه تست كن
مورد مشابه براي من پيش اومد روي يه سيستم ديگه تست كردم اكي بود و اطلاعات سر جاش بود

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اگه بگم تاحالا خودم سایت ننوشتم ضایع نیست!؟ :دی
توی. یکی از بزرگترین انجمنهای اندرویدی دو یالی مدیر بودم و کم و بیش با وی بولت اشنایی دارم،اونم نخ پنل ادمین :|
وردپرس هم جدیدا دارم باهاش کار کردن یاد میگیرم.
کسی میشناسید تظمینی و با قیمت مناسب واسم راه اندازی کنه و مطمن باشه!؟ قالب هم اختصاصی باشه البته.
حدودا چقدری در میاد پام!؟
ببین اول کار اصلا مناسب نیست قالب اختصاصی بزنی یه قالب با سئو مناسب میگیری میزاری رو سایت .. کار با وردپرس هم خیلی خیلی راحته
بهتره اول کار کنی تا سایت بازدید بگیره و بعد از اون که بازدید گرفت انجمنت رو بیاری بالا

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
رو يه سيستم ديگه تست كن
مورد مشابه براي من پيش اومد روي يه سيستم ديگه تست كردم اكي بود و اطلاعات سر جاش بود

تست کردم ، چراغش روشن میشه بهش دست میزنی هم انگار موتورش داره کار میکنه ولی کلا هیچی بالا نمیاد..! ، ممنون

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
به کسی که اندازه سنش حرف بزنه نمیشه اما به کسی که حرفای خیلی گنده تر از دهنش بگه میشه گفت :|

کسی که ادعا داره از 12 سال پیش تا حالا سئو میکرده و دروغ های تخیلی زیاده میگه نمیدونم اسمش رو چی باید گذاشت!
گوساله :| گزینه خوبی می تونه باشه :D

9 سالگی که دنبال تیله بازی بوده سئو کجا بود :D . سایتش که با کلمه سئو اول بود کلا با بک لینک اول بود

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
گوساله :| گزینه خوبی می تونه باشه :D

9 سالگی که دنبال تیله بازی بوده سئو کجا بود :D . سایتش که با کلمه سئو اول بود کلا با بک لینک اول بود
این گزینه میره جزء گزینه های روز میز :D
دنیا بزرگه! بلاخره گذر ک..ن به قزوین میفته! اون موقع بهتر خاطرات دوران کودکی و 9 سالگیش زنده میشه ! :general304:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اینطوری نمیشه
فردا باید برم مخابرات چند تا فوش نون آب دار بهشون
بلکه این اینترنت ما درست بشه:mad:

مگه اینترنت مخابرات فحشیه :general707:
از طرف منم بهشون سلام برسون :general711:

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
با کابل usb دوکله تست کن. 90% مشکلت حل می شه!

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
سلام
سایتش رو من زدم البته نه من یک تیم کارآموز داریم اونها روش کار کردن
البته نگه داریش سخته فشاری که رو سرور میاره خیلیه نسبت به درامدی که نداره معقولانه نیست اما ما برای پروژه هامون خرج میکنیم
در حال حاضر خودش تنها 30 گیگ از رم استفاده کرده + نفس وب سرور رو داره میگیره
یک سرور ایران داره ک سرور آلمان فقط سرور آلمانش ماهانه 500 خرج داره
با این حال نمیکشه دارم یک سرور ram 128 خریداری میکنم
http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px120
اگه توانایی پرداخت 129 یورو ماهانه + لایت اسپید و ... رو برای این سایت دارید بفرمایید من یوزر پس همه چیز رو تحویل میدم
http://www.djhf.ir/1393/02/صحبتی-از-طرف-مدیر-سایت-با-هواداران/
اینجا رو بخونید
وب مستر به سایت داری خطم نمیشه
وب مستر یعنی کسی که مدیر سروره کسی که برنامه نویس اپلیکبشن سایته کسی که تو سرور هکینگ حرفی برای گفتن داره و همه لحاظ سئو و ...
تو سایت هم دیدم اینارو نوشته بودین! می خواستم اینجا جواب بدم گفتم ارزش نداره! بعد دیدم جالبه همینارو تو تاپیک هم نوشتین :D
ولی اینجا یه تاپیک تفریحی نیست! بچه های اینجا پشمک نیستن که!
شما هم خیلی دوست داری ادعا کنی بازدید یونیک و پیج ویو رو بگو چقدره تا جوابتونو بدم!

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
و اما.اینجانب بزودی طراحی وب رو یاد خواهم گرفت اونوقت با فرهادینا کل میندازم .دی
اصلا با ماکروسافت کل میندازم
ماری مصرف نکردمو خخخخ

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
آقا یه بشر پیدا میشه اینو واسم ترجمه کنه :دی :rolleyes:

Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.

Subject
Account Assistance

Discussion Thread
Response Via Email (James Bennett) 04/25/2014 07:53 AM
Hi Mohammad,

Thanks for contacting Yahoo.

Based on the information you've provided, we haven't been able to pinpoint the actual cause of this situation.

In order to better assist you, we'll need some additional details about the problem you're reporting.

