• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام دوستان
من میخوام یه سایت بزنم، مثل طومار که ملت بیان امضا کنن و امضاشون ثبت بشه. به صورتی که طرف میاد ایمیلش رو وارد می‌کنه و یه خط مثلاً توضیح می‌نویسه و دکمه امضا رو می‌زنه. میخوام فقط همین باشه و چیز خاصی نداشته باشه! و اینکه آخرین امضا کنندگان + متنشون هم نمایش داده بشه و بنویسه تا حالا چند نفر امضا کردن و در نهایت اینکه هر کاربر بتونه با هر ایمیل یک بار امضا کنه و بعد از امضا ایمیلی برای ارسال بشه جهت تایید. بعد از تایید امضا اضافه بشه و به عدد امضا کنندگان یکی اضافه بشه.
می‌دونم کسی رایگان انجام نمی‌ده :D چقدر هزینه داره؟
HTML رو خودم می‌زنم و تنها کاری که برنامه نویس باید بکنه اینه که کد ها رو با برنامه ست کنه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام دوستان
من میخوام یه سایت بزنم، مثل طومار که ملت بیان امضا کنن و امضاشون ثبت بشه. به صورتی که طرف میاد ایمیلش رو وارد می‌کنه و یه خط مثلاً توضیح می‌نویسه و دکمه امضا رو می‌زنه. میخوام فقط همین باشه و چیز خاصی نداشته باشه! و اینکه آخرین امضا کنندگان + متنشون هم نمایش داده بشه و بنویسه تا حالا چند نفر امضا کردن و در نهایت اینکه هر کاربر بتونه با هر ایمیل یک بار امضا کنه و بعد از امضا ایمیلی برای ارسال بشه جهت تایید. بعد از تایید امضا اضافه بشه و به عدد امضا کنندگان یکی اضافه بشه.
HTML رو خودم می‌زنم و تنها کاری که برنامه نویس باید بکنه اینه که کد ها رو با برنامه ست کنه.

یه دیتابیس لازمه برای ثبت نام و ایمیل
و یه کد php که اول فیلد ها ایجاد بشه بعد به دیتا بیس بره و ذخیره بشه و دست اخر تعداد کل کالوم های اون جدول توسط کد php نشون داده بشه

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
یه دیتابیس لازمه برای ثبت نام و ایمیل
و یه کد php که اول فیلد ها ایجاد بشه بعد به دیتا بیس بره و ذخیره بشه و دست اخر تعداد کل کالوم های اون جدول توسط کد php نشون داده بشه
خب با این اوصاف فکر نکنم خییییییلی کارِ سختی باشه. چقدر هزینه بر میداره یه کار تمیز؟ خودم بلد نیستم اینا رو!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام دوستان

معمولا اسكريپت و مينويسن بعد قالب رو باهاش ست ميكنن :دي
اسكريپت راي گيري و اينها زياد هست يه سرچ بزن

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
خب با این اوصاف فکر نکنم خییییییلی کارِ سختی باشه. چقدر هزینه بر میداره یه کار تمیز؟ خودم بلد نیستم اینا رو!
اسکریپت خیلی ساده ایه. زیر 0.5 ساعت وقت میگیره نوشتنش
تو بخش بازارچه تاپیک بزنی باید با زیر 10-20 تومن تمومش کنن .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

فکر نکنم نوشتنش از ریشه 20ت بالا خرج داشته باشه
ولی از شانست منم بلت نیستم ولی یه داداش دارم که اونم بلت نیست
بهترین هاش اینجا میشه خرید
http://codecanyon.net/search?utf8=✓&term=voting

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
تشکر از هر سه بزرگوار
اگر می‌تونید بنویسید لطفاً پ.خ بدید.

معمولا اسكريپت و مينويسن بعد قالب رو باهاش ست ميكنن :دي
اسكريپت راي گيري و اينها زياد هست يه سرچ بزن
من هیچ پیش زمینه ای در این رابطه ندارم :D نمی‌شه مثلاً HTML رو نوشت و کدهاش رو داد به برنامه نویس تا بر اساس اون کد بنویسه؟ :D
چون قالب اختصاصی هست می‌خوام اسکریپت هم اختصاصی باشه.

اسکریپت خیلی ساده ایه. زیر 0.5 ساعت وقت میگیره نوشتنش
تو بخش بازارچه تاپیک بزنی باید با زیر 10-20 تومن تمومش کنن .
مبلغ مدنظرم هم همینقدر هست. اگر می‌تونید بی زحمت یه پ.خ بدید به ما. و اینکه پست بالا رو بخونید. من میخوام اول HTML طراحی بشه. بعد اسکریپت ست شه :D

فکر نکنم نوشتنش از ریشه 20ت بالا خرج داشته باشه
ولی از شانست منم بلت نیستم ولی یه داداش دارم که اونم بلت نیست
بهترین هاش اینجا میشه خرید
http://codecanyon.net/search?utf8=✓&term=voting
:D
پسر عمو هات چی؟ :D اونا هم بلد نیستن؟ منم دختر دایی هام بلد نیستن :D
می‌خوام یه نفر بنویسه و با استایل ست ـش کنه.

