• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
bullshit! :D
واقعا خیلی دوست دارم یک نفر حالیم کنه که چرا شرکت ها و اشخاص باید برن سراغ راه اندازی سایت روی این پسوند ها؟ اولا که الان 99% شرکت ها به دنبال دامنه های کوتاه دات کام هستن (1-2-3 حرفی) مابقی هم هر سایتی میزنن دوباره منتقل میکنن روی دامنه دات کام و دامین قبلی رو ری دایرکت میکنن!! (مثل instagr.am) واقعا چطور میشه از یک کاربر (ولو انگلیسی زبان) توقع داشت مثلا توی تبلیغ شهری یا تلویزیونی آدرس
SanayeJafarVaDadashah.industries رو ببینه و یادش بمونه و توی نت تایپ کنه و وارد سایت بشه؟ اصن اعصابم بهم ریخت از بس این خارجی ها پول حروم میکنن :||||||||||||||

بيا داخل تاپيك بحث ها بمونه ببينيم پيش بيني كي درست از آب در مياد :دي

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
باز هم احساسات وطن‌پرستانه ایرانی دستاویز سودجویان شد. اعلام کردند که رای‌گیری برای نام خلیج فارس شروع شده و باید همگان در آن شرکت کنند:
http://goo.gl/PbWWCY

اما چرا این ادعا چرند است؟

1. هیچ سازمان و نهادی حق ندارد نام ثبت شده و قانونی خلیج فارس را به رای بگذارد. اصولاً چنین رای‌گیری در ذات خود اشتباه است.

2. سیستم رای گیری این وبسایت ساختگی است و همیشه عدد را روی عددی نزدیک 50 درصد نگه می‌دارد تا شما همچنان به رای دادن مشتاق شوید.

3. هیچ ارگانی نمی‌تواند نام جایی را بر اساس رای تعیین کند که اگر اینطور بود با این روش رای‌گیری مضحک چینی‌ها با بیش از یک میلیارد جمعیت نام تمام نقاط زمین را با رای خود عوض می‌کردند.

4. این وبسایت مجعول است و به ارگان یا نهاد مستقلی وابسته نیست و فقط برای بالا بردن بازدید و رنکینگ خود اقدام به این عمل کرده است. همچنین با کلیک شدن روی نام این وبسایت؛ نام مجعول این خلیج به اندازه نام اصلی در موتورهای جستجو محاسبه میگردد.

5. این وبسایت با گرفتن ایمیل شما، احتمالاً به زودی برای تبلیغات مزاحم شما خواهد شد و هر روز شاهد چندین اسپم تبلیغاتی خواهید بود.

*در رای‌گیری‌های این‌چنینی شرکت نکنید. برای مالکیت آنچه به ما تعلق دارد رای نخواهیم داد!

به اشتراک بزارید

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
پخش زمین شدم از خنده!!!! :general304::general304::general304::general304::general304::general707::general707::general707::general707:
معادل فارسی پاپ آپ از نظر فرهنگستان زبان فارسی: بالاپَر، واشو :general208::general208::general304::general304::general304:
http://fa.wikipedia.org/wiki/پاپ_آپ
اون از معادل سرور (سازکار) اینم از بالاپر!! :general306::general304::general304:

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
پخش زمین شدم از خنده!!!! :general304::general304::general304::general304::general304::general707::general707::general707::general707:
معادل فارسی پاپ آپ از نظر فرهنگستان زبان فارسی: بالاپَر، واشو :general208::general208::general304::general304::general304:
http://fa.wikipedia.org/wiki/پاپ_آپ
اون از معادل سرور (سازکار) اینم از بالاپر!! :general306::general304::general304:

بریم دامین اشو بگیریم :D

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
باز هم احساسات وطن‌پرستانه ایرانی دستاویز سودجویان شد. اعلام کردند که رای‌گیری برای نام خلیج فارس شروع شده و باید همگان در آن شرکت کنند:
http://goo.gl/PbWWCY

اما چرا این ادعا چرند است؟

1. هیچ سازمان و نهادی حق ندارد نام ثبت شده و قانونی خلیج فارس را به رای بگذارد. اصولاً چنین رای‌گیری در ذات خود اشتباه است.

2. سیستم رای گیری این وبسایت ساختگی است و همیشه عدد را روی عددی نزدیک 50 درصد نگه می‌دارد تا شما همچنان به رای دادن مشتاق شوید.

3. هیچ ارگانی نمی‌تواند نام جایی را بر اساس رای تعیین کند که اگر اینطور بود با این روش رای‌گیری مضحک چینی‌ها با بیش از یک میلیارد جمعیت نام تمام نقاط زمین را با رای خود عوض می‌کردند.

4. این وبسایت مجعول است و به ارگان یا نهاد مستقلی وابسته نیست و فقط برای بالا بردن بازدید و رنکینگ خود اقدام به این عمل کرده است. همچنین با کلیک شدن روی نام این وبسایت؛ نام مجعول این خلیج به اندازه نام اصلی در موتورهای جستجو محاسبه میگردد.

5. این وبسایت با گرفتن ایمیل شما، احتمالاً به زودی برای تبلیغات مزاحم شما خواهد شد و هر روز شاهد چندین اسپم تبلیغاتی خواهید بود.