Please respond with the following information and we'll be happy to investigate this further:

The steps to reproduce the problem - Be as detailed as possible.
Do you see an error message? - Include the exact text of the error message.
- If you don't see any error message, take a screenshot of the problem you're seeing and attach it in your reply.
How often does the problem occur?
Your Yahoo ID.
The Web address (URL) of the pagewhere the problem occurs.
The operating system you're using (e.g., Windows Vista, Windows XP, Mac OS X).
The Internet browser you're using (e.g., Internet Explorer 9, Firefox 22).
Any previous correspondence with Yahoo Customer Care about this issue.

Other helpful information to include:

Does the issue happen on multiple computers, or just one?
Which browser add-ons or pop-up blocking software you have installed (for example, NoScript for Firefox, or Yahoo Toolbar).
Which security programs you're using (e.g., NOD32, Norton, Windows Firewall, etc.).
Any other details that you think may help us investigate the issue.

You can find some extra information about this (and other Yahoo! products) through Yahoo! Help Central.

Thanks again,

James Bennett

Yahoo Customer Care
Are you an easy target for hackers?
Learn How to Get Hacked in 5 Exciting Steps from our award winning journalist David Pogue.

Auto-Response 04/22/2014 02:24 AM
This is an automated message acknowledging your recent submission for help to Yahoo Customer Care.

Please do not reply to this automated message as replies will not been seen or answered by a Yahoo Customer Care representative.

• If you reported abuse, we will investigate and take action where appropriate, and may be contacted if additional information is required to complete our investigation. We appreciate your efforts to make our community better.

• If you are submitting a request for assistance, or asking a question, a representative will respond as soon as possible.

Your Incident ID is: 00000000000

Sincerely,
The Yahoo Customer Care Team

We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.

Thank you for allowing us to be of service to you.

[---00000000000---]​

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
@
اینجا کسی ری اکتیو آیدی بلده؟
پولم بهش میدم
آیدی یاهو ام دی اکتیو شده:(

ufont

لایک‌ها
4,086
دوستان اگر درامدتون از نت در حد قابلی میبود و در مقابل از کارتون راضی نبودید و احساس میکردید سو استفاده میکنند و فیدبک مالی در مقابل کار زیادی ک میکنید بهتدن نمی داد بازهم سرکار میرفتید؟
یا تو خونه والیبال میزدید و پول در میاوردید؟
حالا فکر کنید واسه رسیدن به محل کار میبایست 30 دقیقه با ماشین میرفتید و هرروز اینکار تکرار میشد !

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نت فضای خوبیه برای کسایی که تو دنیای واقعی جرعت حرف زدن ندارن. اینیکی با همه این تفاسیر امده با یوزر تقلبی فحش داده بن شده :D
دوستان اگر درامدتون از نت در حد قابلی میبود و در مقابل از کارتون راضی نبودید و احساس میکردید سو استفاده میکنند و فیدبک مالی در مقابل کار زیادی ک میکنید بهتدن نمی داد بازهم سرکار میرفتید؟
یا تو خونه والیبال میزدید و پول در میاوردید؟
حالا فکر کنید واسه رسیدن به محل کار میبایست 30 دقیقه با ماشین میرفتید و هرروز اینکار تکرار میشد !

بستگی به کارش داره. کار تکراری رو خودمم قبول ندارم و ترجیح میدم اون کاری که بناس تکرار بشه کاری باشه که بهش علاقه دارم حالا با حقوق کم یا زیاد فرقی نمیکنه! سعی میکنم کاری که به عنوان منبع درامد بهش نگاه میکنم با کاری که بهش علاقه دارم از هم تفکیک کنم.
این کارم اگه مزایاش (بیمه , ثبات کار -چیزی که نت نداره- و...) کم ارزش تر از نت باشه و علاقه ای هم بهش نداشته باشم بی خیالش میشم.

ufont

لایک‌ها
4,086
نت فضای خوبیه برای کسایی که تو دنیای واقعی جرعت حرف زدن ندارن. اینیکی با همه این تفاسیر امده با یوزر تقلبی فحش داده بن شده :D

بستگی به کارش داره. کار تکراری رو خودمم قبول ندارم و ترجیح میدم اون کاری که بناس تکرار بشه کاری باشه که بهش علاقه دارم حالا با حقوق کم یا زیاد فرقی نمیکنه! سعی میکنم کاری که به عنوان منبع درامد بهش نگاه میکنم با کاری که بهش علاقه دارم از هم تفکیک کنم.
این کارم اگه مزایاش (بیمه , ثبات کار -چیزی که نت نداره- و...) کم ارزش تر از نت باشه و علاقه ای هم بهش نداشته باشم بی خیالش میشم.
خوب دیگه . من علاقه مند بودم و خیلی ذوق داشتم . 5ساله دارم کار میکنم ولی الان بدلیل نداشتن فیدبک مالی میتونم بگم متنفرم از کارم :(
کارم تدوین فیلم که کار خیلی خیلی خیلی سخت و خسته کننده ای هست و متاسفانه پولی توش نیست الان فکر اینکه فردا برم سرکار و فیلمو بزنم داره دیوونم میکنه یعنی خسته شدم واقعا
پ.ن شمایی که میگی حقوق مهم نیست بالاخره تو علاقه و وقت گذاشتن تاثیر داره همین نت رو من عاشقشم و از دوره راهنمایی وبلاگ داشتم اگر درامد نداشت و یا کاربرا نظرات منفی میدادن مطمنا ازش فاصله میگرفتم یا وقت کمتری براش میزاشتم مطمنم همه همینطورن

Last edited:
بالا