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
o_Oمیگم من از ظهر اس ام اس قیلترینگ اومده که ایمیل رو چک کن هنوز ایمیلشون نیومده !!! :general112: چه کنم ؟ نزنن به دلیل بی توجه و بی محلی ببندن سایتو ؟:general611:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
o_Oمیگم من از ظهر اس ام اس قیلترینگ اومده که ایمیل رو چک کن هنوز ایمیلشون نیومده !!! :general112: چه کنم ؟ نزنن به دلیل بی توجه و بی محلی ببندن سایتو ؟:general611:
زنگ بزن به اون شماره ها
برای یکی از دوستان 3 بار اس مس اومد ولی ایمیل نمیومد اخرشم فیلتر شد اون صفحه (کل سایت نه) بعد زنگ زد تا ایمیل رو فرستادن
فردا صبح بزنگ

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183

ایمیل بعد از 1 الی 3 روز میاد
برای بنده 19 تا ایمیل اومد و گفت این مطالبا پاک کن
ولی سایتم هنوز فیلتر نشده
پس نترس

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
:(سرما خوردم حوصله ی هیچ کاریو ندارم:general503:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
http://fa.wikipedia.org/wiki/کارساز_وب
کسی تا حالا از GWS استفاده کرده؟ با سرچ گوگل که چیزی پیدا نکردم! : )))
http://mmy.blog.ir/1391/03/01/گوگل-از-چه-وب-سروری-استفاده-میکند-؟
به unknown توجه کنید! فکر کنم هنوز براش اسم خوبی پیدا نکردن!
:eek::general304::general304:
هیچوقت به هاردتون اعتماد نکنید.
یه وسترن بلو 250گیگ داشتم یکی دوسالی بود که مشکل داشت تا اینکه امروز به کل از کار افتاد. 250گیگ اطلاعات به فنا رفت.:(
کسی نمیدونه مشکل چیه؟ ویندوز هارد رو شناخته (داخل دیوایس منیجر هست) ولی اطلاعاتش رو نمیخونه. درایو هاش هم نیستن
دیشب من یک کلام گفتم میخوام هارد بخرم شونصد نفر یا هاردشون سوخت یا فرمت شد :eek: بابا غلط کردم اصن هارد نخواستم :general208: چرا اخه من رو هرچی دست میزارم به فنا کشیده میشه؟ :general208::general208::general208:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
http://fa.wikipedia.org/wiki/کارساز_وب
کسی تا حالا از GWS استفاده کرده؟ با سرچ گوگل که چیزی پیدا نکردم! : )))
http://mmy.blog.ir/1391/03/01/گوگل-از-چه-وب-سروری-استفاده-میکند-؟
:eek::general304::general304:

دیشب من یک کلام گفتم میخوام هارد بخرم شونصد نفر یا هاردشون سوخت یا فرمت شد :eek: بابا غلط کردم اصن هارد نخواستم :general208: چرا اخه من رو هرچی دست میزارم به فنا کشیده میشه؟ :general208::general208::general208:
شماره کارتم رو که داری دیگه؟:general707:
حالا خودش که عمرش رو کرده بود مهم اطلاعاتم بودن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
پول تمدید ADSL رو هم ندارم بدم : )))
با این اوضاع هاردهای شما، تصمیم گرفتم دوتا هارد اکسترنال بگیرم، همه اطلاعات رو، روی هر 3 تا کپی کنم :|
بک آپ روزانه و هفتگی و ماهیانه بگیرم از سیستمم :| : )))

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
MohammadrezaShajarian.ir رو خریدم :D
.com ـش دست خود استاده :D
میدونم مفت نمی ارزه، واسه یه کاری میخوامش :D

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
newtldsbanner.gif

اين پسوند هاي جديد رو چطور ارزيابي مي كنيد ؟ :confused:

.services

.capital

.engineering

.echange

.fish

.services

.report

.vision

.industries

.kaufen

.parts

.supplies

.supply

.tools
image.php

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
newtldsbanner.gif

اين پسوند هاي جديد رو چطور ارزيابي مي كنيد ؟ :confused:

.services

.capital

.engineering

.echange

.fish

.services

.report

.vision

.industries

.kaufen

.parts

.supplies

.supply

.tools

bullshit! :D
واقعا خیلی دوست دارم یک نفر حالیم کنه که چرا شرکت ها و اشخاص باید برن سراغ راه اندازی سایت روی این پسوند ها؟ اولا که الان 99% شرکت ها به دنبال دامنه های کوتاه دات کام هستن (1-2-3 حرفی) مابقی هم هر سایتی میزنن دوباره منتقل میکنن روی دامنه دات کام و دامین قبلی رو ری دایرکت میکنن!! (مثل instagr.am) واقعا چطور میشه از یک کاربر (ولو انگلیسی زبان) توقع داشت مثلا توی تبلیغ شهری یا تلویزیونی آدرس
SanayeJafarVaDadashah.industries رو ببینه و یادش بمونه و توی نت تایپ کنه و وارد سایت بشه؟ اصن اعصابم بهم ریخت از بس این خارجی ها پول حروم میکنن :||||||||||||||

بالا