*در رای‌گیری‌های این‌چنینی شرکت نکنید. برای مالکیت آنچه به ما تعلق دارد رای نخواهیم داد!

به اشتراک بزارید
اصلا برای چی وقتی یه چیزی برای خودمون هستش بریم بهش رای بدیم!!
:general306:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان عزیزی که پنل پیامک یا همون پنل اس ام اس دارن

نه نمایندگیا ،
اینا پنل رو از کجا میگیرن منظورم اینه که مستقیم میرن با اپراتور ها قرارداد میبندن !!!!؟؟؟؟ یا شرکت واسطی چیزی هست این بین
اگه کسی اطلاعات کامل داره برای راه اندازی سامانه پیامک راهنمایی کنن لطفاً

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

نه نمایندگیا ،
اینا پنل رو از کجا میگیرن منظورم اینه که مستقیم میرن با اپراتور ها قرارداد میبندن !!!!؟؟؟؟ یا شرکت واسطی چیزی هست این بین
بیشتر شرکت واسط هست

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
بیشتر شرکت واسط هست

الان من بخوام راه اندازی کنم دوستان چه پیشنهادی برام دارن ،
بدون واسط امکان داره از کجا باید اقدام کنم
یا اگه با واسط از کجا باید بگیرم که مطمعن باشه

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
http://fa.wikipedia.org/wiki/کارساز_وب
کسی تا حالا از GWS استفاده کرده؟ با سرچ گوگل که چیزی پیدا نکردم! : )))
http://mmy.blog.ir/1391/03/01/گوگل-از-چه-وب-سروری-استفاده-میکند-؟
:eek::general304::general304:

دیشب من یک کلام گفتم میخوام هارد بخرم شونصد نفر یا هاردشون سوخت یا فرمت شد :eek: بابا غلط کردم اصن هارد نخواستم :general208: چرا اخه من رو هرچی دست میزارم به فنا کشیده میشه؟ :general208::general208::general208:
این لینک کلیت گاگول- حال داشتی بخون :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_platform
2. GWS یا همون Google Web Server
یه وب سرور تحت لینوکس هست که توسط گوگل دستکاری شده (کاستومایز-شخصی سازی) که فقط هم واسه خودش استفاده می کنه نه اینکه در اختیار همه گذاشته باشه! پس این چی می گه :Google-Web-Server-Runs-11-Million-Active-Sites
ها این منظورش این بید که سایت هایی که از این وب سرور استفاده می کنند 11 میلیون بید! نه اینکه کسی به این وب سرور دسترسی داشته باشه این مربوط به آمار سایت هایی که روی سرویس های گاگول مثل بلاگر یا گاگول اپ انجین و... هستند می شود
اطلاعات بیشتر:
http://www.serverwatch.com/daily_ne...e-Web-Server-Runs-11-Million-Active-Sites.htm

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
افت بازدید که میگن اینه ها ، یعنی الان له له شدم :oops::general503:
b7y5ohk1laxwqenrd9ee.png

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
افت بازدید که میگن اینه ها ، یعنی الان له له شدم :oops::general503:
b7y5ohk1laxwqenrd9ee.png
بستگی داره که از چه مقدار افت کردی! از 100 به 1 از یا از 100000 به 1 :دی

گوگل آنالیز با کریو برای شما هم باز نمیشه یا از شانس بد من هست؟ :|

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
bullshit! :D
واقعا خیلی دوست دارم یک نفر حالیم کنه که چرا شرکت ها و اشخاص باید برن سراغ راه اندازی سایت روی این پسوند ها؟ اولا که الان 99% شرکت ها به دنبال دامنه های کوتاه دات کام هستن (1-2-3 حرفی) مابقی هم هر سایتی میزنن دوباره منتقل میکنن روی دامنه دات کام و دامین قبلی رو ری دایرکت میکنن!! (مثل instagr.am) واقعا چطور میشه از یک کاربر (ولو انگلیسی زبان) توقع داشت مثلا توی تبلیغ شهری یا تلویزیونی آدرس
SanayeJafarVaDadashah.industries رو ببینه و یادش بمونه و توی نت تایپ کنه و وارد سایت بشه؟ اصن اعصابم بهم ریخت از بس این خارجی ها پول حروم میکنن :||||||||||||||
سلام
آره! ولی این پسوند ها برای وبسایت های عمومی نیست و معمولاً برای شرکت های وب محور به کار نمیاد در عصر ما حداقل. اینا برای شرکتایی خوبه که کلاً یه شرکت صنعتیه و کارخونس حالا اون گوشه آگهی هم زده برای اطلاعات بیشتر به این سایته هم میتونید مراجعه کنید! ولی در کل به کام و ... نمیرسه این که واضحه !

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

نه نمایندگیا ،
اگه قصد خرید پنل اس ام اس و یا نمایندگی داری که می تونی از محسن شهبازی بگیری
اگر قصد خرید مستقیم داری: (هزینش بیشتره)
magfa.com
adpdigital.com
rahyab.ir
asanak.ir

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
.bullshit مناسبترین دامنه برای اکثر وبسایت های ایرانی است

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن